MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Koppeling Storecove

Facturen eenvoudig verwerken in e-Boekhouden.nl

Heeft u een account bij Storecove? Koppel deze aan e-Boekhouden.nl! Zo worden uw facturen van leveranciers en portals (bijvoorbeeld van Vodafone, bol.com of Tankpas.nl) automatisch in uw boekhouding verwerkt. U hoeft dus nooit meer bij iedere leverancier apart in te loggen om de facturen op te halen en in e-Boekhouden.nl te importeren.

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan bij Storecove en kies voor e-Boekhouden.nl.
  2. Vul vervolgens uw e-Boekhouden.nl-mailadres in (administratienummer@e-Boekhouden.nl, bijvoorbeeld 12345@e-Boekhouden.nl). U vindt uw administratienummer in e-Boekhouden.nl onder Beheer > Uw account > Uw gegevens.
  3. Selecteer in Storecove de leveranciers die u wilt koppelen.
  4. Voeg Storecove toe aan uw relaties in e-Boekhouden.nl. Log in op e-Boekhouden.nl, ga naar Relaties > Toevoegen. Vul alleen de bedrijfsnaam Storecove en het e-mailadres support@storecove.nl in.
    Vink vervolgens de optie "Mag facturen mailen naar klantnummer[herken]@e-boekhouden.nl" aan.

Factureren aan de overheid

Levert u aan de overheid? U bent verplicht via de UBL van de overheid te factureren, via e-factureren. Dankzij de koppeling met Storecove regelt u dit in e-Boekhouden.nl.

1. Aanmelden voor e-factureren

Ga naar Storecove.nl en klik in het menu op "Verzenden". Meld u hier aan als leverancier.

2. Relatie aanmaken

Maak in e-Boekhouden.nl de overheidsinstelling als relatie aan, via Relaties > Toevoegen. Vul bij e-mailadres nl_oin.OVERHEIDSIDENTIFICATIENUMMER@peppol.storecove.com in. Werkt u bijvoorbeeld voor het Ministerie van Economische Zaken? Vul dan als e-mailadres nl_oin.00000001003214369000@peppol.storecove.com in. Weet u het overheidsidentificatienummer (OIN) niet? Vraag dit na bij uw overheidsinstelling.

3. Factuur sturen

Bij het versturen van de factuur naar de overheidsinstelling checkt u het e-mailadres (en het OIN) en vinkt u ‘UBL-bestand meesturen’ aan. Klik op "Verder". De factuur wordt nu door Storecove bij de overheidsinstelling afgeleverd.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de koppeling met Storecove? Bel of mail ons, we helpen u graag verder!

Gratis uitproberen

Wilt u het gemak ervaren van e-Boekhouden.nl en de Storecove-koppeling? Probeer het gratis en vrijblijvend uit.

Close