Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Sponsoring | e‑Boekhouden.nl

Bij e‑Boekhouden.nl werken we volgens een missie dat de beste resultaten samen worden behaald. We steunen mede-ondernemers bij professionalisering en ontwikkeling. Hierbij durven we buiten de geijkte paden te gaan en maken we samen een positieve impact op de samenleving. We zien een samenwerking namelijk als een investering in groei én ontwikkeling voor beide partijen. Sponsoring is daar een waardevolle manier voor.

 

Bijdragen aan een betere toekomst

Onze organisatie vindt de gezondheid en het welzijn van alle medewerkers erg belangrijk. Wij geloven in het belang van sport en beweging, ook bij lokale verenigingen. Vanuit deze overtuiging nemen we onze verantwoordelijkheid en sponsoren we (sport)verenigingen in de regio. Vaak zijn medewerkers hier zelf ook actief.

Sponsoren

We zijn trots op al onze sponsor initiatieven, op zowel lokaal als landelijk niveau. Ze zijn waardevol voor ons om onze banden met de samenleving te versterken en om positieve impact te maken. Daarom bundelen we graag onze krachten met organisaties die dezelfde waarden delen als wij.

De Keien Atletiek - Uden
De Keien Atletiek
  Uden
Tennisvereniging Wettenseind - Nuenen
Tennisvereniging Wettenseind
  Nuenen
Tennisvereniging 't Slotje - Beek & Donk
Tennisvereniging 't Slotje
  Beek & Donk
Tennisvereniging 't Slotje - Beek & Donk
Stichting Cancer Connect
  Amsterdam
 
 

Official Partner van de Keuken Kampioen Divisie

Voetbal is veel meer dan alleen een sport. Het is een manier om mensen van alle leeftijden en achtergronden samen te brengen. Voor e‑Boekhouden.nl gaat het partnership met de Keuken Kampioen Divisie dan ook verder dan alleen merkzichtbaarheid op het veld. e‑Boekhouden.nl en Keuken Kampioen divisie zijn beide supporter van talentvolle professionals én staan voor dezelfde waarden:

  • Toegankelijkheid
  • Ontwikkeling
  • Regionaal
  • Samen
  • Iedereen
 

Scoor nu gratis

Wij ondersteunen startende ondernemers, accountants, boekhouders en verenigingen of stichtingen bij het behalen van hun doelen door hiet bieden van een stabiele boekhoudbasis. Ervaar zelf de voordelen van ons online boekhoudprogramma en ontdek waarom duizenden ondernemers vertrouwen op e‑Boekhouden.nl.

Scoor nu gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie