MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 656 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Linda van Sluisveld
18-10-2018
Gebruiksvriendelijk, ook voor beginners
Gebruiksvriendelijk programma, ook voor beginnende ondernemers zonder boekhoudkundige ervaring. Dankzij de 'support' online worden al vele vragen beantwoord. Maar ook telefonische hulp is snel, direct en meedenkend. Kortom een erg praktisch programma, altijd bij de hand, snel en doeltreffend. Met 1 druk op de knop is de BTW aangifte verstuurd.


meneer Driessen | Driessen Helmond Beheer b.v.
15-10-2018
Heb jarenlang het dure Exact online…
Heb jarenlang het dure Exact online programma gehad. Maar boekouden.nl werkt voor mij een stuk makkelijker en beter.


mevrouw Janssen | TO BE TOUCHED
07-10-2018
e-Boekhouden is een overzichtelijk…
e-Boekhouden is een overzichtelijk programma. Voor iemand die weinig kaas heeft gegeten van boekhouden is dit voor mij een systeem dat helpt om overzicht te krijgen over mijn financiën. Ik heb inzicht in de inkomsten en uitgaven, doordat ik ze zelf inboek en een plaats kan geven. Dit in tegenstelling tot de complete pakketten waarbij je alleen de cijfers doorgeeft.


J. Keune (Joan's Hobbywereld)
06-10-2018
Ik ben erg blij met E-boekhouden.
E-boekhouden geeft mij beter inzicht in mijn administratie. E-boekhouden heeft een prettige/duidelijke interface. Zonder boekhoudervaring makkelijk mee te werken. De supportknop geeft voor mij een oplossing op de meeste vragen. Via de chatfunctie ook snel antwoord op mijn vragen. De online training en filmpjes zijn erg duidelijk. De prijs is zeer aangenaam t.o.v. andere oplossingen. Een tevreden gebruiker!


Jan Odijk | Odijk-IT
06-10-2018
Zeer tevreden over Prijs/prestatie…
Zeer tevreden over Prijs/prestatie verhouding. Ideaal voor het bijhouden van mijn boekhouding als ZZP-er. Vaste activa registreren met automatische afschrijvingen gaf bij mij de doorslag t.o.v. de concurentie.


Anoniem
05-10-2018
Erg tevreden
Erg tevreden. Zeer veel mogelijkheden en toch erg gebruiksvriendelijk.


mevrouw de Vries | Dorpshuis De Schans
05-10-2018
E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken.
E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken. Ook kan het eenvoudig aangepast worden naar eigen wensen. Daarnaast zijn er heel duidelijke instructiefilmpjes, waardoor iedereen ermee kan werken. Ook mensen met weinig boekhoudervaring.


D. Martijn
05-10-2018
Een must have voor iedereen die een boekhouding voert
E-boekhouden is het meest complete pakket die super gebruiksvriendelijk is. Werkelijk iedereen kan met dit pakket overweg.


meneer Wichers Schreur | Winkelwagenonline
05-10-2018
E-Boekhouden wordt door ons nu zo'n 4…
E-Boekhouden wordt door ons nu zo'n 4 jaar naar alle tevredenheid gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid en snelheid en natuurlijk de prijsverhouding in vergelijking met ander pakketten is zeer goed


mevrouw Staats
03-10-2018
Boekhouden met weinig kennis is goed te doen met e-Boekhouden.nl
Boekhouden zonder veel kennis is bij e-Boekhouden.nl goed te doen. De schriftelijke cursus en de handleidingen zijn erg duidelijk, zodat je voor de problemen die je tegenkomt toch vrij makkelijk tot een oplossing komt. Een aanrader voor iedereen met weinig kennis van zaken mbt boekhouden en belastingaangiften.


José
21-09-2018
Ik ben sinds januari dit jaar de…
Ik ben sinds januari dit jaar de boekhouding zelf gaan doen (voorheen accountantskantoor). Het programma is super, gebruiksvriendelijk, duidelijk, en je hebt altijd inzage in de actuele stand van zaken. BTW-aangifte is ook fluitje van een cent met dit programma. Er staan handleidingen en er is een videotraining, en als je er dan nog niet uitkomt, staan de professionals van e-boekhouden.nl voor je klaar en geven je het antwoord als je ze een mail stuurt. Top! Ik ben een zeer tevreden klant!


Jantine Martens - Flow Mantelzorgmakelaar
17-09-2018
Ik vind e-boekhouden geweldig
Ik vind e-boekhouden, na even zoekwerk en wat telefoontjes, een heel prettig programma! Voor zowel bijhouden van uren, als kosten als het maken van facturen in mijn eigen sjabloon! Als startende ZZP'er is dit programma een uitkomst! Ook erg fijne helpdesk met heldere uitleg


meneer van Ritsel
17-09-2018
Top pakkket!
Top pakkket! Ik zou niet meer anders willen.


Mevr. I. Deelman | DNN Zoetermeer
13-09-2018
Top programma!
Top programma!! Geen overbodige functies, zeer gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteit boven verwachting. Bij vragen/problemen reageert de helpdesk zeer snel, vriendelijk en deskundig!


Tineke Zwart
12-09-2018
Aanrader!
Super goede service! Er was bij mij iets mis gegaan met de inschrijving en dat werd erg netjes en snel opgelost. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk en fijn systeem om mee te werken.


Atelier Avera
07-09-2018
Fijn programma met goede service
Ik ken e-Boekhouden.nl via de gratis startersactie en ik vind het een fijn programma om mee te werken! In het begin had ik een paar vragen maar die zijn door de helpdesk snel en kundig beantwoord. De boekhouding bijhouden zal niet mijn favoriete bezigheid worden, maar dankzij dit programma gaat het bijhouden ervan wel een stuk sneller en eenvoudiger. Nu heb ik een goed inzicht waar mijn omzet en kosten vandaan komen, en dat is wel zo handig :)


Crooij
03-09-2018
Voldoet prima voor mij als…
Voldoet prima voor mij als penningmeester. Werkt goed, helder en duidelijk.


Olga
01-09-2018
Prima werkende programma
Prima werkende programma, goede ondersteuning!


M.A. Troostwijk
27-08-2018
Linda geeft fijn advies waar je wat mee…
Linda geeft fijn advies waar je wat mee kan. Men staat je met geduld te woord.


meneer Ferbrache | Feharo
24-08-2018
Weinig ervaring
Ondanks dat ik weinig ervaring heb met boekhouden is dit programma voor mij prima te volgen. Eventuele vragen worden snel en correct afgehandeld.


Ilse
17-08-2018
Heel prettig en makkelijk werkend…
Heel prettig en makkelijk werkend boekhoudpakket. Na een heldere uitleg in de introductievideo kun je direct aan de slag met E-boekhouden. Het pakket is erg gebruikersvriendelijk en compleet. Kom je er tijdens het boeken toch niet helemaal uit dan is de kans groot dat de ingebouwde database met vraag en antwoord een oplossing biedt. Is dat niet zo, dan kun je mailen en hoef je niet lang te wachten op een antwoord. Meestal heb je binnen 15 minuten al een reactie!! Echt super service. Ik ben dan ook zeer tevreden. Het pakket en de bijbehorende service zijn het geld absoluut waard.


meneer ten Hoeve | Jachthaven Hoek
15-08-2018
Top programma en eenvoudig mee te werken
Top programma en eenvoudig mee te werken


Leo van Vessem
15-08-2018
E-Boekhouden....een verademing!
Als gebruiker van een aantal professionele pakketten is dit programma voor de wat kleinere gebruiker, zoals een sportvereniging, werkelijk een verademing. De combinatie boekhouding en ledenadministratie was een must voor onze club. Gekoppeld aan de vele mogelijkheden zoals directe koppeling met de RABO-rekeningen, E-Herkenning van door klanten gestuurde facturen naar een eigen mailadres van het pakket, de ingebouwde automatische incasso, contributiefacturen aanmaken en ook nog nieuwsbrieven maken voor de leden voor een zeer acceptabele prijs maken dit pakket tot een aanrader voor veel penningmeesters en ledenadministrateurs. Daarnaast heb ik tijdens het inrichten een paar keer contact gehad met de helpdesk, reactietijd iedere keer supersnel en bovendien helder!!


Logtens
15-08-2018
Fijn boekhoud programma
Fijn boekhoud programma, geweldige service!


Mrs Carrilho
14-08-2018
Tevreden, behalde de reclamemailtjes
Ik ben zeer tevreden over het programma zelf. De enige tegenvaller is de hoeveelheid reclame je ontvangt. Ik heb al geprobeerd mij hiervoor af te melden, echter blijft e-boekhouden mij mailen. Als dit in de toekomst veranderd is het wat mij betreft 5 sterren waard.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback