Gratis uitproberenZonder verplichtingen

De gebruikerservaring van TAFKA Advies & Administratie

e‑Boekhouden.nl in de praktijk.

In de serie ‘e‑Boekhouden.nl in de praktijk’ maak je kennis met trouwe e‑Boekhouden.nl gebruikers.

Henk Kwant en zijn echtgenote Monica Kwant-de Beer zijn in 1992 gestart met TAFKA Advies & Administratie. Ondertussen bestaat het bedrijf al 30 jaar en hebben ze veel meegemaakt. Lees hier het succesverhaal van TAFKA Advies & Administratie.

“Door de jaren heen heeft e‑Boekhouden.nl zich als betrouwbaar en volwaardig boekhoudpakket bewezen.”

Schuine lijn
 

Maak kennis met TAFKA Advies & Administratie

Voordat Henk met TAFKA Advies & Administratie begon, heeft hij jaren gewerkt in een accountantsorganisatie. Tot zijn grote verbazing merkte hij op dat accountants alleen maar bezig waren met verantwoording afleggen. Volgens Henk was dit een gemiste kans, want accountants kunnen zoveel meer dan enkel het verklaren van cijfers.

Hij besloot ontslag te nemen en richtte TAFKA Advies & Administratie op samen met Monica. De afkorting staat voor ‘The Advisors Formerly Known as Administrators’. En dat is precies waar het bedrijf goed in is: bedrijfsadvies geven aan ondernemers op basis van hun boekhouding. Hun slogan is niet voor niets: TAFKA kijkt verder dan naar cijfers alleen. De doelgroep van TAFKA Advies & Administratie is erg uiteenlopend. Zo helpen ze de rijschool om de hoek, maar ook grotere coöperaties met bv’s.

Henk vindt vooral de intellectuele uitdagingen leuk die bij het vak komen kijken. “De echte voldoening zit in de momenten waarop je met de Belastingdienst tot een overeenstemming komt en zo het probleem van een klant oplost”, legt Henk uit. Soms is het ook nodig om negatief advies te geven, bijvoorbeeld wanneer een onderneming weinig overlevingskans heeft.

Ook in dat geval blijft Henk eerlijk en integer. Dit zijn eigenschappen die hij tijdens zijn tijd als militair heeft opgedaan en nu ook onderdeel zijn van TAFKA Advies & Administratie.

TAFKA Advies & Administratie
Schuine lijnen

TAFKA Advies & Administratie en e‑Boekhouden.nl

Voor elke onderneming is het belangrijk om gebruik te maken van een goed boekhoudpakket. Maar voor TAFKA Advies & Administratie is het nog net iets belangrijker, omdat dit de kern van het bedrijf is. In 2006 besloten ze de boekhouding te verplaatsen naar de cloud en begon de zoektocht naar een online boekhoudprogramma. Destijds zijn er 7 verschillende pakketten met elkaar vergeleken en e‑Boekhouden.nl kwam als beste uit de test.

"In de afgelopen 15 jaar hebben we gemerkt dat het heel leuk is om met e‑Boekhouden.nl te werken", zegt Henk vrolijk. "Met e‑Boekhouden.nl kunnen wij onze klanten makkelijk bedienen, doordat de klant zelf de administratie bijhoudt in het boekhoudpakket. Veel wordt al automatisch voor ze gedaan. Wij kijken vervolgens eenvoudig mee en geven advies”.

TAFKA
TAFKA

De charme van e‑Boekhouden.nl

Dat de boekhouding grotendeels automatisch voor je wordt ingevuld, bestond vroeger nog niet. Henk denkt terug aan de tijd voordat hij met e‑Boekhouden.nl werkte. "De administratie ging allemaal handmatig toentertijd", lacht Henk. e‑Boekhouden.nl heeft TAFKA Advies & Administratie geholpen de volgende stappen te zetten in hun professionalisering. "Het digitaal werken heeft uiteindelijk twee keer zoveel klanten opgeleverd, zonder dat er noodzaak was om extra personeel aan te nemen".

De uitstekende klantenservice is volgens Henk een van de grootste charmes van e‑Boekhouden.nl. "Als we ergens tegenaan lopen dan wordt dit gelijk behandeld en opgelost. Drie maanden geleden hadden we toevallig in het weekend een inlog probleem. Op dezelfde dag was er nog een oplossing", zegt Henk opgelucht.

Bekijk alle functies

Probeer nú gratis uit!

Geïnspireerd door het succesverhaal van TAFKA Advies & Administratie? Als startende ondernemer geef jij een krachtige boost aan je onderneming door te kiezen voor een professioneel boekhoudpakket. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, bij ons krijg je als starter de eerste 15 maanden gratis! Dit is 100% gratis en vrijblijvend.

Claim nu
15 maanden gratis

Lees meer

Benieuwd wat anderen van ons boekhoudpakket vinden?

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2011

Bekijk het verhaal van Volksuniversiteit Alkmaar
Clement van Droffelaar - Subway

Clement van Droffelaar - Subway
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2014

Bekijk het verhaal van Subway
Ruud Alofs - Groenbezorgen

Ruud Alofs - Groenbezorgen
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2018

Bekijk het verhaal van Groenbezorgen
Jan Maarse - Up products

Jan Maarse - Up Products
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Up Products
Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl

Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Stuntvlaggen
Rachel Walraven - Walraven WebWerk

Rachel Walraven - Walraven WebWerk
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Walraven WebWerk