Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Digitaal archief

Bewaar facturen en bonnetjes veilig online in het digitaal archief in e-Boekhouden.nl. Zo raakt u nooit meer een document kwijt.

Documenten uploaden

Het plaatsen van facturen en bonnetjes in het digitaal archief kan op drie verschillende manieren:

Handmatig uploaden

Upload facturen en bonnen, nadat u deze heeft ontvangen, handmatig in het digitaal archief. Bonnetjes en facturen die u niet digitaal heeft ontvangen, kunt u inscannen en uploaden.

Facturen mailen

U kunt er ook voor kiezen om facturen die u per mail ontvangt direct door te sturen naar uw digitaal archief met behulp van een speciaal e-mailadres.

De e-Boekhouden.nl app

Facturen en bonnen die u niet digitaal heeft ontvangen, plaatst u heel gemakkelijk in het digitaal archief met de e-Boekhouden.nl app. U maakt een foto van de factuur of bon en uploadt deze rechtstreeks in uw boekhouding.

Automatisch herkennen

Bespaar nog meer tijd op uw boekhouding met onze herkenfuncties. e-Boekhouden.nl herkent, voor zover mogelijk, automatisch de gegevens op een factuur of bon. U hoeft dit alleen nog maar te controleren. Handmatig bonnetjes en facturen invoeren is verleden tijd!

Uw factuur of bon laat u automatisch herkennen via:

  • het digitaal archief;
  • de mail;
  • of de e-Boekhouden.nl app.

Wilt u meer informatie over Scan/Mail & Herken of de app? Lees dan de handleiding "Scan & Herken/Mail & Herken", de handleiding "Mobiele app" of bekijk de videotraining “Scan & Herken en Mail & Herken”.

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie