Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Koppeling Rabobank

Met de Rabobank hebben wij een aantal koppelingen die u tijd en geld besparen.

Afschriften

Als u een koppeling maakt tussen e-Boekhouden.nl en de Rabobank, worden meerdere keren per dag alle bij- en afschrijvingen in uw boekhouding geplaatst. Factuurbetalingen worden vervolgens direct verwerkt en met automatische importregels kunt u de verwerking nog verder automatiseren. Importeert u uw afschriften liever zelf? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Betaal- en incassobestanden

Als u gebruik maakt van betaal- en/of incassobestanden, dan hoeft u die niet meer handmatig te uploaden. Met de koppeling tussen e-Boekhouden.nl en de Rabobank, kunt u de betaalopdrachten en incasso-opdrachten met één muisklik doorsturen naar de Rabobank.

Rabobank betaalverzoek

Als u een zakelijke rekening heeft bij de Rabobank, dan kunt u op de facturen en aanmaningen die u vanuit e-Boekhouden.nl verstuurt, automatisch een betaallink plaatsen. Uw klanten kunnen zo heel eenvoudig uw facturen betalen.

 

Uw bank rekent kosten voor deze koppeling. Neem voor meer informatie contact op met de Rabobank. Klik hier voor meer informatie over het leggen van de koppeling, of neem contact met ons op.

 

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie