Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Digitaal archief

Bewaar facturen en bonnetjes veilig online in het digitaal archief in e‑Boekhouden.nl. Zo raak je nooit meer een document kwijt.

Documenten uploaden

Het plaatsen van facturen en bonnetjes in het digitaal archief kan op drie verschillende manieren:

Handmatig uploaden

Upload facturen en bonnen, nadat je deze hebt ontvangen, handmatig in het digitaal archief. Bonnetjes en facturen die je niet digitaal hebt ontvangen, kun je inscannen en uploaden.

Facturen mailen

Je kunt er ook voor kiezen om facturen die je per mail ontvangt direct door te sturen naar jouw digitaal archief met behulp van een speciaal e-mailadres.

De e‑Boekhouden.nl app

Facturen en bonnen die je niet digitaal hebt ontvangen, plaats je heel gemakkelijk in het digitaal archief met de e‑Boekhouden.nl app. Je maakt een foto van de factuur of bon en uploadt deze rechtstreeks in jouw boekhouding.

Automatisch herkennen

Bespaar nog meer tijd op jouw boekhouding met onze herkenfuncties. e‑Boekhouden.nl herkent, voor zover mogelijk, automatisch de gegevens op een factuur of bon. Je hoeft dit alleen nog maar te controleren. Handmatig bonnetjes en facturen invoeren is verleden tijd!

Jouw factuur of bon laat je automatisch herkennen via:

  • het digitaal archief;
  • de mail;
  • of de e‑Boekhouden.nl app.

Wil je meer informatie over Scan/Mail & Herken of de app? Lees dan de handleiding "Scan & Herken/Mail & Herken", of bekijk de videotraining “Scan & Herken en Mail & Herken”.

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie