Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Overige koppelingen e‑Boekhouden.nl

e‑Boekhouden.nl heeft voor iedere bank, webshop, kassasysteem, salarispakket of Payment Service Provider een passende oplossing. Of het nu een directe koppeling of importfunctie is; jouw boekhouding wordt nóg verder geautomatiseerd. Zodat jij minder tijd kwijt bent met de boekhouding. Het kan natuurlijk voorkomen dat er op dit moment misschien nog geen koppeling beschikbaar is voor jouw softwaresysteem. Geen zorgen, ook hiervoor hebben we een oplossing!

Koppeling maken via Koppelhet.nl of Webwinkelfacturen.nl

Is er nog geen directe koppeling en heb je de middelen niet om zelf een koppeling te maken met onze API? Geen probleem, we hebben verschillende partners die jou hiermee kunnen helpen!

Koppelhet.nl

Koppelhet.nl koppelt softwaresystemen met elkaar, waardoor de data tussen jouw systemen automatisch wordt uitgewisseld. Hiermee voorkom je fouten, dubbele invoer en bespaar je tijd. Koppel bijvoorbeeld je CRM-systeem met e‑Boekhouden.nl waardoor contacten automatisch in beide systemen worden gezet. Of maak automatisch facturen aan van nieuwe bestellingen via jouw website. Biedt e‑Boekhouden.nl nog geen koppeling voor jouw systeem? Kijk dan eens op de website van Koppelhet.nl. Zij kijken of ze de koppeling voor je kunnen maken. De kosten zijn afhankelijk van de koppeling.

Webwinkelfactureren.nl

Webwinkelfactureren.nl maakt koppelingen tussen boekhoudpakketten en webwinkelsoftware zoals Magento en Bol.com. Ze evalueren aan de hand van marktvraag welke koppelingen gemaakt moeten worden. Mis je een koppeling? Mail ze dan gerust. De kosten zijn afhankelijk van de koppeling.

Winkelboekhouding.nl

Maak je gebruik van een kassasysteem waar e‑Boekhouden.nl nu nog geen koppeling mee hebben? Via winkelboekhouding.nl kun je een aanvraag doen voor een nieuwe koppeling. Zij zullen op basis van de marktvraag evalueren of ze deze kunnen ontwikkelen. De kosten zijn afhankelijk van de koppeling.

PSPbetalingen.nl

Stop met handmatige data invoer en automatiseer jouw boekhouding door een Payment Service Provider koppeling. Jouw betalingen worden automatisch verwerkt en de koppeling zoekt gelijk naar de bijbehorende verkooptransacties en matcht of lettert deze af t.o.v. de betaling. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten. Staat jouw PSP niet onze lijst van koppelingen? Neem dan contact op met PSPbetalingen.nl. Zij kijken wat of ze de koppeling voor je kunnen maken.

Combidesk.com

Met de e‑Boekhouden.nl koppelingen van Combidesk.com hoef je nooit meer gegevens over de nemen van of naar andere SaaS applicaties. Zo heb jij meer tijd om te doen waar je goed in bent, ondernemen. Ze hebben al diverse koppelingen gemaakt, maar staan ook altijd open voor nieuwe suggesties.

Developing

Developing.nl ontwikkelt websites, webshops, apps en slimme koppelingen. Is je website toe aan vernieuwing? Of wil je software met elkaar koppelen? Bekijk de website developing.nl voor meer informatie. Ze helpen je graag.

Maak je eigen koppeling met onze API

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld om jouw systeem met e‑Boekhouden.nl te verbinden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder om te zoeken naar de beste manier om jouw koppeling te implementeren. Voor het gebruik van onze API heb je onderstaande documentatie nodig:

Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met onze deskundige helpdesk.

Ervaar zelf hoe jij jouw boekhouding nog sneller maakt met een automatische koppeling!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie