Gratis uitproberenZonder verplichtingen

ForecastXL

Koppel ForecastXL aan je online administratie

Werk je met ForecastXL? Maak gebruik van de koppeling met e‑Boekhouden.nl. Dankzij deze koppeling importeer je eenvoudig de gegevens vanuit je boekhouding in je rapportages. Zo maak je gemakkelijk en snel financiële rapporten aan, zonder dat je handmatig gegevens hoeft in te typen. Dit scheelt je veel tijd en moeite!

Over ForecastXL

Met de rapportages van ForecastXL krijg je inzicht in de stand van zaken van je bedrijf. Speciaal voor bedrijven en voor accountants. En dankzij de integratie van e‑Boekhouden.nl verwerk je eenvoudig de gegevens vanuit je boekhouding in je rapportage.

Probeer e‑Boekhouden.nl gratis uit

Heb je nog geen account op ons boekhoudprogramma? Probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit én de koppeling met ForecastXL gratis en vrijblijvend uit. Je zit nergens aan vast.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Gebruik je (nog) een ander rapportagepakket?

Kijk in ons overzicht voor alle koppelingen met rapportagesoftware. Maak je gebruik van een ander pakket? Maak dan een XML-export van je boekhouding en importeer deze in je pakket. Kom je hier niet uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie