Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Vereniging

Online boekhouden voor uw vereniging

Als vereniging heeft u te maken met diverse vormen van inkomsten. Daarbij heeft uw vereniging ook leden waarvan u gegevens moet registreren. e-Boekhouden.nl heeft daafrom twee modules: de boekhoudmodule en de module voor ledenadministratie. Gebruik de pakketten samen, of afzonderlijk van elkaar. 

Het gemak van de ledenadministratie

Importeer zelf uw ledenbestanden in e-Boekhouden.nl. Wanneer u dat gedaan heeft worden alle periodieke facturen volautomatisch verwerkt in de boekhouding. Overzichten zijn direct bijgewerkt en de lijst met openstaande posten is altijd up-to-date. 

Scherp geprijsde abonnementen 

De boekhoudmodule van e-Boekhouden.nl gebruikt u al voor € 9,50 per maand. Wilt u ook graag uw ledenadministratie voeren in e-Boekhouden.nl? De ledenadministratie kost € 8,50. Wilt u korting op uw abonnementsprijs, dan kunt u deelnemen aan het sponsorprogramma. Wanneer u een banner van e-Boekhouden.nl op uw website plaatst, ontvangt u 15% korting bovenop de huidige abonnementsprijs.

Boekhouden voor verenigingen:

  • Onbeperkt aantal lidmaatschappen
  • Vrije invoervelden voor extra lidgegevens
  • Geïntegreerd nieuwsbrievensysteem
  • Autorisatie per gebruiker

Nieuwe penningmeester? 

Bij e-Boekhouden.nl is het geen enkel probleem wanneer uw vereniging een nieuwe penningmeester krijgt. De inloggegevens draagt u heel gemakkelijk over. Zo werkt de nieuwe penningmeester direct verder in de boekhouding. 

e-Boekhouden.nl: eenvoudig online boekhoudprogramma voor uw vereniging

Waar wacht u nog op? Probeer e-Boekhouden.nl 14 dagen gratis uit!

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie