Gratis uitproberenZonder verplichtingen

De gebruikerservaring van Stuntvlaggen.nl.

e‑Boekhouden.nl in de praktijk.

In de serie ‘e‑Boekhouden.nl in de praktijk’ maak je kennis met trouwe e‑Boekhouden.nl gebruikers.

Corné Groeneveld, eigenaar van Vectorlogo en Stuntvlaggen.nl, vertelt hoe hij met zijn reclamebedrijf groeide van kleine onderneming tot grootste leverancier van reclamevlaggen in Nederland. Hoe e‑Boekhouden.nl daarbij heeft geholpen, lees je in dit succesverhaal.

“Boekhouding vanuit de webshop loopt voor mij volledig geautomatiseerd. Zo houd ik tijd over om te doen waar ik goed in ben”

Schuine lijn
 

Maak kennis met Stuntvlaggen.nl

Corné Groeneveld maakt in 2006 een sprong in het diepe. Hij besluit zijn eigen full service reclamebureau op te richten genaamd Vectorlogo. Hier biedt Corné verschillende diensten aan waaronder: logo ontwerp, huisstijl ontwerp, autobelettering, gevelreclame, vlaggen en meer.

In 2010 treedt René in dienst, een oud-collega van Corné. Met een grote lach op zijn gezicht vertelt Corné dat hij daar toch wel het meest trots op is. “René is al lang werkzaam bij Vectorlogo. Wij hebben samen het bedrijf tot een groot succes gebracht”. Sinds 2012 verkopen de mannen kwalitatieve reclamevlaggen met stuntprijzen onder de naam Stuntvlaggen.nl. Tegenwoordig is dit de corebusiness en is Stuntvlaggen.nl de grootste leverancier van reclamevlaggen in Nederland.

Stuntvlaggen.nl
Schuine lijnen

Stuntvlaggen.nl doet eenvoudig zelf de boekhouding met e‑Boekhouden.nl

Door het groeiende succes van het bedrijf, groeide de boekhouding ook. Een vriend van Corné heeft daarom 6 maanden na de start van Vectorlogo, e‑Boekhouden.nl aangeraden. In die tijd was e- Boekhouden.nl al eenvoudig in gebruik en over de jaren zijn er alleen maar meer innovaties bij gekomen die het boekhouden makkelijker maken. Waaronder de mogelijkheid om een accountant aan te sluiten.

De basisboekhouding doet Corné zelf, maar voor de aangiftes laat hij een accountantskantoor meekijken. Zo heeft hij de zekerheid dat de btw-aangifte foutloos gebeurd. “Zij werken ook met e‑Boekhouden.nl en hebben toegang tot mijn boekhouding door hun eigen inlog. Zij geven mij inzicht in hoe ik ervoor sta en delen tips met mij”, vertelt Corné. Een aanvullende check zorgt dan toch voor dat extra beetje zelfvertrouwen.

Stuntvlaggen.nl
Stuntvlaggen.nl

Deze functies helpen Stuntvlaggen.nl om het beste uit hun boekhouding te halen

Als Corné terugdenkt aan zijn ervaring met e‑Boekhouden.nl voelt het aan als een onmisbare factor in zijn succesverhaal. Vooral de koppelingen en automatisering van e‑Boekhouden.nl kan hij niet meer wegdenken. “Het scheelt enorm veel tijd in de boekhouding als het allemaal geautomatiseerd loopt”, legt Corné uit.

Voor zijn webshop gebruikt hij de verschillende koppelingen die zijn boekhouding automatiseren. Zo gebruikt hij de betaalprovider koppeling van Mollie, de bankkoppeling en webshopkoppeling. van e- Boekhouden.nl. “Alle online orders worden automatisch ingeboekt in het boekhoudprogramma. Met de Mollie koppeling importeer ik de betalingen als één batch in e‑Boekhouden.nl. Daarnaast worden de betalingen die via de bank lopen elke ochtend bijgewerkt in het boekhoudprogramma en afgeschreven tegen de openstaande posten”.

Bekijk alle functies

Probeer nú gratis uit!

Geïnspireerd door het succesverhaal van Stuntvlaggen.nl? Als startende ondernemer geef jij een krachtige boost aan je onderneming door te kiezen voor een professioneel boekhoudpakket. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, bij ons krijg je als starter de eerste 15 maanden gratis! Dit is 100% gratis en vrijblijvend.

Claim nu
15 maanden gratis

Lees meer

Benieuwd wat anderen van ons boekhoudpakket vinden?

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2011

Bekijk het verhaal van Volksuniversiteit Alkmaar
Clement van Droffelaar - Subway

Clement van Droffelaar - Subway
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2014

Bekijk het verhaal van Subway
Ruud Alofs - Groenbezorgen

Ruud Alofs - Groenbezorgen
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2018

Bekijk het verhaal van Groenbezorgen
Jan Maarse - Up products

Jan Maarse - Up Products
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Up Products
Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie

Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2006

Bekijk het verhaal van TAFKA
Rachel Walraven - Walraven WebWerk

Rachel Walraven - Walraven WebWerk
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Walraven WebWerk