Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Wat nou als het wel lukt?

Droom jij van een eigen bedrijf? De wereld rondreizen als digital nomad of een side hustle naast je 9-tot-5-baan? We feel you! Het liefst willen we allemaal de nieuwe Monica Geuze worden of helemaal viral gaan op TikTok. Wat nou als het lukt?
  • 15 maanden gratis voor startende ondernemers
  • Meer dan 500k ondernemers gingen je voor
  • Altijd en overal toegang tot je boekhouding met de app
  • Gratis informatievideo's en artikelen
  • Helpdesk voor al je vragen over e‑Boekhouden.nl

Maak jouw ondernemersdroom waar

Als Gen-Z'er ben je ambitieus, gedreven en vol met ideeën. Je droomt ervan om eigen baas te zijn, een nieuwe uitdaging aan te gaan en je passie om te zetten in een succesvol bedrijf. Maar waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen naar het verwezenlijken van je droom? Dat is waar e‑Boekhouden.nl jou op weg helpt. Het starten van een bedrijf hoeft niet eng te zijn. De juiste tools en ondersteuning liggen namelijk binnen handbereik. Samen zorgen we ervoor dat jij succesvol van start gaat.

Go for it! Want wat nou als het wél lukt?

Vind een accountant of boekhouder bij jou in de buurt

Geef je de boekhouding toch liever uit handen of heb je behoefte aan wat extra controle? Bekijk onze accountantslijst en vind een accountant of boekhouder bij jou in de buurt.

15 maanden gratis

Ga jij jouw ondernemersdroom waarmaken? Dan hebben wij nog een speciale actie voor jou. Als startende ondernemer gebruik je e‑Boekhouden.nl de eerste 15 maanden na inschrijving bij KVK helemaal gratis. Zo bespaar je geld dat je weer mooi in je bedrijf kunt stoppen (of je gaat lekker shoppen, whatever you want).

Al 500k ondernemers gingen je voor

e‑Boekhouden.nl is op Trustpilot beoordeeld met een 8,8 op basis van 1446 reviews en daarmee verkozen als beste boekhoudprogramma voor ondernemers.

Fijn boekhoudpakket, met name voor startende ondernemer

Als nieuwe ondernemer had ik nog geen ervaring met boekhouden. Dit pakket is simpel, duidelijk en belangrijk: ze hebben fantastische ondersteuning via mail en telefoon. Ik heb zelfs het 1e jaar gratis gekregen via een (tijdelijke?) actie. Ben niet van plan over te stappen na mijn gratis periode. iOS app werkt ook heel fijn, interface van de web-app mag wel iets moderner eerlijk gezegd. Maar gebruikersgemak staat voorop en die is top!
Lees meer
Youssef el Berrah

Fijne gratis cursus en top telefonische service!

E-boekhouden is voor mij als beginnende ondernemer ideaal om mee te starten. Ondanks het boekhouden soms nog een puzzel is om te begrijpen, biedt e-boekhouden een fijne gratis cursus aan. Daarnaast ben ik ontzettend tevreden over de telefonische service bij e-boekhouden. Telkens weer een uitgebreide begeleiding in het verhelpen van de onduidelijkheid! Gisteren uitvoerig met medewerker Patricia gesproken. Zeer geduldig, kundig en uitgebreid geholpen!
Lees meer
Joshua

Fijn boekhoudpakket voor ZZP'ers

Erg tevreden met e‑boekhouden.nl. Ik ben in augustus 2022 gestart als ZZP'er, en wilde graag zonder boekhouder starten. Aan de ene kant omdat ik graag zelf wil begrijpen hoe boekhouden werkt, maar ook omdat ik naar mijn verwachting een redelijk eenvoudige administratie zou krijgen gelet op mijn werkzaamheden. Het is enorm fijn dat e-boekhouden een proefperiode van 15 maanden geeft. Ik ben nu bijna 6 maanden klant en verwacht zeker klant te blijven. De koppeling met mijn bankrekening werkt vlekkeloos. Dit heeft als voordeel dat ik mijn boekhouding dagelijks bijhoud met hooguit een paar minuten per dag. Dit stukje discipline levert een hoop tijd op: mijn eerste BTW aangifte was binnen 5 minuten klaar via het softwarepakket. Een aantal keer hulp moeten inschakelen via WhatsApp en heb altijd snel en goed antwoord gehad. Daarnaast heeft e-boekhouden een uitgebreid help center met YouTube videos waar ik nagenoeg al mijn antwoorden heb kunnen terugvinden. Tot nu toe niets dan lof voor dit pakket.
Lees meer
Joost

Samen succesvol starten

Marjan

Stappenplan voor je eigen bedrijf

Ontdek het stappenplan om je eigen bedrijf op te zetten en te laten groeien.
Lees artikel
Marjan

Een bedrijfsnaam kiezen

Tips en richtlijnen voor het selecteren van een pakkende en passende bedrijfsnaam.
Lees artikel
Marjan

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

Volg de stappen om je bedrijf officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Lees artikel

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Volg ons op social media

Ontvang tips & tricks

Wil jij tips en inspiratie ontvangen die jou op weg helpen om jouw ondernemersdroom na te jagen? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen?

Kan ik mijn facturen customizen met mijn eigen logo en kleuren?

Kan ik mijn geldzaken regelen vanaf mijn telefoon?

Ja, met de app van e‑Boekhouden.nl heb je jouw boekhouding altijd en overal bij de hand. Handig wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Heb je net een aankoop gedaan? Maak een foto van het bonnetje en upload deze direct in je boekhouding via de app. Naast dat je overal toegang hebt tot je financiële gegevens, wijzig je makkelijk en snel je relaties en voeg je eenvoudig je uren of gereden kilometers toe. Deze factureer je vervolgens meteen naar je klant. Ideaal!

Wat als ik geen boekhouding-ervaring heb?

Of je nu wel of geen ervaring met boekhouden hebt, je kunt het prima zelf in ons eenvoudige boekhoudprogramma. De heldere instructievideo's helpen je stap voor stap op weg. Daarnaast staat onze klantenservice telefonisch, per chat of e-mail voor je klaar om jouw boekhoudvragen te beantwoorden.

Wat kost het na de gratis proefperiode?

Je maakt gedurende de eerste 15 maanden na inschrijving bij de Kamer van Koophandel gratis gebruik van e‑Boekhouden.nl. Na afloop van deze 15 maanden kun je een keuze maken uit het Zzp-pakket (voor zzp'ers en kleine boekhoudingen) of voor het Standaard-pakket. Op de prijzenpagina vind je alle prijzen.

Kan ik mijn bankrekening koppelen?

Ja, e‑Boekhouden.nl heeft een koppeling met de meeste Nederlandse banken. Als jouw bank een automatische koppeling aanbiedt, kun je daar gebruik van maken. Zo niet, dan exporteer je heel eenvoudig de afschriften bij jouw bank en importeer je deze direct in e‑Boekhouden.nl. Zo hoef je nooit meer handmatig banktransacties in te voeren. Minder kans op fouten dus!

Probeer het zelf uit!

Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis zonder verplichtingen uit. Wil je ook zo eenvoudig mogelijk online boekhouden? Ervaar zelf alle gemakken van ons boekhoudprogramma.

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie