Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Payt automatische koppeling

Automatiseer je debiteurenbeheer

Voor ondernemers is het van groot belang om een duidelijk en effectief debiteurenbeleid te voeren, maar dit neemt vaak veel tijd in beslag. Bovendien is er niets vervelender dan een debiteur die een factuur niet (op tijd) betaalt. Payt helpt jou graag met snellere betalingen en neemt graag (een deel van) je werk over door middel van automatisering. Snellere betalingen, meer controle en ruimte voor persoonlijk contact zijn je winst.

Over Payt

Als grootste debiteurenplatform van Nederland wil Payt het betaald krijgen van facturen makkelijker, effectiever en sneller maken. Payt automatiseert het debiteurenproces zonder dat het persoonlijke contact tussen klant en debiteur verloren gaat.

De koppeling tussen Payt en e‑Boekhouden.nl

Op het moment dat je besluit jouw debiteurenbeheer (deels) uit te besteden, worden de diensten van Payt automatisch gekoppeld aan je e‑Boekhouden.nl administratie. De software van Payt herkent automatisch welke debiteuren op welke momenten op welke manier herinnerd moeten worden. Zo worden openstaande vorderingen sneller betaald en niet vergeten door je debiteur.

Meer informatie?

Bekijk de Payt handleiding en koppel direct. Kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons, we helpen je graag verder!

Probeer gratis uit

Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis uit en ervaar direct alle voordelen van online boekhouden. 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie