MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Vereniging

Eenvoudig aan de slag met boekhouden

Als vereniging heeft u te maken met diverse vormen van inkomsten. Daarbij heeft uw vereniging ook leden waarvan u gegevens moet registreren. e-Boekhouden.nl heeft twee modules: de boekhoudmodule en de module voor ledenadministratie. U kunt deze modules beide of afzonderlijk van elkaar afsluiten.  

Het gemak van de ledenadministratie

U kunt in e-Boekhouden.nl zelf uw ledenbestand importeren. Wanneer u dat gedaan heeft worden alle periodieke facturen volautomatisch verwerkt in de boekhouding. Overzichten zijn direct bijgewerkt en de lijst met openstaande posten is altijd up-to-date. 

Scherp geprijsde abonnementen 

De boekhoudmodule van e-Boekhouden.nl gebruikt u al voor € 9,50 per maand. Wilt u ook graag uw ledenadministratie voeren in e-Boekhouden.nl? De ledenadministratie kost € 8,50. Wilt u korting op uw abonnementsprijs, dan kunt u deelnemen aan het sponsorprogramma. Wanneer u een banner van e-Boekhouden.nl op uw website plaatst, dan ontvangt u 15% korting bovenop de huidige abonnementsprijs. Wij denken graag met u mee!

  • Onbeperkt aantal lidmaatschappen
  • Vrije invoervelden voor extra lidgegevens
  • Geïntegreerd nieuwsbrievensysteem
  • Autorisatie per gebruiker

Nieuwe penningmeester? 

Bij e-Boekhouden.nl is het geen enkel probleem wanneer uw vereniging een nieuwe penningmeester krijgt. De online boekhouding kan eenvoudig worden voortgezet! De inloggegevens worden overgedragen of gewijzigd. De nieuwe penningmeester kan direct en eenvoudig verder werken in de online boekhouding. 

Waar wacht u nog op? Probeer e-Boekhouden.nl 14 dagen gratis uit!

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Close
x

3 maanden gratis boekhouden en factureren (zonder verplichtingen)

 
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres (dit wordt uw gebruikersnaam)
Wachtwoord
Aanmelden