MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Over e-Boekhouden.nl

Waar het allemaal begon

In 2000 werden de bouwstenen voor het online boekhoudprogramma gelegd. Niet veel later was e-Boekhouden.nl een van de eerste online boekhoudprogramma’s op de markt. Sindsdien is de vraag naar een eenvoudige oplossing voor de boekhouding alleen maar gegroeid en daarom raken steeds meer ondernemers, accountants, verenigingen en stichtingen overtuigd van onze missie.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig, namelijk boekhouden makkelijk maken. En dat doen we voor iedereen. Wij vinden dat iedereen in staat moet zijn om zelf de boekhouding te doen, of u nu veel of weinig kennis heeft van administratieve zaken. Zo blijft er meer tijd over voor uw onderneming, vereniging of stichting.

Wat wij willen bereiken

Als vooruitstrevend bedrijf hebben we nog volop ambities om te groeien. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Daarbij willen we groeien in kwantiteit, maar vooral ook in kwaliteit. Het verder automatiseren en vereenvoudigen van de boekhouding is ons hoofddoel. Op die manier groeien niet alleen wij, maar ook onze gebruikers.

Waar staan wij voor?

Grensverleggend

Steeds opnieuw dagen wij onszelf uit om weer beter te worden. We houden onze omgeving goed in de gaten en luisteren naar de wensen van onze gebruikers. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en zorgen we dat we altijd de beste service bieden.

Betrokken

Wij zijn er voor onze gebruikers. Niet alleen met een boekhoudoplossing, maar ook met een deskundig team met verstand van zaken. Samen werken we aan onze eigen groei, maar zijn we ook betrokken bij die van onze klanten. We staan altijd klaar met advies, tips en een duwtje in de juiste richting. Daarnaast zetten we ons ook met veel enthousiasme in voor onze omgeving. Zo ondersteunen we lokale initiatieven en dragen we financieel ons steentje bij.

Toegankelijk

Onze service moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij niet alleen een betaalbare boekhoudoplossing, maar ook gratis hulp en advies. En dat doen we iedere dag, met veel passie en plezier.

Heeft u nog geen ervaring met e-Boekhouden.nl? Lees meer over ons boekhoudprogramma en probeer het gratis en vrijblijvend uit.

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback