Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Boekhoudpakket voor verenigingen & stichtingen

Bespaar tijd met e‑Boekhouden.nl! Laat lidmaatschap- en abonnementsfacturatie automatisch verlopen en verwerk direct bij- en afschrijvingen van je betaalrekening in de boekhouding. Zo houd je altijd een actueel overzicht van de financiën van je vereniging of stichting en kun je snel slimme financiële keuzes maken.

Wat zijn de voordelen

Met e‑Boekhouden.nl regel je de boekhouding, facturatie en ledenadministratie in één programma. Zelfs zonder boekhoudkennis houd je eenvoudig de administratie voor je vereniging of stichting bij.

 

Ledenadministratie

Importeer moeiteloos je ledenbestand, voeg gratis extra gebruikers toe, maak lidmaatschappen aan en in contributies. Wil je nieuwsberichten versturen naar al jouw leden, of een bepaalde groep? Dit kan met het ingebouwde mailsysteem.

 

Automatiseer en bespaar tijd

We bieden koppelingen met meer dan 1400 banken in heel Europa, waardoor je niet langer handmatig gegevens hoeft in te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook invoerfouten.

 

15% korting via sponsorprogramma

Maak gebruik van ons sponsorprogramma en ontvang 15% korting op je abonnement. Hoe het werkt? Je plaatst een online banner van e‑Boekhouden.nl op je website. Simpel én extra voordeel voor je club.

 

Altijd de beste support

Onze deskundige en razendsnelle helpdesk helpt je graag verder via telefoon, Whatsapp, chat of e-mail. Daarnaast biedt e‑Boekhouden.nl veel informatie in diverse kennisbankartikelen en handleidingen.

Schuine lijn

Eenvoudig en snel overstappen naar e‑Boekhouden.nl:

  1. Zolang je oude contract met een boekhoudpakket nog loopt, betaal je niets bij e‑Boekhouden.nl. Zo heb je geen dubbele kosten!
  2. Eenvoudig je boekhouding overzetten met een uitgebreid aanbod aan importmogelijkheden.
  3. Hulp nodig? Er zit altijd een deskundige helpdesk klaar om je meteen te helpen!
Eva
Schuine lijnen

Wat vinden anderen?

   

Uitstekend boekhoudpakket met extra mogelijkheden

         

Ik maak nu als penningmeester van een vereniging al 6 jaar gebruik van e-boekhouden en ik ben heel erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Ook de video's zijn verhelderend als beginner maar later ook om soms wat dingen op te zoeken die je minder vaak doet. De klantvriendelijkheid van de medewerkers is ook uitstekend indien je ergens niet uitkomt. Ik zou het iedereen aanraden.

Alfred

e-Boekhouden is een must voor verenigingen

         

Een uitstekende webapplicatie voor de ondersteuning voor een vereniging van haar ledenadministratie en het financiële gedeelte via de boekhoudmodule. En de app, die realtime nota's, foto's ,etc. upload en overzichten geeft over de actuele financiële status. Een goede ondersteuning van de helpdesk (online) en handleiding met voorbeelden in de webapplicatie. Een voordeel is ook de doorlopende boekjaren. De facturen, bonnetjes e.d. zijn zichtbaar bij de grootboekrekeningen waaraan ze gekoppeld worden. Ik ben zeer tevreden met dit pakket.

Jos Vijn

E-boekhouden een aanrader

       

Het boekhoudpakket is voor onze vereniging een uitkomst. Het vastleggen van de mutaties gaat gemakkelijk en de te verkrijgen overzichten zijn super snel te produceren. Het werken met kostenplaatsen, in ons geval 3, is voor ons onmisbaar.

Peter Frunt

Probeer nú gratis uit!

Ervaar zelf hoe ons programma bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf en probeer e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit. Heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gratis uitproberen
Zonder verplichtingen