MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Over e-Boekhouden.nl

Het ontstaan van e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is in 2000 ontwikkeld door software-ontwikkelingsbedrijf SkillSource. Uit onderzoek bleek dat veel ondernemers behoefte hadden aan begrijpelijke, eenvoudige en betaalbare boekhoudsoftware. Online software stond toen nog in de kinderschoenen. Als een van de eersten ontwikkelde SkillSource een boekhoudprogramma dat volledig online te gebruiken was. e-Boekhouden.nl heeft een grote bijdrage geleverd aan de huidige positie van online boekhouden in de softwarebranche.

Het succes van e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden. Het is gebruiksvriendelijk en u heeft geen boekhoudkennis nodig om het boekhoudpakket te begrijpen. De online boekhoudsoftware van e-Boekhouden.nl is speciaal ontwikkeld voor:

Waarin onderscheidt e-Boekhouden.nl zich?

Compleet

e-Boekhouden.nl biedt een compleet pakket voor alle ondernemingen, verenigingen, stichtingen, accountants en boekhouders. Met uitgebreide functionaliteiten voor onder andere factureren, urenregistratie en relaties. Maar we hebben ook een mobiele app en handige koppelingen en een Scan & Herken-functie. Kortom, e-Boekhouden.nl biedt een complete oplossing.

Eenvoudig

Het boekhoudprogramma is gebruiksvriendelijk. e-Boekhouden.nl werkt met een logische menustructuur en eenvoudige invoerschermen. Er is geen boekhoudkennis nodig om te kunnen werken met e-Boekhouden.nl. Bovendien bieden we op diverse manieren ondersteuning, via handleidingen, een uitgebreide Supportomgeving en zelfs een gratis cursus boekhouden.

Betaalbaar

e-Boekhouden.nl houdt van duidelijkheid. Dat betekent dat e-Boekhouden.nl duidelijke tarieven hanteert en dat er geen kleine lettertjes of bijkomende kosten zijn. Voor de boekhoudmodule, facturatiemodule én ledenadministratie geldt dat er één duidelijk tarief is. U betaalt voor een complete module. Dus er zijn geen extra kosten voor licenties. Alle abonnementen hebben een looptijd van één maand en zijn iedere maand opzegbaar. U zit dus nooit vast aan een langlopend contract.

Heeft u nog geen ervaring met e-Boekhouden.nl? Lees meer over ons boekhoudprogramma en probeer het gratis en vrijblijvend uit.

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close