Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Je voorraad bijhouden

Als je producten inkoopt en verkoopt, heb je doorgaans een voorraad. Voor de boekhouding is het van belang om de waarde van de voorraad te weten. Als je producten inkoopt stijgt de waarde van je voorraad, als je producten verkoopt (of bij derving) daalt de waarde van je voorraad. Omdat je inkoopprijzen niet altijd hetzelfde zullen zijn, is het meestal een heel gedoe om de waarde van je voorraad handmatig bij te houden. Met e‑Boekhouden.nl is het een fluitje van een cent.

Zo werkt de voorraadadministratie

Je importeert een Excel- of csv-bestand met je artikelen of je voert je artikelen handmatig in. Je geeft daarbij, indien bekend, de inkoopprijs en je actuele voorraad in. Op dat moment rekent e‑Boekhouden.nl meteen de waarde van jouw voorraad uit. Bij iedere inkoopfactuur die je vervolgens invoert, geef je precies aan welke producten je voor welke prijs hebt ingekocht. Bij iedere verkoopfactuur zorgt e‑Boekhouden.nl ervoor dat de voorraad wordt bijgewerkt. Eventuele derving voer je handmatig in. Op basis van die informatie kent e‑Boekhouden.nl continu de actuele waarde van jouw voorraad en boekt deze automatisch (op jouw verzoek) financieel in je boekhouding weg. Zo houd jij tijd over voor het verkopen van je producten.

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Graag nodig ik jou uit om de voorraadmodule en alle andere functies van e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit te proberen. Aanmelden is zo gedaan en je kunt meteen aan de slag. Je proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus je zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie