Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Adyen

Betalingen vanuit Adyen verwerken in uw administratie

Als (web)winkelier is het belangrijk om betalingen van uw klanten goed af te handelen. Dankzij de samenwerking tussen e-Boekhouden.nl en de Payment Service Provider Adyen automatiseert u uw betalingen in slechts enkele minuten.

Eenvoudig gegevens importeren

U importeert in een handomdraai de betalingen van de PSP-rekening in uw boekhouding. U hoeft dus niets meer handmatig in te voeren. Lees voor meer informatie de Handleiding import PSP.

Facturen sneller betaald

Wist u dat uw facturen sneller worden betaald met een betaallink? Plaats een betaallink van Adyen op uw facturen, zodat uw klanten deze direct online kunnen betalen.

Over Adyen

Adyen is een PSP die zich vooral richt op internationale ondernemingen. Adyen ondersteunt 227 betaalmethodes over 4 continenten: Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen terecht bij deze Payment Service Provider.

Gebruikt u (nog) een andere Payment Service Provider?

Kijk in ons overzicht voor al onze koppelingen met PSP’s. Staat uw PSP er niet bij? Neem contact met ons op. Voor iedere (online) betaalmethode hebben we een passende oplossing.

Nog geen gebruiker van e-Boekhouden.nl?

Probeer e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie