Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1142 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Tamara Sille
15-11-2021
Zeer prettig systeem
Zeer prettig systeem. Op sommige punten verwacht ik nog wel wat uitbreiding. Bijvoorbeeld een standaard creditfactuur of een factuur in het Engels. De hulp die je krijgt bij vragen is erg goed.


eenmanszaak
12-11-2021
Zeer bruikbare boekhoudsoftware
Alles voor een eenmanszaak zit erin. Functionaliteit is beter ingedeeld dan bij andere boekhoudsoftware die ik ook heb gebruikt.


Willem en Gemma Kuipers
11-11-2021
Doet wat het hoort te doen
Doet wat het hoort te doen


Sjaak
11-11-2021
Geweldig programma
Geweldig programma, simpel, snel te snappen, werkt gewoon, doet wat het moet doen en nog scherp aan de prijs ook. Meer als 3 jaar ervaring ermee. Snelle goede support. Vele andere bekende programma's mee gewerkt, E-Boekhouden mijn sterke voorkeur.


Dhr. Van Gerven
09-11-2021
Uitstekende support bij vragen
Kort geleden stelde ik per mail een vraag over een correctie op een boeking. Deze vraag werd vrijwel direct beantwoord op een zodanig volledige manier dat ik onmiddelijk verder kon met mijn administratie.


Marieke Maan
05-11-2021
Op de supportafd werken toppers!
Jullie zijn toppers. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Bij iedere vraag die ik stel, krijg ik snel en vooral meteen een duidelijk antwoord. Er zijn tegenwoordig nog maar heel weinig bedrijven waar je dit over de supportafdeling kan zeggen. Chapeau!!!


Multitranslator
31-10-2021
Goede service
Danks de medewerkers van servicedesk e-Boukhouden, kon ik zelf mijn Btw aangifte invullen en versturen. Ze waren aardig, duidelijk, geduldig en ze hadden goed wat ik vroeg in details uitgelegd. Blij mee??


DCLVB ORGANIZATION HOLLAND INT
28-10-2021
Met e-Boekhouding wordt je goed begeleid
Met e-Boekhouding wordt je goed ondersteun en begeleid. Ik raad ieder ondernemers aan e-Boekhouden.nl .


Truelly Massage
22-10-2021
Nieuw grootboek aanmaken
Ik moest een nieuw grootboek aanmaken, ivm een nieuw zakelijk rekeningnummer. helaas mijn eigen accountant niet aanwezig, dus moest het zelf uitzoeken. Contact opgenomen met de telefonische helpdesk van e-boekhouden. Daar de vriendelijke Kelly aan de lijn gekregen en die heeft mij stap voor stap geholpen om dit nieuwe grootboek aan te maken. Binnen 3 minuten was het gepiept. Zo fijn en duidelijke uitleg en hulp! Ben erg blij met jullie, al 15 jaar lang gebruiken we jullie programma en nog nooit problemen gehad. Bij vragen altijd direct hulp. Dank jullie wel. Hier kun je echt op bouwen. FIjn weekend gewenst. Groetjes Elly. Truelly Massage


ELISE
04-10-2021
Superfijn boekhoudpakket -ook voor dummies!
Tot nu toe geweldige ervaring met het programma zelf EN de ondersteuning. Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon, die zeer behulpzaam en respectvol omgaan met iemand die minimale boekhoudervaring heeft. TOP!


Henk Schutte
04-10-2021
Geen complimenten nodig!
Wij gebruiken e-boekhouden nu 2 jaar tot volle tevredenheid. Het programma is perfect: gemakkelijk en intuïtief. Het enige dat stoort zijn de regelmatige verzoeken om een review. Wie volmaakt is heeft geen complimenten nodig!


C. van Droffelaar
02-10-2021
Werk sinds 2012 met dit programma
Werk sinds 2012 met dit programma, heb jaren zakelijk met exact gewerkt maar dat is privé en voor een kleine zaak veel te duur. Dit programma werkt perfect en is makkelijk in gebruik het heeft hier en daar wat beperkingen maar daar valt mee te werken.


IJ.H.C. Orij
02-10-2021
Goede software!
Goed programma! Ik heb echter al een aantal malen aangegeven dat ik graag dingen veranderd zie / aangepast, hier volgt geen reply op en er veranderd ook niks… Dit vind ik niet prettig. Ik raad de software wel aan!


Chris Schut
02-10-2021
Het werkt zeer eenvoudig met…
Het werkt zeer eenvoudig met e-boekhouden, nauwelijks storingen en bij vragen acteert de servicedesk inhoudelijk voortvarend en vriendelijk


Vincent
29-09-2021
Makkelijk en leuk.
Zeer intuitieve user inteface, erg goed gestructureerd en daarom (bijna) zonder handleiding te gebruiken. En ook nog vrij compleet qua functionaliteit. iPhone app is vooral om te zien waar je staat, maar dat is prima. Jammer dat Rabo PSD2 koppeling niet werkt, maar dat ligt waarschijnlijk aan de bank.


Monique van Emmerik
27-09-2021
Ik ben zeer tevreden omdat e-boekhouden…
Ik ben zeer tevreden omdat e-boekhouden een uitkomst is, het is voor iedereen toegankelijk! En het is dan ook een aanrader. Je kunt altijd met je vragen terecht en dat verloopt ook prettig. Plus het bespaart je veel kosten.


Wim Hilhorst
25-09-2021
E-boekhouden is een aanrader
E-boekhouden is, ook voor gebruikers die geen achtergrond in boekhouden hebben, makkelijk in gebruik. Op alle mogelijke manieren kun je geïnformeerd worden over het gebruik van E-boekhouden. Er zijn handleidingen, webinars, you tube-filmpjes, cursusdagen. Tevens is er een helpdesk die snel en accuraat helpt, via de mail of telefonisch. Door E-boekhouden kunnen wij meer tijd aan onze eigen onderneming besteden, juist omdat het boekhouden weinig tijd kost. Daarnaast kun je koppelingen maken met je bank, de belastingdienst (btw opgave), je accountant etc.


penningmeester SVR
14-09-2021
Goed en toch goedkoop
Heel tevreden met pakket. De mogelijkheid van kostenplaatsen is prima maar voldoet (nog) niet aan alle wensen. Verder is het een begrijpelijk pakket dat zelfs met weinig boekhoudkundige kennis kan worden opgestart. Geen dikke manuals of ingewikkelde video's.


Leon Schipper | LS Finance
14-09-2021
Voor een uitstekende prijs- en…
Voor een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding is e-Boekhouden een prima online boekhoudpakket. Uitgaande facturen kun je aanmaken in e-Boekhouden en inkomende facturen kun je naar je eigen digitale archief toesturen en daar in een handomdraai verwerken in de financiële administratie. Zakelijke bankrekeningen kun je eenvoudig koppelen met e-Boekhouden wat onwijs veel tijd bespaard en de kans op invoerfouten minimaliseert. Daarnaast heeft e-Boekhouden een handige app die je op je telefoon kunt downloaden. Een grote pré van de app is dat je foto’s kunt maken van bonnetjes die direct in je eigen digitale archief staan om te verwerken. De helpdesk is vriendelijk en goed bereikbaar. LS Finance is tevreden als klant van e-Boekhouden!


Erwin Jonkart
09-09-2021
Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf! Zeer snelle hulp> ADHOC! Heb met meerdere helpdesk medewerksters contact gehad (Lieke,Aniek) Erg fijne hulp.! Dank!


H. Nyborn
08-09-2021
zeer duidelijk programma
zeer duidelijk programma, met goede uitleg en demo filmpjes. eenvoudig te installeren en te benaderen via laptop of PC of mobiletje


Jan Uitbeijerse
06-09-2021
Weer een hele goede ervaring met de…
Weer een hele goede ervaring met de helpdesk, binnen paar minuten is "probleem" opgelost. Fijn en vooral betaalbaar boekhoudpakket.


Jeroen Slee
29-08-2021
Fijne ondersteuning voor een aantal…
Fijne ondersteuning voor een aantal vragen waar ik boekhoud technisch tegenaan liep.


René Lemmen
28-08-2021
Wat een uitstekend product
Wat een uitstekend product. Eenvoudige administratie, goede bankkoppeling, btw aangifte met 1 druk op de knop en altijd bijgewerkte balans en vw rekening en jaarstukken.


Maria Peters
28-08-2021
Gemakkelijk om mee te werken.
Gemakkelijk om mee te werken.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie