MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

ING

Gratis volautomatische koppeling met ING

Heeft u een zakelijke betaalrekening bij ING? Koppel uw bankrekening gratis aan e-Boekhouden.nl. De bankkoppeling maakt het importeren of handmatig invoeren van banktransacties overbodig. Met de ING-koppeling worden alle transacties volautomatisch in uw boekhouding geïmporteerd. Hierdoor bespaart u veel tijd en is uw boekhouding altijd up-to-date.

Liever zelf gegevens importeren? Dat kan!

Wilt u liever zelf uw banktransacties zelf importeren? Dat kan, met de handige importfunctie van e-Boekhouden.nl. Hiermee importeert u in een keer een (grote) verzameling banktransacties in uw boekhouding. 

Betaal- en incassobestanden

U verstuurt gemakkelijk uw betaal- en incassobestanden vanuit e-Boekhouden.nl naar ING. Deze worden automatisch in uw bankomgeving klaargezet. U hoeft de betaal- of incasso-opdrachten alleen nog maar met een TAN-code te bevestigen. Handmatig importeren is dus niet meer nodig!

Voordelen e-Boekhouden.nl

  • 24/7 toegang tot uw online administratie
  • Eenvoudig elektronisch btw- en ICP-aangifte doen
  • Gratis toegang voor uw accountant of boekhouder
  • Geen jaarcontract: maandelijks opzegbaar

Gratis koppeling

De koppeling met ING is helemaal gratis. Bent u nog geen gebruiker van e-Boekhouden.nlProbeer e-Boekhouden.nl én de bankkoppeling met ING nu vrijblijvend uit en ervaar direct het gemak van online boekhouden.

Lees voor meer informatie de handleiding bankkoppeling ING.

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback