MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Urenregistratie

Gemakkelijk uren registreren én factureren

Met de facturatiemodule van e-Boekhouden.nl registreert én factureert u in een handomdraai al uw uren. Wilt u inzicht in uw werkzaamheden en eenvoudig uw uren bijhouden? Dat is mogelijk! Van urenregistratie per project tot een urenoverzicht op uw smartphone. Het enige wat u nodig heeft is de facturatiemodule van e-Boekhouden.nl.

Urenregistratie per project

Werkt u op basis van projecten of opdrachten? Uw gewerkte uren voert u probleemloos in met e-Boekhouden.nl. Vul per project, activiteit of factuur in hoeveel uren u heeft gewerkt en het systeem doet de rest!

Meerdere gebruikers

Gebruikers toevoegen is een fluitje van een cent. Met een paar klikken voegt u al uw medewerkers of collega’s toe. Handig als u met meerdere personen aan een project of opdracht werkt. Zo heeft u per gebruiker direct inzicht in de gemaakte uren.

Urencriterium

Het urenregistratie-systeem is uitermate geschikt voor zzp’ers en freelancers. Met het systeem houdt u eenvoudig alle gewerkte uren bij. Zo weet u meteen of u het urencriterium behaalt en minstens 1225 uur besteedt aan uw onderneming.

Urenoverzicht in mobiele app

Gebruik ook de mobiele app om uw uren bij te houden. Zo heeft u altijd inzicht in uw gemaakte uren en voert u deze gemakkelijk in via uw smartphone. Selecteer het project en de activiteit en vul het aantal uren in. Deze uren worden direct verwerkt in uw administratie. Zo regelt u uw urenregistratie via uw smartphone. Handig toch?

Uren direct factureren

De geregistreerde uren factureert u eenvoudig aan uw klanten. Vink de uren aan die u wilt factureren en e-Boekhouden.nl zet de factuur voor u klaar. De facturen verzendt u per post of e-mail. Dat is nog eens gemakkelijk en snel uren registreren én factureren met e-Boekhouden.nl.

e-Boekhouden.nl inclusief urenregistratie: gratis uitproberen

Probeer e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit. Meld u nu aan en ervaar het gemak van online boekhouden en factureren, inclusief urenregistratie, bij e-Boekhouden.nl.

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback