Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar! Lees meer >

ForecastXL

Koppel ForecastXL aan uw online administratie

Werkt u met ForecastXL? Maak gebruik van de koppeling met e-Boekhouden.nl. Dankzij deze koppeling importeert u eenvoudig de gegevens vanuit uw boekhouding in uw rapportages. Zo maakt u gemakkelijk en snel financiële rapporten aan, zonder dat u handmatig gegevens hoeft in te typen. Dit scheelt u veel tijd en moeite!

Over ForecastXL

Met de rapportages van ForecastXL krijgt u inzicht in de stand van zaken van uw bedrijf. Speciaal voor bedrijven en voor accountants. En dankzij de integratie van e-Boekhouden.nl verwerkt u eenvoudig de gegevens vanuit uw boekhouding in uw rapportage.

Probeer e-Boekhouden.nl gratis uit

Heeft u nog geen account op ons boekhoudprogramma? Probeer e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit én de koppeling met ForecastXL gratis en vrijblijvend uit. U zit nergens aan vast.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Gebruikt u (nog) een ander rapportagepakket?

Kijk in ons overzicht voor alle koppelingen met rapportagesoftware. Maakt u gebruik van een ander pakket? Maak dan een XML-export van uw boekhouding en importeer deze in uw pakket. Komt u hier niet uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie