Gratis uitproberenZonder verplichtingen

De missie en visie van e‑Boekhouden.nl

Onze missie en visie motiveren ons om continu te streven naar het bieden van de meest optimale online boekhoudervaring aan onze gebruikers.

Als organisatie geloven wij dat boekhouden niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat ons online boekhoudprogramma gebruiksvriendelijk is en eenvoudig te begrijpen. Met als doel dat iedereen, ongeacht hun boekhoudkundige kennis, er moeiteloos mee aan de slag kan.

Onze missie

Wij denken en handelen als ondernemers, snappen onze gebruikers en zorgen dat iedereen een correcte boekhouding kan voeren en eenvoudig belastingaangiften kan doen. Professionaliteit, plezier en samenwerken leiden tot gebruiksvriendelijke software wat in combinatie met servicegerichtheid leidt tot fans.

 

Wij

We geloven dat we de beste resultaten boeken door gezamenlijkheid.

 

Gebruikers

Wij hebben gebruikers en geen klanten omdat wij de persoon die onze software gebruikt centraal stellen.

 

Snappen ondernemers

We weten wat speelt bij ondernemers en houden hier rekening mee bij de ontwikkeling van onze producten want we willen het uiteindelijk zo gemakkelijk mogelijk voor hen maken.

 

Denken als ondernemers

We zijn een agile organisatie die snel kan anticiperen op veranderde situaties waarbij we niet direct kiezen voor de makkelijkste weg en durven te denken buiten de geijkte paden.

 

Voeren van een correcte boekhouding en het doen van belastingaangiften

Het voeren van een correcte boekhouding en het doen van belastingaangiften is een serieuze aangelegenheid waar het maken van fouten tot grote financiële gevolgen kan leiden. Wij zorgen ervoor dat iedere gebruiker weet dat hij het juist doet.

 

Vragen?

Heb je vragen over onze missie en visie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag aan onze collega's. Ze staan je graag te woord.

Stuur een e-mail
Schuine lijn
 

"e‑Boekhouden.nl heeft in de loop der jaren veel meer gadgets erbij gekregen. En dan zie je dus dat je samen met e‑Boekhouden.nl groeit."

Lees het volledige verhaal van Up Products
Jan Maarse - Up Products
Jan Maarse - Up Products Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007
Groenbezorgen
Schuine lijnen

Onze visie

Met de focus op onze intuïtieve software en klantgerichtheid maken wij het doen van boekhouden en belastingaangiften eenvoudig.

 

Onze

Wij beheren en ontwikkelen en zijn hierin niet afhankelijk van derde partijen.

 

Intuïtieve

In ons software programma wijst alles voor zich.

 

Klantgerichtheid

Service staat hoog in het vaandel. Snelle afhandelingstijden van vragen zijn voor ons normaal. We luisteren naar onze klanten en handelen hiernaar.

 

Boekhouden en belastingaangiftes

Dit is onze specialismen.

 

Eenvoudig

Bij alles wat wij doen staat eenvoud van gebruik voorop.

Probeer nú gratis uit!

Ervaar zelf hoe ons programma bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf en probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit. Heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie