MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 421 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

F Schuurmans
25-02-2017
minimaal 2uur besparibg per,week en ik snapte het ineens.
Heel goed ben er blij mee ik had eerst snelstart


jos wagenaar
10-02-2017
Eenvoudig
Prettig mee te werken en eenvoudig te bedienen.


Paul Cuppen
07-02-2017
Ouderwetse service
Correct bedrijf welke afspraken goed nakomt en vriendelijk en correct handelt. Waar je je nog echt klant voelt. Top ga zo door


meneer Berendsen | AB Training
01-02-2017
Beoordeling
Ik vind het nog te vroeg (gebruik nu 1 maand) om een volledig oordeel te vellen. Maar tot nu toe bevalt het mij prima.


Klant
30-01-2017
Boekhouden gaat niet vanzelf, maar is niet moeilijk in e-Boekhouden
Ik heb recentelijk 3 administraties overgeheveld naar e-boekhouden. Het was in het begin heel even zoeken, maar het went snel.


Steam service
25-01-2017
uitstekend
gemakkelijk in gebruik, ook voor degene die geen verstand hebben van boekhouden. Ik heb een aantal online boekhoud programma's gebruikt. e-boekhouden vind ik tot nu toe de beste.


Richard Reinders
25-01-2017
Ook voor mensen die er geen verstand van hebben
Ik heb verschillende programma's getest zoals visma en snelstart en ik vind e-boekhouden toch wel het meest overzichtelijke en eenvoudigste om mee te werken. Een bankkoppeling is standaard en met de facturen module worden alle facturen automatisch geboekt in de boekhouding. Ideaal!


Henk Arends | Arends Web Solutions
25-01-2017
Maakt waar wat ze beloven en meer.
Na 16 jaar gewerkt te hebben met een ander boekhoudpakket zijn we overgestapt naar e-Boekhouden.nl. Wat een topproduct! Het is een verademing met hoe wij eerst werkten. In het begin waren er nog wat vragen die we niet direct in de support konden vinden, maar een mail naar de support werd direct beantwoord. De overgang naar een ander pakket is altijd spannend, maar ik kan e-Boekhouden aan iedereen aanbevelen!


Jelle Happen
24-01-2017
Goed
Goed programma en een goeie helpdesk. Altijd behulpzaam.


Peter Kempen | advies & verzekeringen
23-01-2017
Heerlijk boekhoudpakket om mee te werken
Factureren en boekhouden met e-boekhouden wordt zelfs leuk. Ik had het in een avondje helemaal onder de knie. Alles zit er op en aan en ik kan altijd een beroep doen op de behulpzame helpdesk. Bovendien hebben ze de abonnementsprijzen nog nooit verhoogd. Al met al een 10.


Voetbal invest
23-01-2017
Fijn programma
Als leek begon ik met e-boekhouden.nl. Met hulp van een boekhoudster en de goede supportservice van E-boekhouden.nl is het allemaal gelukt om alles op de juiste manier te verwerken. Het boekjaar afsluiten was door wat foutjes in de administratie wat lastig, maar kreeg vaak snel en goed feedback van de afdeling support van E-boekhouden, op de e-mails die ik verstuurde. Kan niet beoordelen over de prijs-kwaliteitverhouding omdat ik geen andere systemen heb geprobeerd, maar de kwaliteit is in ieder geval naar mijn tevredenheid.


E. Basso
19-01-2017
Prima boekhoudprogramma
E-boekhouden is heel toegankelijk. Ook voor diegenen die weinig tot geen ervaring hebben met boekhouden. Na slechts een uurtje uitleg (gegeven door een ervaren boekhoudkundige), hadden wij het programma al grotendeels onder de knie. Mede doordat het programma zo inzichtelijk is, is het voor een accountant gemakkelijk nakijken. En dat scheelt ons weer in de kosten.


meneer Janssen
18-01-2017
Een begrijpelijk programma voor iedereen
Absoluut aan te bevelen!


Dwars
17-01-2017
GEWELDIG voor elke ZZP-er met weinig of geen kennis van boekhouden.
Hartstikke spannend om zelf je boekhouding (in) te voeren. Per 01 juni begonnen. De eerste boekingen gingen prima. En toen het iets ingewikkelder werd ? Tik de 'support' knop aan en er volgt een heldere / duidelijke uitleg. Twijfel je dan nog? Ook geen probleem, dan bel je even. (Maar 1 keer nodig gehad overigens.) Mijn eerste kwartaal BTW aangifte bij de ficus? Probleemloos ! Bijkomend voordeel als startende ZZP-er is dat het eerste jaar gratis is ! Na 6 maanden je accountant mee laten kijken? Geen probleem, met een druk op de knop en een wachtwoord kijkt hij waar nodig met je mee op afstand. (handig voor de belastingaangifte).Ik heb nog geen nadelen kunnen vinden dus dat wordt dan gewoon een 10 !


Dhr. Smeets | Rentertainment
13-01-2017
E-boekhouden groeit met je mee
Vorig jaar ben ik begonnen met het startersaccount voor starters en ik moet zeggen dat het pakket bijzonder goed is bevallen. E-boekhouden heeft een deskundige supportafding en het pakket is makkelijk in gebruik en dat heeft mij zonder twijfel doen besluiten om met deze fijne club door te gaan.


meneer Beek
13-01-2017
Fijn programma
Ik gebruik e-Boekhouden.nl met veel plezier. Het bespaart mij enorm veel tijd op de boekhouding.


Stephen
13-01-2017
Snelle sympathieke service
Altijd snel antwoord gehad (meestal binnen een uur). Ze zijn behulpzaam, denken mee en gaan een stapje verder dan nodig.


Harry Boerma
12-01-2017
Een kind kan de was doen!
Als ZZP’er ben ik zeer content met de gebruikersvriendelijkheid van e-Boekhouden en de uitgebreide mogelijkheden. Het is een absolute aanrader voor iedere ZZP’er.


MUZIEKLESKADOBON.nl
12-01-2017
Kwalitatief uitstekende oplossing
E-boekhouden is top! Het werkt op alle browsers, heeft een app, heeft een erg goede supportafdeling, koppelingen met de banken en webshops werken velkkeloss, is goedkoop en ze blijven vernieuwen. Wat ons betreft een dikke tien en een echte aanrader.


Pluim
11-01-2017
Heldere indeling en snelle klantenservice
Dit boekhoudprogramma heeft een duidelijke indeling en is erg gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel en behulpzaam.


Petra Bloemen | HJB Engineering
09-01-2017
Goed werkend en eenvoudig boekhoudpakket
alles is overzichtelijk ondergebracht. lekker eenvoudig. en het werkt goed.


Leon Koudijzer | Wijn aan de Kade BV
09-01-2017
Boekhouden is leuk!
Heel fijn pakket waardoor we nu dagelijks de boekhouding (in een paar minuten) bijhouden. Geeft heel veel inzicht en rust. Aanrader.


Tiffany
30-12-2016
Snelle en vriendelijke klantenservice
Fijn programma om mee te werken, nog steeds soms even uitzoeken hoe het zit maar je komt er altijd wel uit. Als je vragen hebt kun je ook terecht bij de klantenservice die mij al vaak hebben weten te verbazen met de snelheid en vriendelijkheid in de antwoorden. vaak binnen een paar minuten al antwoord met uitleg of een verwijzing naar een stuk met de uitleg. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.


Karina de Vries - Veenstra | Panta Rhei
29-12-2016
Eenvoudig & overzichtelijk
e-Boekhouden.nl is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoud-programma. Alles wijst zich eigenlijk vanzelf en het is uitermate flexibel, dus naar eigen wensen in te richten. Ik gebruik het als zp'er nu ruim anderhalf jaar en het bevalt uitstekend. Zeker aan te raden!


Almast Diedrich, ByDway B.V.
29-12-2016
Uitstekend boekhoudprogramma
e-Boekhouden is een uitstekend boekhoudprogramma. Doet alles wat het moet doen en is in het gebruik redelijk intuïtief. De handleiding heb ik nauwelijks hoeven te raadplegen en contact met een helpdesk was niet nodig. Ideaal pakket voor een ZZP-er, maar ook voor meer gecompliceerde administraties met kostenplaatsen. Ook prima geschikt voor verenigingen met ledenadministratie en boekhouding geïntegreerd. Kan prima concurreren met de grote leveranciers van boekhoudprogramma's. Ben zelf overgestapt naar e-Boekhouden en heb daar geen moment spijt van gehad.


Meer resultaten

Close