Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Adyen

Betalingen vanuit Adyen verwerken in je administratie

Als (web)winkelier is het belangrijk om betalingen van je klanten goed af te handelen. Dankzij de samenwerking tussen e‑Boekhouden.nl en de Payment Service Provider Adyen automatiseer je jouw betalingen in slechts enkele minuten.

Eenvoudig gegevens importeren

Je importeert in een handomdraai de betalingen van de PSP-rekening in jouw boekhouding. Je hoeft dus niets meer handmatig in te voeren. Lees voor meer informatie de Handleiding import PSP.

Facturen sneller betaald

Wist je dat jouw facturen sneller worden betaald met een betaallink? Plaats een betaallink van Adyen op je facturen, zodat jouw klanten deze direct online kunnen betalen.

Over Adyen

Adyen is een PSP die zich vooral richt op internationale ondernemingen. Adyen ondersteunt 227 betaalmethodes over 4 continenten: Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen terecht bij deze Payment Service Provider.

Gebruik je (nog) een andere Payment Service Provider?

Kijk in ons overzicht voor al onze koppelingen met PSP’s. Staat jouw PSP er niet bij? Neem contact met ons op. Voor iedere (online) betaalmethode hebben we een passende oplossing.

Nog geen gebruiker van e‑Boekhouden.nl?

Probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit! Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie