Gratis account
3 maanden gratis
Sluiten

De perfecte partner voor jou

  • Optimaal online samenwerken
  • Ga direct aan de slag met ons gratis dashboard
  • Meer dan 7000 accountants en boekhouders gingen je voor
  • De eerste 3 maanden gratis
Gratis account
3 maanden gratis
   

Tijdwinst door automatisering

Door gebruik te maken van onze gratis koppelingen bespaar je tijd. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze handige koppelingen zoals, webshops, banken en loonsalarissoftware. Hierdoor houd je meer tijd over voor advies aan je klanten.

Iedereen kan boekhouden
Samenwerking met boekhouder of accountant

Samen succesvol

We zijn er voor ieder kantoor, denken met je mee en helpen jou op weg naar succes. Daarom zijn wij de ideale partner voor de lange termijn. Bovendien bieden wij interessante staffelprijzen. Hoe meer administraties jij voert, hoe voordeliger werken met e‑Boekhouden.nl is.

In de gratis accountantsomgeving profiteer je van onze voordelen, zonder hiervoor te betalen. Zo heb je geen opstartkosten en maak je gratis gebruik van ons dashboard. Heb je nog geen klanten of wil je overstappen? Ook dan is e‑Boekhouden.nl er voor jou. Ga vandaag nog aan de slag en ervaar het zelf.

Schuine lijn

Ontdek hoe Henk Kwant groeit met e‑Boekhouden.nl

Henk Kwant van TAFKA Belastingadviseurs werkt al meer dan vijftien jaar met e‑Boekhouden.nl. Ontdek wat dit voor hem betekent en hoe e‑Boekhouden.nl een succesvolle bijdrage kan leveren aan de groei van jouw bedrijf. Bekijk nu de video of lees het hele verhaal.

Lees het verhaal
Schuine lijnen

De voordelen van e‑Boekhouden.nl

Wanneer je werkt met onze software heb je niet alleen een programma voor nu, maar ook voor de toekomst. De accountantsomgeving is ontwikkeld om efficiënt samen te werken met je klant. Het biedt veel opties zoals de berichtentool en natuurlijk onze gratis app. Hierdoor verloopt samenwerken nog eenvoudiger en wordt de productiviteit verhoogd.

Accountants

Klanttoegang

De klanten werken direct mee in de administratie. Via de mobiele app leveren zij financiële gegevens zoals facturen en bonnen aan. Bovendien kan de klant zelf offreren en factureren in het pakket. Dat bespaart veel tijd!

Accountants

Ondersteuning en support

We bieden vele manieren van ondersteuning. Zo zijn we tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon, mail en chat. Daarnaast hebben jij en je klant toegang tot onze uitgebreide kennisbank, vol informatieve artikelen, handleidingen en uitlegvideo's. Heb je meer behoefte aan advies op maat? Stel je vraag vandaag en je ontvangt dezelfde werkdag nog persoonlijk antwoord.

Accountants

Scan & Herken

Bespaar tijd door onze geïntegreerde Scan & Herken oplossing. Verwerk financiële gegevens snel, eenvoudig en nauwkeurig. Oude documenten worden binnen no-time gedigitaliseerd én verwerkt in de administratie. Ideaal!

Accountants

Snel en foutloos btw-aangiftes indienen

Btw-aangiftes indienen binnen een handomdraai met onze boekhoudsoftware. Wij zetten de aangifte automatisch voor je klaar, je hoeft deze alleen nog maar te controleren en daarna direct te sturen naar de Belastingdienst.

Accountants

Veilig boekhouden in de cloud

Wij begrijpen dat veiligheid en privacy van financiële- en persoonsgegevens erg belangrijk is. Alle gegevens van jou en je klant worden veilig opgeslagen in de cloud. Hier hoeven jij en je klant zelf niet meer aan te denken.

Ervaar zelf onze voordelen

Zet vandaag de volgende stap naar succes en ontdek alle mogelijkheden van e‑Boekhouden.nl.
Meld je nú aan en voer de eerste drie maanden alle administraties gratis.

Gratis account
3 maanden gratis

Meer dan 7000 accountants en boekhouders gingen je voor. Werk optimaal samen met jouw klanten in e‑Boekhouden.nl. Ga vandaag nog aan de slag.

   

Een succesvolle basis

         

Online boekhouden vormt de basis voor succesvol ondernemen, dat is althans onze filosofie. Daarom hebben wij gekozen voor e‑boekhouden.nl. Wij stellen ons namelijk ten doel om onze klanten real time inzicht te geven in hun administratie. Hierdoor kunnen ze sturing geven aan hun onderneming met een minimale inspanning: vooruit blikken in plaats van achteruit kijken dus.

Lees meer
Christan Rijsdijk en Sandra Ponte

CS Accountancy

Online efficiënt samenwerken

         

Sinds de oprichting van ons kantoor in 2013 maken wij al gebruik van het boekhoudprogramma van e‑Boekhouden.nl. We zijn nog steeds zeer tevreden over de uitgebreide functionaliteiten i.c.m. de scherpe prijzen t.o.v. andere software leveranciers. Met e‑Boekhouden.nl kunnen wij de administratie van onze klanten goed en daarnaast geheel digitaal inrichten, waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken.

Lees meer
Stefan Jacobs

Boekhouding Twente

Actueel en prijsvriendelijk

         

Sinds 2011 werken wij tot volle tevredenheid met e‑Boekhouden.nl. Het is een betaalbaar boekhoudpakket wat eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Klanten kunnen zelf eenvoudig alles inboeken. Wij zijn blij dat e‑Boekhouden.nl druk bezig blijft om het pakket nog verder te optimaliseren, zodat wij als klanten nog beter in onze wensen voorzien worden.

Lees meer
Stanley Pesic

Sands Administraties

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze support en veelgestelde vragen.

Welke koppelingen biedt e‑Boekhouden.nl aan mij als accountant?

     
e‑Boekhouden.nl kun je koppelen met vele banken, waardoor je de boekhouding eenvoudig kunt automatiseren. Daarnaast kun je e‑Boekhouden.nl koppelen aan rapportage- en aangiftesoftware. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Een overzicht van alle beschikbare koppelingen vind je hier. Ontbreekt er volgens jou een koppeling? Neem dan gerust contact met Sanne op!

Beschikt de accountantsomgeving over een standaard rekeningschema?

     
In elke administratie staat een standaard rekeningschema klaar welke je direct kunt gebruiken. Wil je graag gebruik maken van je eigen vertrouwde grootboekrekeningschema? Het voorbeeldschema in e‑Boekhouden.nl kun je geheel naar eigen inzicht wijzigen en aanvullen. Wil je jouw rekeningschema beter laten aansluiten op rapportage- of aangiftesoftware? Maak dan gebruik van de RGS-optie van e‑Boekhouden.nl.

Kan ik mijn medewerkers toevoegen als gebruikers in de accountants omgeving?

     
Je kunt onbeperkt gratis medewerkers als gebruikers toevoegen in jouw accountantsomgeving. Vervolgens kun je per gebruiker aangeven welke administraties deze mag openen.

Hoe kan ik met mijn klant communiceren via de accountantsomgeving?

     
e‑Boekhouden.nl biedt een eenvoudige Berichten-functie. Deze functie is vergelijkbaar met e-mail, maar dan geïntegreerd in e‑Boekhouden.nl. Zo heb je alle correspondentie met jouw klant direct bij de hand.

Heeft elke administratie in de accountantsomgeving een eigen digitaal archief?

     
Elke administratie in e‑Boekhouden.nl beschikt over een eigen digitaal archief. In het digitaal archief bewaar je alle digitale documenten. Facturen, bonnetjes, overeenkomsten etc. Deze bestanden kun je vervolgens als mutatie invoeren of koppelen aan bestaande mutaties. Zo heb je de volledige administratie vanaf iedere plek ter wereld bij de hand!

Gratis account

Gedurende de eerste drie maanden zijn alle administraties volledig gratis. We hebben alvast een gratis administratie voor je klaargezet, zodat je ervaart hoe gebruiksvriendelijk ons programma is.
Je kunt direct aan de slag.

Gratis account
3 maanden gratis