Gratis account
3 maanden gratis

Prijzen voor accountants

Voor accountants en boekhouders zijn de eerste drie maanden alle administraties gratis. Na deze drie maanden blijft de eerste administratie gratis. Voor iedere extra administratie kies je een module met een vaste prijs per maand. Profiteer van lage staffelprijzen bij het voeren van meerdere administraties in e‑Boekhouden.nl. Modules zijn los in te zetten, maar ook met elkaar te combineren.

Boekhouden

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e Gratis
2e t/m 25e 5,95
26e t/m 75e 2,95
76e t/m 150e 1,95
151e en hoger 0,95

Factureren

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e Gratis
2e t/m 25e 5,95
26e t/m 75e 3,95
76e t/m 150e 2,95
151e en hoger 1,95

Klanttoegang

Prijs per administratie per maand.

Administraties Prijs
1e t/m 25e 6,95
26e t/m 75e 5,95
76e t/m 150e 4,95
151e en hoger 1,95
  • Ongekend eenvoudig in gebruik
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Gratis deskundige en razendsnelle helpdesk
  • Altijd en overal toegang tot je administratie

Veelgestelde vragen

Biedt het boekhoudprogramma verschillende prijspakketten op basis van het aantal klanten of administraties dat we willen beheren? Wat zijn de prijsverschillen tussen deze pakketten?

     
Ja, de prijzen zijn gebaseerd op de modules die geactiveerd zijn in de accountantsomgeving. We hanteren een staffel per module. Daarom variëren de prijzen op basis van het aantal geactiveerde modules in de administratie.

Zijn er kortingen beschikbaar voor accountants, boekhouders en administratiekantoren, bijvoorbeeld op basis van het aantal klanten dat we bedienen?

     
Ja, de prijzen via de accountant zijn doorgaans goedkoper dan wanneer de ondernemer zelf een abonnement afsluit. Bovendien werken we met staffelprijzen. Dit betekent dat de kosten per module afnemen naarmate het aantal administraties toeneemt. Met andere woorden, als je meer administraties toevoegt, worden de kosten per module voordeliger.

Kan het boekhoudprogramma integreren met andere software die we gebruiken, zoals aangiftesoftware, salarisadministratiesystemen of CRM-systemen?

     
e‑Boekhouden.nl biedt verschillende integratiemogelijkheden met andere software. Mocht er geen specifieke koppeling beschikbaar zijn, dan bestaat de mogelijkheid om zelf een koppeling te ontwikkelen met behulp van de gratis beschikbare API (Application Programming Interface). De API stelt ontwikkelaars in staat om gegevens en functionaliteiten van e‑Boekhouden.nl te integreren in andere softwaretoepassingen. Op die manier kun je aangepaste koppelingen maken die voldoen aan specifieke behoeften.

Biedt het boekhoudprogramma de mogelijkheid om efficiënt samen te werken met onze klanten, bijvoorbeeld door het delen van gegevens, het verstrekken van toegangsrechten of het genereren van rapporten voor specifieke perioden?

     
Ja, bij e‑Boekhouden.nl is het mogelijk om per administratie aan te geven of een klant toegang mag hebben tot de administratie. Je kunt specifieke gebruikersrechten toewijzen op basis van de afspraken die je met de klant hebt gemaakt.

Biedt het boekhoudprogramma de mogelijkheid om meerdere administraties te beheren voor verschillende klanten binnen één account?

     
Ja, de accountantsomgeving is speciaal ontwikkeld voor accountants en boekhouders die de administraties van ondernemers beheren. Vanuit één centrale omgeving bereik je al je administraties. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je niet telkens hoeft in- en uit te loggen of aparte programma's hoeft te openen voor elke administratie. Met de accountantsomgeving heb je alles handig bij elkaar en kun je efficiënt werken met de verschillende administraties van jouw klanten.

Kan het boekhoudprogramma automatisch financiële rapporten genereren, zoals jaarrekeningen, balans, winst- en verliesrekening en kasstroomoverzichten? Zijn deze rapporten aanpasbaar en voldoen ze aan de wettelijke eisen?

     
Ja, er zijn diverse rapportagemogelijkheden welke je kunt exporteren naar Excel. Binnen dit Excelbestand kun je deze naar eigen wens aanpassen.

Hoe is de beveiliging van het boekhoudprogramma en hoe worden de gegevens van onze klanten beschermd?

     
e‑Boekhouden.nl vindt de beveiliging van (financiële)gegevens zeer belangrijk. Je administratie is beveiligd en beschermd tegen onder andere hard- en softwareproblemen. Daarnaast maken wij iedere 24 uur een volledige back-up die bewaard wordt op meerdere locaties in Nederland. Iedere 10 minuten maken wij een tussentijdse back-up. Hier hoef je dus zelf niet meer aan te denken.
Schuine lijn
 

"Door de jaren heen heeft e‑Boekhouden.nl zich als betrouwbaar en volwaardig boekhoudpakket bewezen."

Lees het volledige verhaal van TAFKA Advies & Administratie
Henk Kwant - TAFKA Advies & Administratie Gebruiker van e‑Boekhouden.nl sinds 2006
TAFKA
Schuine lijnen

Wat vinden anderen?

   

Betaalbaar boekhouden

         

Prima boekhoudpakket voor een faire prijs. Goed te gebruiken zonder kennis van boekhouden.

Ton Uiterwaal

Super update

         

Er wordt steeds meer verbeterd. Fijne app!

Patricia Christiaanse

Snel en overzichtelijk

         

Heel toegankelijk en begrijpelijk programma met heel veel duidelijke uitleg

Marieke Roodenburg

Heb je nog meer vragen?

Stel je vraag aan Sanne en haar collega's. Ze staan je graag te woord.

Probeer nú gratis uit!

Wil jij ook boekhouden en factureren op een manier die jij begrijpt? Ervaar zelf het gemak van ons boekhoudprogramma en probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit.

Gratis account
3 maanden gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie