MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 682 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Marcel Verkerk | www.KBinfo.nl
08-02-2019
Wat een goede keuze hebben wij gemaakt…
Na jarenlang met veel gerenommeerde en dus bekende boekhoudpakketten gewerkt te hebben, wilden wij onze klanten het meest gebruikersvriendelijke pakket bieden tegen een uiterst scherpe prijs om daarmee onze klanten zelfstandig hun offertes, facturen en boekhouding te doen. Natuurlijk staan wij en e-Boekhouden klaar om te assisteren. e-Boekhouden voor de technische zaken en wij als Kbinfo.nl voor de boekhoudkundige hulp en vragen. We zijn in deze partner selectie niet over 1 nacht ijs gegaan. Mede door het meedenken en snel reageren van e- Boekhouden op onze wens tot een nauwere samenwerking zijn we tot een concrete invulling gekomen. Maar uiteraard heeft het gemak waarmee onze klanten zich dit pakket snel eigen maakten ertoe geleid dat onze keuze op e-Boekhouden is gevallen als boekhoudsoftware voor onze dienstverlening. Onze klanten en geen een uitgezonderd, zijn erg tevreden. Dan kunnen wij natuurlijk ook alleen maar tevreden zijn. Ook het overzetten van bestaande administraties verloopt geweldig goed en eigenlijk zonder problemen, dit is iets waar men nog wel eens tegenop ziet. Dit valt dus reuze mee, wij zijn hierdoor instaat om direct de juiste adviezen, tips en inzichten te geven. Marcel Verkerk, KBinfo.nl Johan van Hasseltweg 64 Amsterdam.


Rob Nijmeijer | KIOM Opleidings-Instituut
07-02-2019
G E W E L D I G
Voor ons een geweldig programma, doet precies wat wij ervan verlangen. En een prima help-desk...


P.J.M. Peeters
04-02-2019
Een aanrader voor iedere ondernemer en/of boekhouder.
Ik werk al sinds 2011 tot grote tevredenheid met e-Boekhouden. In eerste instantie alleen voor mijn eigen onderneming en sinds 2015 beroepsmatig voor mijzelf én andere ondernemers. De grote mate van flexibiliteit van het pakket in combinatie met het gemak van de grafische interface maakt e-Boekhouden voor mij én mijn klanten een zeer prettige omgeving om in en mee te werken. Tel daar bij op de support afdeling, de ondersteuningsmiddelen en de prijs-kwaliteit verhouding en je wil nooit iets anders meer!


Evert Vandenbergh
31-01-2019
werkt snel
werkt snel; overzichtelijk en vragen worden snel beantwoord


Patrick | www.partywinkel.nl
31-01-2019
Fijne samenwerking!
Sinds een paar jaar werken wij met volle tevredenheid samen met E-boekhouden. Op meerdere vlakken ontzorgen zij ons administratief, zodat wij tijd overhouden om te doen waar wij zelf goed in zijn: ondernemen! Gedurende onze samenwerking, is onze feedback altijd direct opgepakt en wordt het boekhouden alleen maar makkelijker :). Bedankt! Casper en Patrick Eigenaren Partywinkel.nl


Paul
25-01-2019
Nu 3 maanden klant
Nu 3 maanden klant, blij dat ik ben overgestapt! Klantenservice is heel snel, systeem is super eenvoudig in gebruik. Zeker een aanrader!


Ben | de Zaak
23-01-2019
Door E-boekhouden.nl te gebruiken heb ik bedrijfsprocessen kunnen automatiseren.
Door E-boekhouden.nl te gebruiken heb ik bedrijfsprocessen kunnen automatiseren zodat er meer tijd over is om te ondernemen en dus te groeien. Met name de automatische bankkoppeling met ING en de mobiele app om bonnetjes direct in te scannen en te boeken zijn iedereen aan te raden.


LHJC Kuijten
21-01-2019
Een zeer tevreden administratiekantoor en haar clienten
Na jarenlang het pakket van Unit4 gebruikt te hebben zijn wii overgestapt naar het pakket van E-boekhouden mede ingegeven doordat cliënten dit pakket hadden gevonden op internet en hiermede wilden gaan werken i.s.m. met ons. Dit is gebleken, dat dit een heel juiste beslissing is geweest. Koppelingen met het rapportagepakket Visionplanner en het fiscaal pakket van Nextens gaan perfect. Cliënten zijn zonder uitzondering heel enthousiast over het gebruikersgemak van E. Boekhouden en wij uiteraard ook. Service en zeker de support werkt vriendelijk en snel. E-Boekhouden GA ZO DOOR!!!!!! Laurens Kuijten Kuijten Administratie Belasting & Loonadvies. Tramstraat 15 Deurne


Loët Meeuwis
20-01-2019
7 boekhoudpakketten vergeleken en gekozen voor E-Boekhouden.nl
Na 7 boekhoudpakketten getest en vergeleken te hebben heb ik gekozen voor E-Boekhouden.nl. Voor ons een prima boekhoudprogramma waarmee je zonder gedoe je complete boekhouding kan doen. Aanrader voor iedere ondernemer! Groet Loët.


meneer Groenhuizen | SV Victoria
28-12-2018
zeer gebruikersvriendelijk en flexibel
zeer gebruikersvriendelijk en flexibel


Lenie Wingerden
19-12-2018
Fijn programma
Dit is een fijn boekhoudprogramma en niet te duur. Het werkt makkelijk en duidelijk al heb ik wel problemen gehad met memoriaal boekingen, Hiervoor hebben we een andere oplossing gevonden. Het grootboek is overzichtelijk en er is makkelijk iets terug te vinden om, zo nodig, te corrigeren.'


Peggie van den Hoek
16-12-2018
Werkt makkelijk en eenvoudig zeker voor…
Werkt makkelijk en eenvoudig zeker voor kleine bedrijven cq zzpérs


PAM Janssen
14-12-2018
SNEL EN GOEDKOOP
na een computer crash gezocht naar een oplossing voor mijn verenigings-administratie. Deze gevonden tegen zeer aantrekkelijk tarief. Zeer eenvoudig te gebruiken. Super snel in het genereren van overzichten.


MDH Fotografie & Design
08-12-2018
Prima boekhoudpakket!
Boekhouden is eenvoudig met E-boekhouden.nl Met koppelingen naar de diverse banken wordt je mutaties automatisch ingeladen en verwerkt!


Mevrouw Pennings
28-11-2018
Super fijn pakket..als.je niet veel van…
Super fijn pakket..als.je niet veel van boekhouden weet kun je voor.weinig geld.prima werken. Makkelijke btw aangifte met correctie als je iets in een verkeerde maand boekt of vergeet. Ik vind alleen de memo boekingen niet handig


Michelle
27-11-2018
Ideaal programma
Ideaal programma voor het bijhouden van je boekhouding. Waar ik mij het meest druk om maakte voor ik als ZZP'er begon waren alle administratieve zaken, maar met e-boekhouden heb ik het gewoon perfect onder controle.


Jan Ravesteijn
08-11-2018
Prima boekhoudprogramma!
Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ‘knowhow’ van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk.


mevrouw Gunther | T. Gunther Beheer
07-11-2018
door zelf werken zeer eenvoudig accountantsbesparend
gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt


Steenbergen & Klooster Juristen
07-11-2018
Makkelijk in gebruik en goede…
Makkelijk in gebruik en goede dienstverlening. Prima prijs/ kwaliteit verhouding!


Andries Pasterkamp
07-11-2018
Is echt heel goed boekhoudprogramma
Is echt heel goed boekhoudprogramma. Eenvoudig, volledig. Handleidingen echt perfect. Kind kan de boekhouding doen Bestanden inlezen en notas etc. Werkt echt prima


Penningmeester sociëteit
07-11-2018
Zeer gebruiksvriendelijk…
Zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met voldoende ondersteuningsmiddelen.


Irene
05-11-2018
Goed pakket
Goed pakket, overzichtelijk, aanrader!


GJ
02-11-2018
Absolute aanrader, eenvoudig, snel en precies
Als het Rijk ook zo precies zou boekhouden, zijn grote tegenvallers de wereld uit! Is een prima programma voor MKB & ZZP, dat heldere overzichten en bijna real-time inzichten geeft en dat het inboeken van facturen en betalingen tot een minutenklusje maakt. Koppelingen met bank en Belastingdienst (daar doen we het uiteindelijk toch voor.....?) werken prima. Foutloos, zonder storingen en een uitstekende, snelle helpdesk, die ik één keer nodig had om een door mij gemaakte fout te herstellen. Ik had jaren eerder dit programma moeten gaan gebruiken.


KBO Seniorenvereniging Bergharen-Hernen-Leur
25-10-2018
E-boekhouden is voor onze kleine vereniging met 500 leden een prima bruikbaar boekhoudpakket
E-boekhouden is een duidelijk boekhoudpakket voor verenigingen, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om een btw administratie te voeren. Via een support pagina die compact en helder informatie verschaft. Terugval op een helpdesk is, indien nodig, snel en kwalitatief prima


Bert de Graaf | Orkest SDG Tienhoven Ut
25-10-2018
e-Boekhouden voldoet aan de verwachtingen
In deze tijd van automatisering in combinatie met in de cloud werken, is e-Boekhouden een uitstekend werkend programma gebleken. Er bliujkt geen verschil in snelheid tussen een offline pakket en dit. De mate van flexabiliteit om met m,eerdere personen is voor een vereniging al niet meer weg te denken. Als muziekvereniging gebruiken we het leden- en administratiepakket tot volle tevredenheid. Ook de service die geboden wordt voldoet aan de eisen, met name de snelheid waarmee gereageerd wordt op gestelde vragen. Kortom: een aanrader!


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback