MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 466 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Wencel Bruins
24-07-2017
Een groot compliment
Graag wil ik e-Boekhouden een groot compliment geven. Sinds we enkele maanden geleden zijn overgestapt van Exact op e-boekhouden is onze administratie voor ons een stuk duidelijker en overzichtelijker geworden. Het is even wennen aan een andere manier van invoeren, maar het gaat allemaal soepel en snel. De helpdesk is helemaal geweldig. We krijgen snel antwoord op onze vragen en gelukkig zijn er een duidelijke handleiding en videotrainingen. Ik kan het iedereen aanraden. Allemaal hartelijk bedankt.


meneer Coenen | CijferAdvies Vestiging Kerkrade
19-07-2017
Top!
Hallo allemaal, Als penningmeester van een vereniging werk ik sinds 2011 met E-boekhouden, vanaf 2013 beroepsmatig als administratiekantoorhouder. Dit met alle plezier en tot volle tevredenheid! Het pakket is gebruikersvriendelijk en buitengewoon geschikt voor het kleine MKB. Mocht je hulp nodig hebben, dan staat de helpdesk je echt met raad en daad ter zijde.


Cor Kaim | Belasting.Kaim
19-07-2017
Duidelijk en helder
Duidelijk en helder. Perfecte telefonische ondersteuning,


Bas
18-07-2017
Fantastisch
Fantastisch! Werkt gewoon goed en is het eerste jaar gratis als ZZPer!


Kiske
13-07-2017
Ik gebruik e-boekhouden nu een half …
Ik gebruik e-boekhouden nu een half jaar en ben er bijzonder tevreden over. Ik doe de gehele boekhouding van mijn bedrijf in deze dienst, ben zelf geen boekhouder of accountant. Het overzichtelijke pakket en zeer de bijzonder goede en uitgebreide support (e-learning, helpfunctie) maken het eenvoudig om eea zelf te regelen!


Bert Fenthur
13-07-2017
Supper programma om mee te werken
Supper programma om mee te werken, zelfs voor diegene die der weinig verstand van hebben.


meneer de Witte | G. J. Metselbouw
12-07-2017
Het pakket is zeer overzichtelijk en je …
Het pakket is zeer overzichtelijk en je kan er snel veel mutaties in verwerken. Het heeft niet de extra mogelijkheden van bijv. Exact Online maar dat is voor de meeste zzp `ers niet nodig. Zeker voor beginners is dit een zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk pakket.


R. le Noble
12-07-2017
In eerste instantie sceptisch
In eerste instantie sceptisch, maar na de eerste testen werd ik enthousiast. Het is simpel in gebruik, functioneel en overzichtelijk met goede rapportage mogelijkheden.


Peter Nieuwendijk | HP NL Senior
12-07-2017
Een mooi succes
Voor mij was het zelf doen van een boekhouding via ee pakket als e-boekhouden nieuw. Met de beschikbare training videos, de documentatie en vooral de telefonische ondersteuning heb ik het goedwerkende voor onze vereniging.


mevrouw van Dorst | A. van Dorst Afbouw
06-07-2017
prettige programma
prettige programma Goede kantenservice, vakbekwaam en zeer klantvriendelijk


meneer Roselaar | Het Bed Amsterdam B.V.
06-07-2017
werkt erg prettig en goede service voor …
werkt erg prettig en goede service voor al 't ff tegen zit.. :)


Paul Vink | Pan y Mas
06-07-2017
Ben zonder enige instructies begonnen …
Ben zonder enige instructies begonnen met de gratis proefmaand en vond met groot gemak mijn weg. e-Boekhouden is helder, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen, starters, zzp'ers en ervaren ondernemers.


R.H. Vogelzang | Aid the Eye BV
05-07-2017
Online boekhouden met veel functionaliteit tegen een schappelijke prijs
Online boekhouden met veel functionaliteit tegen een schappelijke prijs. Zelfs mensen met weinig verstand van boekhouden kunnen hiermee werken. Op een enkel punt kan nog functionaliteit worden toegevoegd of de werking verduidelijkt.


mevrouw de Beer | Trifaire BV
05-07-2017
e-Boekhouden is een gemakkelijk en …
e-Boekhouden is een gemakkelijk en toegankelijk boekhoudsysteem, zelfs voor iemand met een beperkte boekhoudkundige ervaring. Ik raad dit systeem dan ook aan voor de kleinere bedrijven.


Johan
05-07-2017
Handige dienst
Handige dienst, goed te gebruiken altijd alles bij elkaar online. Vooral de abonnementen module is erg bruikbaar en scheelt een hoop werk.


meneer van Abel | Dinercafé de Markies
30-06-2017
Echt echt fantastisch boekhoud …
Echt echt fantastisch boekhoud programma. Eenvoudig overzichtelijk en een uitstekende helpdesk alhoewel ik moet aantekenen dat ik die alleen in het begin af en toe nodig had. 1 puntje van aandacht ik zou héél graag de grootboekkaarten aan een vaste BTW code willen hebben. Verder een top programma


Mevr. van der Laar | TTraffic
23-06-2017
eenvoudig en gemakkelijk online boekhouden
Na veel reviews lezen op het www gekozen voor e-boekhouden.nl. Eenvoudig online boekhouden en inderdaad de beste keuze. Niet onbelangrijk: een goede prijs/kwaliteit-verhouding.


Mevr. L. van Oers | Oers365
23-06-2017
Fantastisch boekhoudprogramma & top service
Ik gebruik e-Boekhouden nu ongeveer 3 maanden en ben er helemaal happy mee. In het begin even de draai vinden maar als je eenmaal op weg bent wil je niets anders meer. Uitgebreide goede ondersteuning via telefoon & mail voor als je bijv. een vraag hebt over een boeking van privé opnamen van zakelijke rekening. Top!


HaJaH beheer BV
23-06-2017
Kracht door eenvoud
e-Boekhouden is een ideaal pakket voor ZZp-ers en MKB bedrijven. Erg gebruiksvriendelijk, snelle inzage in de stand van zaken en geen uitgebreide kennis noodzakelijk op het gebied van boekhouden. Heb je wel vragen...dan kan de 'support' pagina hierop veelal wel een antwoord geven. De beschikbare App geeft o.a. snel inzicht in saldo, crediteuren en debiteuren stand. Altijd handig als je onderweg ben.


meneer Burchartz | A.H. Lighting Solutions B.V.
16-06-2017
Na korte periode thuis in boekhouden …
Na korte periode thuis in boekhouden met weinig boekhoudkennis


Vincent de Breet
15-06-2017
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Veel mogelijkheden en een professionele helpdesk. Zeker een aanrader voor beginnende ondernemers op ZZP's


Familie G. Veeneman
15-06-2017
Heel tevreden
Sinds een maand maken wij gebruik van e-boekhouden. De website werkt zeer gemakkelijk, ook als je weinig kennis van boekhouden hebt. Ook is er goede ondersteuning. Wij zijn erg tevreden.


meneer Verswijveren | DSD
01-06-2017
e-Boekhouden bevalt me prima
e-Boekhouden bevalt me prima. Zonder enige achtergrondkennis wat betreft boekhouden, is alles me duidelijk en het werkt vrij eenvoudig.


Robert Verhoeven | Robert's Muziek
01-06-2017
Snel en efficiënt!
Ik zeg: prima software om je boekhouding mee te doen. snel, efficiënt en doeltreffend.


Wim, Apeldoorn
24-05-2017
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring


Meer resultaten

Close