Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Importfuncties

In een handomdraai gegevens importeren

Maakt u op dit moment gebruik van een ander boekhoudpakket of Excel-sheets? Via de handige importfuncties plaatst u in een handomdraai uw mutaties, relaties en grootboekrekeningen in e-Boekhouden.nl.

Facturen importeren

Heeft u facturen opgemaakt, bijvoorbeeld in Word, Excel of een extern programma? Importeer deze facturen direct in e-Boekhouden.nl

Mutaties importeren

Importeer eenvoudig mutaties en facturen in e-Boekhouden.nl, bijvoorbeeld de mutaties vanuit een ander boekhoudpakket. Wij adviseren een gehele administratie niet over te zetten naar e-Boekhouden.nl, maar gebruik te maken van de beginbalans. U stelt de eindbalans van uw vorige boekhoudpakket dan als beginbalans in bij e-Boekhouden.nl.

Importfunctie grootboekrekeningen

U importeert ook gemakkelijk uw lijsten met grootboekrekeningen in e-Boekhouden.nl. Selecteer uw bestand (.csv, .xls of .xlsx), ken per kolom de eigenschappen toe (code, omschrijving en categorie) en uw grootboekrekeningen zijn geïmporteerd in uw boekhouding.

Importfuncties en koppelingen

e-Boekhouden.nl heeft diverse importfuncties en automatische koppelingen om uw administratie nóg verder te automatiseren. Zodat u nog meer tijd heeft voor uw bedrijf, vereniging of stichting.

Gratis onze boekhoudsoftware uitproberen

Werkt u nog niet met e-Boekhouden.nl? Bekijk de vele voordelen van onze boekhoudsoftware en probeer e-Boekhouden.nl gratis uit. 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie