Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Koppeling Lightspeed Retail Kassa

Koppel jouw kassasysteem aan e‑Boekhouden.nl

Gebruik je het Lightspeed Retail kassasysteem? Koppel jouw kassasysteem aan e‑Boekhouden.nl, zodat je veel tijd bespaart en fouten voorkomt.

Het verwerken van je verkoop is een tijdrovende klus. Vroeger moest je de kassabonnetjes nog handmatig in de administratie verwerken. Dit is gelukkig niet meer nodig, met de handige kassakoppeling met e‑Boekhouden.nl.

Daarom e‑Boekhouden.nl

Bespaar veel tijd en voorkom fouten!

Dankzij de koppeling tussen e‑Boekhouden.nl en Lightspeed Retail verwerk je de verkopen van jouw winkel direct in je administratie. Je hoeft dus nooit meer handmatig de gegevens vanuit je kassa in de boekhouding te zetten. Geen gedoe meer met kassabonnetjes, maar snel en eenvoudig alle verkopen vanuit je kassa in je boekhouding.

Kosten koppeling

Met de standaardkoppeling verwerk je jouw winkelverkopen automatisch in e‑Boekhouden.nl. De standaardversie is mogelijk gemaakt door Winkelboekhouding.nl en kost € 14,95 per maand. De bijbehorende boekhoudmodule van e‑Boekhouden.nl is al beschikbaar vanaf € 9,95 per maand. Probeer de koppeling 30 dagen gratis uit! 

Hoe maak je de koppeling?

Lees in de handleiding Koppeling Lightspeed POS Retail hoe je de koppeling activeert. Dit is in enkele minuten geregeld. 

Probeer e‑Boekhouden.nl gratis uit

Wil je ook alle voordelen van online boekhouden ervaren? Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis en vrijblijvend uit!

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Gratis voor startende ondernemers

Wist je dat e‑Boekhouden.nl tijdens de eerste 15 maanden van je onderneming helemaal gratis is? Kijk op de pagina voor startende ondernemers hoe je 15 maanden gratis onbeperkt gebruikmaakt van e‑Boekhouden.nl.

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie