Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Sponsoring | e‑Boekhouden.nl

Sponsoring is een waardevol instrument waarmee we onze visie kunnen verwezenlijken en tegelijkertijd positieve impact kunnen hebben op de gemeenschap. We streven ernaar om partnerschappen aan te gaan met organisaties die dezelfde waarden delen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde.

Bijdragen aan een betere toekomst

Onze organisatie hecht veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Wij geloven in het belang van sport en de beschikbaarheid van lokale voorzieningen hiervoor. Vanuit deze overtuiging nemen we onze lokale verantwoordelijkheid op en sponsoren we sportverenigingen in de regio waar onze medewerkers actief zijn, inclusief hun inzet als vrijwilliger.

Bij het selecteren van sponsorpartners kijken we naar projecten en initiatieven die aansluiten bij onze kernwaarden en focusgebieden. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Partnerschappen van e‑Boekhouden.nl

We zijn trots op onze sponsorpartnerschappen, zowel op lokaal als landelijk niveau. Deze samenwerkingen zijn essentieel om de band met onze lokale gemeenschap te versterken en een positieve impact te hebben. Op landelijk niveau gaan onze inspanningen uit naar grotere initiatieven zoals nationale sportevenementen. Door deze brede reikwijdte van partnerschappen zorgen we ervoor dat we een blijvende positieve impact hebben op de bredere samenleving.

In beide gevallen is onze missie helder; een verschil maken in de gemeenschappen die we bedienen. Enkele van onze sponsor partnerschappen op lokaal niveau:

Tennisvereniging 't Slotje - Beek & Donk

Tennisvereniging 't Slotje

Tennisvereniging Wettenseind - Nuenen

Tennisvereniging Wettenseind - Nuenen

De Keien Atletiek - Uden

De Keien Atletiek - Uden

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie