MENU
Claim nu
15 maanden gratis

Bankkoppelingen

Koppeling met alle Nederlandse banken

e-Boekhouden.nl heeft een koppeling voor iedere bank. U importeert eenvoudig uw bankafschriften vanuit uw zakelijke rekening in de boekhouding. Exporteer met een druk op de knop de bankafschriften en verwerk deze vervolgens in uw administratie. Zo hoeft u nooit meer handmatig banktransacties in te voeren of over te typen.

Volautomatische koppelingen

Voor Rabobank, ABN AMRO, ING, Knab, bunq en Triodos Bank is er een volautomatische bankkoppeling beschikbaar. Hiermee verwerkt u alle bij- en afschrijvingen van uw zakelijke rekening automatisch in de online boekhouding. Dat bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Bovendien is uw boekhouding altijd up-to-date.

 

Staat uw bank er niet tussen?

e-Boekhouden.nl heeft een importfunctie voor alle Nederlandse banken. De meeste Nederlandse banken bieden de mogelijkheid om via internetbankieren een exportbestand (MT940) te maken van uw bankafschriften. Dit bestand importeert u direct in e-Boekhouden.nl. Alle factuurbetalingen, waarbij het factuurnummer en bedrag overeenkomen met een openstaande factuur, worden volledig automatisch weggeboekt in uw administratie.

Claim nu
15 maanden gratis

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback