Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Boekhouden zonder boekhoudkennis

Zoek je ook een boekhoudpakket waarmee je direct uit de voeten kunt? Dan is e‑Boekhouden.nl bij uitstek geschikt voor jou. Ja, wij hebben allerlei handleidingen, videotrainingen etc. Maar meer dan 90% van de ondernemers die met ons boekhoudpakket van start gaat, heeft alle documentatie niet nodig.

Door ondernemers, voor ondernemers

e‑Boekhouden.nl is niet ontstaan vanuit de accountancywereld of vanuit een fiscale achtergrond. Gezond ondernemersverstand heeft ervoor gezorgd dat wij van onze klanten een 8,8 krijgen als het gaat om gebruiksgemak. De structuur, invoerschermen en terminologie van ons boekhoudpakket zijn zo opgezet, dat deze naadloos aansluiten bij jou als ondernemer. Je zult dit gegarandeerd ervaren als je met e‑Boekhouden.nl aan de slag gaat.

Gratis en vrijblijvend op proef

Natuurlijk hoef je ons niet op ons woord te geloven. Je kunt alle functies en mogelijkheden van ons boekhoudpakket volledig gratis en vrijblijvend uitproberen. Aanmelden is zo gepiept en je kunt meteen aan de slag. Jouw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus je zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie