Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar! Lees meer >

Uw voorraad bijhouden

Als u producten inkoopt en verkoopt, heeft u doorgaans een voorraad. Voor de boekhouding is het van belang om de waarde van de voorraad te weten. Als u producten inkoopt stijgt de waarde van uw voorraad, als u producten verkoopt (of bij derving) daalt de waarde van uw voorraad. Omdat uw inkoopprijzen niet altijd hetzelfde zullen zijn, is het meestal een heel gedoe om de waarde van uw voorraad handmatig bij te houden. Met e-Boekhouden.nl is het een fluitje van een cent.

Zo werkt de voorraadadministratie

U importeert een Excel- of csv-bestand met uw artikelen of u voert uw artikelen handmatig in. U geeft daarbij, indien bekend, de inkoopprijs en uw actuele voorraad in. Op dat moment rekent e-Boekhouden.nl meteen de waarde van uw voorraad uit. Bij iedere inkoopfactuur die u vervolgens invoert, geeft u precies aan welke producten u voor welke prijs heeft ingekocht. Bij iedere verkoopfactuur zorgt e-Boekhouden.nl ervoor dat de voorraad wordt bijgewerkt. Eventuele derving voert u handmatig in. Op basis van die informatie kent e-Boekhouden.nl continu de actuele waarde van uw voorraad en boekt deze automatisch (op uw verzoek) financieel in uw boekhouding weg. Zo houdt u tijd over voor het verkopen van uw producten.

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Graag nodig ik u uit om de voorraadmodule en alle andere functies van e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit te proberen. Aanmelden is zo gedaan en u kunt meteen aan de slag. Uw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus u zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie