MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 519 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

meneer Smit | Loopgroep Zaanstreek
17-11-2017
Tot nu toe in het gebruik vriendelijk …
Tot nu toe in het gebruik vriendelijk en eenvoudig.


Marlet Hesselink - Training en coaching
16-11-2017
Boekhouden is zeker niet mijn favoriete …
Boekhouden is zeker niet mijn favoriete bezigheid, maar ik ben erg blij met e-boekhouden. Het programma biedt genoeg mogelijkheden, is gebruiksvriendelijk, er zijn goede handleidingen beschikbaar en de servicedesk is supersnel als je toch een vraag hebt.


Peter
16-11-2017
Uitstekend online boekhoud pakket
Uitstekend online pakket dat gemakkelijk aan te leren is. Bevat alle functies wat een boekhoud pakket moet bevatten. Eenvoudige koppeling met Magento/.


Leon
16-11-2017
Heel blij dat ik gekozen heb voor e-boekhouden
E-boekhouden is een heel fijn programma. Zeker ook voor zelfstandigen die willen ondernemen en voor wie boekhouden een noodzakelijk kwaad is. Het programma werkt intiuitief en je kunt snel aan de slag. Voor meer informatie zijn er video's en instructies beschikbaar, prima! En mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je chatten of bellen met je vragen. Inmiddels is het zelfs leuk geworden om e-boekhouden te gebruiken! Ik zag nogal op tegen de btw-aangifte, maar die doet e-boekhouden voor mij, daar hoef ik niks aan te doen. Ik klik en de aangifte is verstuurd en verwerkt in mijn boekhouding. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect en al starter krijg je zelfs de mogelijkheid om gratis een jaar te proberen. Al met al schrijf ik met veel plezier deze aanbeveling. Twijfel je nog? Niet doen, neem dat abonnement.


AE
15-11-2017
Prima boekhoudprogramma
Eenvoudig, snel, duidelijk!


meneer Wierda | Maks Holding BV
15-11-2017
Strak, goedkoop en een nare softwarebug
Strak, eenvoudig als je IETS weet van boekhouden en email uitleg / hulp is er zo. De basis boekhoudfilmpjes zijn top, kan zo van yourtube zijn ;) Minder is dat als je een foutje maakt en een boeking op memoriaal zet dit niet meer kan worden veranderd en eea opgelost moet worden met "de boeking op NUL euro zetten". Verwijderen mag ook niet (fiscus). Waardeloos. Ik hou nu eenmaal van nul fouten en nu staan fouten vol in beeld met NUL euro. Het ONTWIKKELTEAM weet hier reeds 6 maanden van. Niet de klant maar de software ontwikkelaar wikt en beschikt. Vandaar een volle ster eraf.


Studio Vlijter
15-11-2017
Fijn zelf je administratie doen
Fijn zelf je administratie doen. The User Interface is wel erg gedateerd, maar het is echt een uitgebreid programma. We gebruiken dit programma het voor onze Online Interieurshop en onze ontwerp studio. Een echte aanrader!


heer Wouters
09-11-2017
Begrijpelijk en doeltreffend pakket
De eenvoud en toch veel mogelijkheden staan voorop. Verder een uitstekende service desk.


Tonnie Albers
02-11-2017
Positieve ervaring
Positieve ervaring m.b.t. de helpdesk. Heel snel en deskundig antwoord op gestelde vragen. Programma zelf is makkelijk in gebruik.


Kelly
02-11-2017
Gebruiksvriendelijke software, goede service en laag in prijs
E-boekhouding is makkelijk in gebruik en heeft alle functionaliteiten die wij nodig hebben als vereniging. Vragen worden snel en adequaat afgehandeld. Daarnaast heeft het boekhoudpakket een lage prijs!


meneer Kocken | Benediktus-Groep
02-11-2017
goed
Nog geen maand geleden was er ook een beoordeling van e-boekhouden. Ik vermeldde daarin een mankement. Binnen enkele dagen reageerde e-boekhouden per mail en gaf de oplossing voor dat mankement. Erg plezierig en correct!!


Notermanns
27-10-2017
Het programma werkt goed
Het programma werkt goed en heeft veel mogelijkheden. Ik zou alleen graag zien dat de app dezelfde mogelijkheden heeft als het programma heeft in een browser.


Jan Ton | VV Dindua
26-10-2017
Een tevreden gebruiker
Ik ben erg tevreden over e-Boekhouden.nl. Hiervoor deed ik de administratie in Excel en dat was veel bewerkelijker. Mutaties verwerken in e-Boekhouden.nl kost weinig tijd en het werkt eenvoudig. Hierdoor is de administratie altijd up to date en heb ik goed overzicht in de financiële situatie van onze vereniging. Ik vind alleen de app voor op de mobiele telefoon nog vrij beperkt. Het zou mooi zijn wanneer je ook via deze app facturen zou kunnen inboeken en bankmutaties zou kunnen toewijzen. Misschien dat dit in de toekomst nog komt, maar ik heb zeker geen spijt dat wij ons als vereniging hebben geabonneerd.


Ruud Simons
26-10-2017
Een Top Boekhoudprogramma
Top. Ik gebruik e-boekhouden voor mijn eigen bedrijf en voor de stichting waar ik bestuursvoorzitter ben. In beide gevallen ben ik zeer tevreden over de functionaliteiten en gebruiksgemak van e-boekhouden. Service, Helpdesk. Een aanrader.


Niek
26-10-2017
Simpel in gebruik
Simpel in gebruik zonder overbodige toeters en bellen. Eenvoudig samenwerken met accountant en handige koppelingen met banken


Conflictexperts
25-10-2017
Facturen opstellen heel eenvoudig
Facturen opstellen heel eenvoudig. Importeren van bankgegevens vraagt wel wat boekhoudkennis.


mevrouw Hoogendorp | Café de Spijker B.V.
18-10-2017
Duidelijk programma en een snel …
Duidelijk programma en een snel antwoord als ik een vraag heb


J.J. Bosschaart
18-10-2017
Ik heb niets met administratie en …
Ik heb niets met administratie en boekhouden maar na een paar maanden bezig te zijn met E-Boekhouden begin ik het zelfs leuk te vinden. Angst om te beginnen en waar te beginnen maar met de zeer goede hulp van jullie en de duidelijke uitlegfilm zou ik iedere zzp’r dit aanraden. Zo overzichtelijk en makkelijk te koppelen met de bank(en) zelfs mijn boekhouder gaf me deze tip.


Marsha
16-10-2017
Wegens omstandigheden had ik mijn …
Wegens omstandigheden had ik mijn abonnement vergeten te verlengen. En daar kwam ik pas ruim 2 maanden achter. Ik zag mijn geest al kruipen. Alles opnieuw invoeren. Maar ik heb gechat met Patrick en hij heeft me alles weer terug kunnen zetten. Dus ik kon verder waar ik gebleven was. Ging


mevrouw Ramp-Molenaar | Prima Coaching
16-10-2017
Met weinig boekhoudervaring is …
Met weinig boekhoudervaring is e-boekhouden een eenvoudig en goed bruikbaar boekhoudprogramma. Het is overzichtelijk en de koppeling met de banken voor het importeren van mutaties is handig en scheelt veel tijd. Ook de facturatiemodule is zeker aan te bevelen.


heer C.A.M. Leijten
11-10-2017
Een heel gebruiksvriendelijk programma …
Een heel gebruiksvriendelijk programma met videotrainingen, een knowledge base en een gratis cursus. Wij werken er nu 2 jaar mee en zijn zeer tevreden.


meneer Nooijens | Miels Solutions
11-10-2017
E-Boekhouden heb ik ervaren als een …
E-Boekhouden heb ik ervaren als een eenvoudig te bedienen administratie-programma, maar heeft toch zeer uitgebreide mogelijkheden in huis. Zeer transparant, zowel voor de startende als voor de gevorderde ondernemer!


Sjon
11-10-2017
Even door de mogelijkheden heen kijken …
Even door de mogelijkheden heen kijken en dan tot de conclusie komen dat het een heel eenvoudig te bedienen programma is! Zag echt tegen het "boekhouden" op maar heb er nu zelfs plezier in gekregen.


mevrouw Jonker | Stone Design Nederland
06-10-2017
Ik werd verrast door de helderheid en …
Ik werd verrast door de helderheid en eenvoud van dit programma. Werk al 26 jaar met verschillende boekhoud programma's (King, Exact, Mamut), maar dit was de 1e keer dat een programma mij ontspanning bracht in plaats van inspanning. Vooral na een zeer negatieve ervaring met Mamut. Doe ook de boekhouding voor een stichting en ook daarvoor werkt e-boekhouden super. Echt een aanrader! En ook geen gedoe met back-ups en het risico van een computer crash, want alles online.


Ruud Kreijkes
03-10-2017
Zeer veel functionaliteit voor weinig geld
Ik gebruik e-boekhouden met enige regelmaat. De functionaliteit die je krijgt in combinatie met de lage prijs maakt dat dit een zeer aantrekkelijk boekhoudprogramma is. Daarnaast is het gebruikersgemak ook groot. Belangrijke functionaliteiten zijn de eenvoudige facturatiemodule, de BTW aangifte direct vanuit het pakket, de bankkoppelingen, de vele koppelingsmogelijkheden met andere software en de activa-module. Voor ondernemers met een geringe omvang (bij kerstboomstructuren met BV's zal ik het pakket niet aanraden) is e-boekhouden zeker aan te raden. Ook voor stichtingen en verenigingen is het pakket aan te raden. Verbetering kan met name worden gerealiseerd in de op te vragen rapporten. Deze functionaliteit is nog vrij beperkt (zeker t.o.v. de duurdere pakketten). Te denken valt hierbij aan een periodebalans, vergelijkende cijfers etc. die op dit moment nog niet beschikbaar zijn. Maar wat nog niet is, kan nog komen want ze zijn continue met de ontwikkeling bezig. Overall een zeer compleet voor een erg goede prijs. Voor de wat kleinere ondernemer zeer bruikbaar!


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close