Gratis uitproberenZonder verplichtingen

De gebruikerservaring van Up Products

e‑Boekhouden.nl in de praktijk.

In de serie ‘e‑Boekhouden.nl in de praktijk’ maak je kennis met trouwe e‑Boekhouden.nl gebruikers.

Denken in oplossingen in plaats van problemen. Dat is een van de redenen waarom Jan Maarse Roosters en Trappen tegenwoordig een heus familiebedrijf is. Na 15 jaar ondernemen geven Jan en Louise nu het stokje door aan de kinderen. Bij een nieuwe generatie hoort een nieuwe stijl van ondernemen. In dit succesverhaal lees je hoe Gijs en Dide hier vorm aan geven én boekhouden met hun eigen onderneming Up Products.

“e‑Boekhouden.nl heeft in de loop der jaren veel meer gadgets erbij gekregen.
En dan zie je dus dat je samen met e‑Boekhouden.nl groeit”

Schuine lijn
 

Maak kennis met de familie Maarse

Jan Maarse is een ondernemer in hart en nieren. 15 jaar geleden begon zijn handel in roosters en trappen op te komen. Jan kocht oud ijzer bij de ijzerboer om de hoek. Dit verhandelde hij daarna weer via Marktplaats vanuit zijn schuur in Eibergen. Het balletje begon te rollen en al snel deed Jan ideeën op voor een modulair trapsysteem. De weg naar succes gaat traptrede voor traptrede. Teamwork is hierin erg belangrijk. Zo helpt Louise, de vrouw van Jan, mee met de boekhouding. Dide, de dochter van Jan, is verantwoordelijk voor de marketing van Jan Maarse Roosters en Trappen. Deze samenwerking maakt het een (h)echt familiebedrijf.

Op een dag keek Gijs naar de trappen van zijn vader en zei: “Pap dit kan beter.” Gijs ging aan de tekentafel zitten en bedacht binnen de kortste keren een innoverend trappensysteem. De technische achtergrond van Gijs samen met de economische achtergrond van Dide gaf ze de mogelijkheid om samen een onderneming te starten. Ze begonnen met Up Products, een bedrijf wat geïnspireerd is op de visie van Jan Maarse Roosters en Trappen. Het bedrijf levert bouwpakketten voor modulaire trappen met een circulair plug & play systeem.

Up Products
Schuine lijnen

Elke dag ontdek ik weer iets nieuws met e‑Boekhouden.nl

De familie Maarse is al 15 jaar trouwe gebruiker van e‑Boekhouden.nl. Louise heeft altijd netjes de boekhouding en administratie bijgehouden. In het begin gaf ze nog uitleg aan Dide voor het maken van een balans en nieuwe posten. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid. Louise legt uit dat de jeugd er zoveel handiger en sneller in is. “Elke dag ontdek ik weer iets nieuws”, vertelt ze. “Dan komt Dide naar mij toe en zegt ze: ‘Kijk mam, dit is ook mogelijk in e‑Boekhouden.nl.”
Het grote voordeel van werken met e‑Boekhouden.nl is volgens Dide het gebruiksgemak. e‑Boekhouden.nl neemt veel werk uit handen. Zo houdt het gezin genoeg tijd over voor elkaar. “Momenteel zijn we druk bezig met de verbouwing van het huis van een van mijn kinderen”, vertelt Jan. Iedereen draagt een steentje bij en helpt elkaar. Reken er maar op dat Jan een mooie trap maakt voor het huis.

Up Products
Up Products

e‑Boekhouden.nl groeit mee met Up Products

Up Products maakt binnen e‑Boekhouden.nl gebruik van verschillende functies en koppelingen. “Wij zijn erg blij met e‑Boekhouden.nl omdat we zo de btw-nummers kunnen checken”, legt Dide uit. Op deze manier voorkomt het bedrijf dat ze fouten maken in de boekhouding. Ook zijn ze groot fan van de betaalkoppeling met Pay.nl. “Als je een factuur verstuurt, zit er een betaallink in de factuur. Dat werkt echt top. We zien op deze manier dat veel mensen op die manier onze facturen betalen.”

Over de jaren heeft e‑Boekhouden.nl veel handige functionaliteiten ontwikkelt. “Dan zie je dus dat je samen met e‑Boekhouden.nl groeit. Want elke keer als je iets denkt te missen in het boekhoudprogramma, wordt het binnen enkele maanden geïmplementeerd”, vertelt Dide.

Bekijk alle functies

Probeer nú gratis uit!

Geïnspireerd door het succesverhaal van Up Products? Als startende ondernemer geef jij een krachtige boost aan je onderneming door te kiezen voor een professioneel boekhoudpakket. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, bij ons krijg je als starter de eerste 15 maanden gratis! Dit is 100% gratis en vrijblijvend.

Claim nu
15 maanden gratis

Lees meer

Benieuwd wat anderen van ons boekhoudpakket vinden?

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar

Lydia Haakman - Volksuniversiteit Alkmaar
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2011

Bekijk het verhaal van Volksuniversiteit Alkmaar
Clement van Droffelaar - Subway

Clement van Droffelaar - Subway
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2014

Bekijk het verhaal van Subway
Ruud Alofs - Groenbezorgen

Ruud Alofs - Groenbezorgen
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2018

Bekijk het verhaal van Groenbezorgen
Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl

Corné Groeneveld - Stuntvlaggen.nl
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Stuntvlaggen.nl
Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie

Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2006

Bekijk het verhaal van TAFKA
Rachel Walraven - Walraven WebWerk

Rachel Walraven - Walraven WebWerk
Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2007

Bekijk het verhaal van Walraven WebWerk