Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Al 20 jaar eenvoudig
online boekhouden

Ontdek ons verhaal

Hoe het ooit begon

20 jaar geleden bouwde onze oprichter een marktplaats voor freelancers, om dure tussenpersonen uit het proces van opdrachtgever en opdrachtnemer te halen. Vanuit hier ontstond de vraag naar een online boekhoudpakket, zo is e‑Boekhouden.nl geboren: voor en door ondernemers! Door de jaren heen hebben we meerdere labels ontwikkeld, waarvan vandaag de dag e‑Boekhouden.nl en Fiscaal‑online.nl de grootste zijn. De rode draad van e‑Boekhouden.nl is service, toegankelijkheid en gebruiksgemak. Een ondernemer wil zijn of haar dromen najagen, het voeren van een goede boekhouding is hierbij noodzakelijk. Wij maken de boekhouding eenvoudig en betaalbaar voor iedereen.

Bekijk onze video

20 jaar e‑Boekhouden.nl in de praktijk

Benieuwd hoe verschillende bedrijven en ondernemers ons boekhoudpakket ervaren? Lees hieronder de verhalen van onze trouwe e‑Boekhouden.nl-gebruikers in de praktijk. Ontdek hoe zij door de jaren heen zijn meegegroeid met e‑Boekhouden.nl.

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2011

Bekijk het verhaal van Volksuniversiteit Alkmaar
Clement van Droffelaar - Subway

Clement van Droffelaar - Subway
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2014

Bekijk het verhaal van Subway
Ruud Alofs - Groenbezorgen

Ruud Alofs - Groenbezorgen
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2018

Bekijk het verhaal van Groenbezorgen
Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl

Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Stuntvlaggen
Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie

Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2006

Bekijk het verhaal van TAFKA
Rachel Walraven - Walraven WebWerk

Rachel Walraven - Walraven WebWerk
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Walraven WebWerk
Jan Maarse - Up products

Jan Maarse - Up Products
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Up Products
Schuine lijn
 

Al meer dan 500.000 ondernemers gingen je voor

We zijn ongelofelijk trots dat meer dan 500.000 ondernemers kennis hebben gemaakt met ons online boekhoudprogramma. Van de kleine startende ondernemers tot grote boekhoudkantoren. Bij ons kan iedereen eenvoudig online boekhouden omdat de prioriteit ligt op de eenvoud. Ons pakket is betaalbaar zonder dat we kwaliteit en gebruikersgemak uit het oog te verliezen.

Wij zijn blij dat wij startende ondernemers in Nederland helpen door hen, 15 maanden lang gratis gebruik te laten maken van ons programma.

Upproducts
Schuine lijnen

Beste boekhoudsoftware van 2022

Onlangs is e‑Boekhouden.nl uitgeroepen tot beste boekhoudsoftware van 2022. Daar zijn wij als organisatie ontzettend blij mee. Ongeacht de grote concurrentie op de markt, zijn we trots dat we al 20 jaar het voortouw nemen in de markt.

Boekhoudexpert Marjan Heemskerk van the happy financial praat hierover tijdens de Business Update van New Business Radio.

Bekijk de video terug
Schuine lijn

Bedankt!

Wij geloven in het samen stilstaan bij bijzondere mijlpalen en successen. Laten we eerlijk zijn, dit succes is er mede dankzij jou. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons programma. Bedankt voor jullie mooie woorden in diverse reviews. Deze worden elke maand met alle medewerkers van e‑Boekhouden.nl gedeeld. Dit motiveert ons enorm.

Feliciteer ons hier
Eva
 
Schuine lijnen

Probeer nú gratis uit!

Wist je dat onze klanten e‑Boekhouden.nl beoordelen met maar liefst een 8,6? Onder andere onze deskundige helpdesk en het gemak van ons programma benoemen zij als pluspunten. Ervaar zelf wat e‑Boekhouden.nl voor jou betekent en meld je vandaag nog gratis aan.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen
   
 
 
 
 
 

Voor de eerste keer een boekhoudprogramma gebruikt en het was fantastisch. Om het te leren was heel makkelijk en, daar waar nodig, was een medewerker van de helpdesk snel beschikbaar om je te helpen.

Wil Vollering

 
 
 
 
 

Intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Dit de in te voeren regels bespaar je mega veel tijd voor je boekhouding.

John Wolvenkamp

 
 
 
 
 

Ik was totaal niet thuis met enige vorm van boekhouden. E‑boekhouden heeft mij enorm geholpen met de opstart en het thuis worden hiermee. Ongelofelijk ook hoe snel je antwoord krijgt op je vragen van medewerkers.

Menno de Groot

Wat is jouw e‑Boekhouden.nl verhaal?

Werk jij ook met e‑Boekhouden.nl, deel dan jouw verhaal! Laat een bericht achter op onze Facebookpagina en misschien verschijnt jouw verhaal ook op onze website of in onze nieuwsbrief.

Werken bij e‑Boekhouden.nl?

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende organisatie? Dat kan! We zijn op zoek naar verschillende nieuwe collega’s. Bekijk hier al onze openstaande vacatures en versterk het team van e‑Boekhouden.nl. Hopelijk zien we je snel.