Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Sluiten

Over ons

Wij zijn e‑Boekhouden.nl, de nummer 1 oplossing voor je boekhouding. Eén van Nederlands grootste en meest gekozen softwarepakketten op het gebied van online boekhouden. Met ons intuïtieve programma kan iedereen eenvoudig online boekhouden. Of je nu pas bent gestart, jarenlang onderneemt of je boekhouding liever uitbesteedt, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Al ruim 500.000 ondernemers hebben kennis gemaakt met ons online boekhoudprogramma.

Schuine lijn

Dit zijn wij

Een enthousiast en professioneel team werkt iedere dag vol passie en kennis aan ons boekhoudprogramma. Zodat jij zonder problemen je boekhouding doet. We doen het allemaal samen voor ondernemend Nederland.

Onze organisatie heeft een professioneel familiare cultuur. Samen met ruim 60 collega's hebben we tijd en aandacht voor elkaar. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig. We werken dagelijks hard, volgens onze missie en visie, om de beste service te leveren.

Bekijk hier onze vacatures
Schuine lijnen

Boekhouden voor ondernemers

We ondersteunen ondernemend Nederland. Daarom maken wij het starten, bijhouden en eventueel overstappen van jouw administratie zo makkelijk mogelijk. We zijn continu in ontwikkeling om onze software nog beter te maken. Waarbij de rode draad van ons programma altijd hetzelfde blijft: service, toegankelijkheid en gebruiksgemak. Wij begrijpen de gedachten van een ondernemer. e‑Boekhouden.nl is dan ook eenvoudig, betaalbaar en leuk voor iedereen.

Schuine lijn

Waar het ooit begon

In 2002 startte onze oprichter een van de eerste online boekhoudplatforms. In eerste instantie ontwikkelde hij een marktplaats voor freelancers. Hiermee haalde hij dure tussenpersonen uit het proces van opdrachtgever en opdrachtnemer. Vanuit dit platform is de vraag gekomen voor een online boekhoudprogramma. Zo is e‑Boekhouden.nl ontstaan. Voor en door ondernemers.

Waar het ooit begon
 
Schuine lijnen

Onze klanten

Benieuwd hoe verschillende bedrijven en ondernemers ons boekhoudpakket ervaren? Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum zijn wij bij diverse trouwe klanten op bezoek geweest. Ontdek hoe zij door de jaren heen zijn meegegroeid met e‑Boekhouden.nl.

Probeer nú gratis uit!

Ervaar zelf hoe ons programma bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf en probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit. Heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Willem Wennekes - Algemeen Directeur

Met vriendelijke groet,

Algemeen Directeur

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie