Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Boekhouden zonder boekhoudkennis

Zoekt u ook een boekhoudpakket waarmee u direct uit de voeten kunt? Dan is e-Boekhouden.nl bij uitstek geschikt voor u. Ja, wij hebben allerlei handleidingen, videotrainingen etc. Maar meer dan 90% van de ondernemers die met ons boekhoudpakket van start gaat, heeft alle documentatie niet nodig.

Door ondernemers, voor ondernemers

e-Boekhouden.nl is niet ontstaan vanuit de accountancywereld of vanuit een fiscale achtergrond. Gezond ondernemersverstand heeft ervoor gezorgd dat wij van onze klanten een 9,2 krijgen als het gaat om gebruiksgemak. De structuur, invoerschermen en terminologie van ons boekhoudpakket zijn zo opgezet, dat deze naadloos aansluiten bij u als ondernemer. U zult dit gegarandeerd ervaren als u met e-Boekhouden.nl aan de slag gaat.

Gratis en vrijblijvend op proef

Natuurlijk hoeft u ons niet op ons woord te geloven. U kunt alle functies en mogelijkheden van ons boekhoudpakket volledig gratis en vrijblijvend uitproberen. Aanmelden is zo gepiept en u kunt meteen aan de slag. Uw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus u zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie