Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Digitaal archief

Bewaar facturen en bonnetjes veilig online in het digitaal archief in e‑Boekhouden.nl. Zo raakt u nooit meer een document kwijt.

Documenten uploaden

Het plaatsen van facturen en bonnetjes in het digitaal archief kan op drie verschillende manieren:

Handmatig uploaden

Upload facturen en bonnen, nadat u deze heeft ontvangen, handmatig in het digitaal archief. Bonnetjes en facturen die u niet digitaal heeft ontvangen, kunt u inscannen en uploaden.

Facturen mailen

U kunt er ook voor kiezen om facturen die u per mail ontvangt direct door te sturen naar uw digitaal archief met behulp van een speciaal e-mailadres.

De e‑Boekhouden.nl app

Facturen en bonnen die u niet digitaal heeft ontvangen, plaatst u heel gemakkelijk in het digitaal archief met de e‑Boekhouden.nl app. U maakt een foto van de factuur of bon en uploadt deze rechtstreeks in uw boekhouding.

Automatisch herkennen

Bespaar nog meer tijd op uw boekhouding met onze herkenfuncties. e‑Boekhouden.nl herkent, voor zover mogelijk, automatisch de gegevens op een factuur of bon. U hoeft dit alleen nog maar te controleren. Handmatig bonnetjes en facturen invoeren is verleden tijd!

Uw factuur of bon laat u automatisch herkennen via:

  • het digitaal archief;
  • de mail;
  • of de e‑Boekhouden.nl app.

Wilt u meer informatie over Scan/Mail & Herken of de app? Lees dan de handleiding "Scan & Herken/Mail & Herken", of bekijk de videotraining “Scan & Herken en Mail & Herken”.

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie