Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Koppeling Lightspeed Retail Kassa

Koppel uw kassasysteem aan e-Boekhouden.nl

Gebruikt u het Lightspeed Retail kassasysteem? Koppel uw kassasysteem aan e-Boekhouden.nl, zodat u veel tijd bespaart en fouten voorkomt.

Het verwerken van uw verkoop is een tijdrovende klus. Vroeger moest u nog uw kassabonnetjes handmatig in de administratie verwerken. Dit is gelukkig niet meer nodig, met de handige kassakoppeling met e-Boekhouden.nl.

Daarom e-Boekhouden.nl

Bespaar veel tijd en voorkom fouten!

Dankzij de koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Lightspeed Retail verwerkt u de verkopen van uw winkel direct in uw administratie. U hoeft dus nooit meer handmatig de gegevens vanuit uw kassa in de boekhouding te zetten. Geen gedoe meer met kassabonnetjes, maar snel en eenvoudig alle verkopen vanuit uw kassa in uw boekhouding.

Kosten koppeling

Met de standaardkoppeling verwerkt u uw winkelverkopen automatisch in e-Boekhouden.nl. De standaardversie is mogelijk gemaakt door Winkelboekhouding.nl en kost € 14,95 per maand. De bijbehorende boekhoudmodule van e-Boekhouden.nl is al beschikbaar vanaf € 9,95 per maand. Probeer de koppeling 30 dagen gratis uit! 

Hoe maakt u de koppeling?

Lees in de handleiding Koppeling Lightspeed POS Retail hoe u de koppeling activeert. Dit is in enkele minuten geregeld. 

Probeer e-Boekhouden.nl gratis uit

Wilt u ook alle voordelen van online boekhouden ervaren? Probeer e-Boekhouden.nl nu gratis en vrijblijvend uit!

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Gratis voor startende ondernemers

Wist u dat e-Boekhouden.nl tijdens uw eerste 15 maanden van uw onderneming helemaal gratis is? Kijk op de pagina voor startende ondernemers hoe u 15 maanden gratis onbeperkt gebruikmaakt van e-Boekhouden.nl.

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie