MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Relatiebeheer

Eenvoudig relaties zoeken, toevoegen en beheren

In e-Boekhouden.nl heten uw klanten en leveranciers: ‘relaties’. Een relatie kan zowel een bedrijf als particulier zijn. U bepaalt zelf welke gegevens u per relatie invoert. Maak gebruik van 10 extra invoervelden, waarin u gegevens toevoegt die specifiek voor uw situatie van toepassing zijn (zoals geboortedatum of extra contactpersoon).

Relaties importeren

Heeft u al een lijst met relaties, bijvoorbeeld in Excel? Deze importeert u heel eenvoudig in e-Boekhouden.nl. U hoeft dus niets handmatig, een voor een, in te voeren. En dankzij de koppeling met de Kamer van Koophandel voegt u met één klik aanvullende gegevens toe aan uw relatie.

Gedetailleerd overzicht

U heeft altijd een gedetailleerd overzicht en ziet alle gegevens per klant (zoals facturen, betalingen en offertes). Zo beheert u heel gemakkelijk uw relaties. U stuurt in een handomdraai een groep relaties een nieuwsbrief, via het geïntegreerde nieuwsbriefsysteem

Meer weten?

U vindt meer informatie in de handleiding Relaties. Heeft u nog vragen over het beheren van relaties, of e-Boekhouden.nl in het algemeen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Gratis uitproberen

Werkt u nog niet met e-Boekhouden.nl? Bekijk de vele voordelen van ons boekhoudprogramma en probeer e-Boekhouden.nl gratis uit.

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback