Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Onbetaalde facturen? Los het op!

Laat uw geld niet liggen, zorg dat uw facturen betaald worden

Iedere ondernemer heeft wel eens last van onbetaalde facturen. Gelukkig is er iets aan te doen. Het begint allemaal met een goede factuur.

Factuur

De belangrijkste eerste stap is dat uw factuur helder en volledig is. Een onduidelijke factuur wordt minder snel betaald, waardoor u achter de klant aan moet om de betaling rond te krijgen. Zorg er dus voor dat de factuur helemaal klopt, zodat u uw klant geen reden geeft om niet of te laat te betalen.

Via ons factuurprogramma maakt u eenvoudig gebruik van kant-en-klare factuursjablonen, zodat uw facturen altijd volledig zijn. U kunt ook heel eenvoudig een iDEAL-betaallink op uw facturen plaatsen. Zo worden deze nog gemakkelijker en sneller betaald. 

Stuur aanmaningen

Heeft u een klant of relatie die niet betaalt? Herinner uw klant aan de openstaande factuur. Blijft de factuur onbetaald? Stuur de klant een aanmaning. Dit doet u gemakkelijk direct vanuit e-Boekhouden.nl.

Schakel gratis een incassobureau in

Zijn uw facturen nog niet betaald, ook na verschillende herinneringen? Schakel een incassobureau in. We hebben directe koppelingen met Cannock en Centraal Invorderings Bureau, zodat u uw onbetaalde facturen gemakkelijk doorzet naar een incassobureau. En het mooie is: zij gaan gratis voor u aan de slag. U betaalt alleen als u het traject zelf stopzet of de gang naar de rechter maakt.

Zie ook onze pagina Incassobureaus.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie