MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bankkoppelingen

Koppeling met alle Nederlandse banken

e-Boekhouden.nl heeft een koppeling voor iedere bank. U importeert eenvoudig uw bankafschriften vanuit uw zakelijke rekening in de boekhouding. Exporteer met een druk op de knop de bankafschriften en verwerk deze vervolgens in uw administratie. Zo hoeft u nooit meer handmatig banktransacties in te voeren of over te typen.

Volautomatische koppelingen

Voor ABN AMRO, Rabobank, INGKnab en bunq is er een volautomatische bankkoppeling beschikbaar. Hiermee verwerkt u alle bij- en afschrijvingen van uw zakelijke rekening automatisch in de online boekhouding. Dat bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Bovendien is uw boekhouding altijd up-to-date.

 

Staat uw bank er niet tussen?

e-Boekhouden.nl heeft een importfunctie voor alle Nederlandse banken. De meeste Nederlandse banken bieden de mogelijkheid om via internetbankieren een exportbestand (MT940) te maken van uw bankafschriften. Dit bestand importeert u direct in e-Boekhouden.nl. Alle factuurbetalingen, waarbij het factuurnummer en bedrag overeenkomen met een openstaande factuur, worden volledig automatisch weggeboekt in uw administratie.

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close