Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Importfuncties

In een handomdraai gegevens importeren

Maak je op dit moment gebruik van een ander boekhoudpakket of Excel-sheets? Via de handige importfuncties plaats je in een handomdraai jouw mutaties, relaties en grootboekrekeningen in e‑Boekhouden.nl.

Facturen importeren

Heb je facturen opgemaakt, bijvoorbeeld in Word, Excel of een extern programma? Importeer deze facturen direct in e‑Boekhouden.nl.

Mutaties importeren

Importeer eenvoudig mutaties en facturen in e‑Boekhouden.nl, bijvoorbeeld de mutaties vanuit een ander boekhoudpakket. Wij adviseren een gehele administratie niet over te zetten naar e‑Boekhouden.nl, maar gebruik te maken van de beginbalans. Je stelt de eindbalans van jouw vorige boekhoudpakket dan als beginbalans in bij e‑Boekhouden.nl.

Importfunctie grootboekrekeningen

Je importeert ook gemakkelijk jouw lijsten met grootboekrekeningen in e‑Boekhouden.nl. Selecteer je bestand (.csv, .xls of .xlsx), ken per kolom de eigenschappen toe (code, omschrijving en categorie) en je grootboekrekeningen zijn geïmporteerd in jouw boekhouding.

Importfuncties en koppelingen

e‑Boekhouden.nl heeft diverse importfuncties en automatische koppelingen om jouw administratie nóg verder te automatiseren. Zodat je nog meer tijd hebt voor jouw bedrijf, vereniging of stichting.

Gratis onze boekhoudsoftware uitproberen

Werk je nog niet met e‑Boekhouden.nl? Bekijk de vele voordelen van onze boekhoudsoftware en probeer e‑Boekhouden.nl gratis uit. 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie