MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 549 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Select4Jobs
19-01-2018
e-Boekhouden: een echte aanrader! …
Ik gebruik e-Boekhouden nu enige tijd en heb voor hen gekozen om onze financiële administratie zo eenvoudig en praktisch mogelijk te kunnen uitvoeren. e-Boekhouden maakt dit helemaal waar. Bonnetjes direct inscannen met mobiel en doorsturen naar e-Boekhouden, factureren eenvoudig, binnenkomende facturen eenvoudig doormailen naar e-Boekhouden, koppeling met bank en nog veel meer! Een echte aanrader!!!


meneer Schaap | Camping Tikvah
18-01-2018
E-boekhouden enorme verbetering!
E-boekhouden is een enorme verbetering t.o.v. ons vorige boekhoudpakket!! Scheelt veel tijd en is tegelijkertijd veel logischer met dus een minder hoge leercurve. Aanrader!!


meneer Wolters | EO E-service
18-01-2018
Makkelijk en overzichtelijk programma
Makkelijk en overzichtelijk programma. Geeft goed overzicht in de bedrijf financiën. Zeker de koppelingen en API zorgen ervoor dat veel zaken automatisch gaan. Minder tijd kwijt met de boekhouding en meer inzicht.


Walther de Niet | Wadizo dienstverlening
18-01-2018
Aan te raden!
Ik gebruik e-boekhouden nu voor het 4e jaar en ben dik tevreden! Zeer gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden en als je er een keer niet uit komt, uiterst vriendelijke helpdeskmedewerkers die je snel weer op weg helpen!


Nick van Kesteren | Congreats
18-01-2018
Ideaal!
Dit is een heel goed uitgebreid boekhoudsysteem. Het neemt veel taken uit handen. Ideaal!


C. Timmermans | Stichting Recreatiehaven Schagen
17-01-2018
De eerste ervaringen zijn buitengewoon …
De eerste ervaringen zijn buitengewoon positief. Zeer logische opbouw van alle mogelijkheden en veel zaken die automatisch verwerkt worden. Maakt het gebruik zeer eenvoudig met beperkte inspanning. Bespaart hierdoor. Eel tijd. De handleiding en forum geven snel antwoord op dingen die we tegen kwamen.


Annet
28-12-2017
Een aanrader!
Een programma dat zichzelf wijst. Ik had weinig kennis van boekhouden, maar kwam er met dit programma goed uit. Het is ook makkelijk om te exporteren naar Excel zodat je de gegevens voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ik gebruik ook de urenregistratie, waardoor je al je uren kunt zien, maar ook makkelijk kunt sorteren per item. Ook een voordeel is dat je het programma als startende ZZP-er eerst gratis mag proberen. Bij vragen of opmerkingen heb je ook meteen een antwoord, dus ook de service is top! Een aanrader!


Hans van Fulpen | Huisdierenservice Borger-Odoorn
27-12-2017
Een kind kan de was doen
Een kind kan de was doen. BTW aangifte is gemakkelijk. Uitstekende online helpfunctie en duidelijke instructie video's. Geen problemen met de helpdesk. (Grafische) Overzichten zijn voor verbetering vatbaar. Ik maak alleen gebruik van de boekhoud module. Geen ervaring met de overige modules of koppelingen.


Karina Stelloo | Centrum Close2Nature
22-12-2017
Boekhouden wordt simpel met e-boekhouden …
Het grootste voordeel van e-boekhouden zit 'm in het "lerend vermogen" van het systeem. Steeds meer dingen onthoud ie. Daarnaast zit het gewoon simpel in elkaar. Ook de koppeling met de Belastingdienst voor het verzenden van BTW-aangiftes is zeer gemakkelijk. En handig dat er ook boekhouders/accountants aan dit systeem gekoppeld zijn, die zelf ook werken met e-boekhouden. Dat praat erg gemakkelijk! Oh ja, en de klantenservice is ook erg toegankelijk en behulpzaam.


Gerrit Jan Bruijn | GoBravoTours
21-12-2017
e-Boekhouden: een AANRADER !
e-Boekhouden is eenvoudig qua opzet en gebruik, alsook qua kosten. Het pakket neemt veel werk uit handen doordat allerlei overzichten met een druk op de knop zichtbaar worden (zoals balans, w/v, e.d.). Kortom: een aanrader!!


meneer Schols | Brendelson
20-12-2017
Als niet boekhoudkundige is dit een …
Als niet boekhoudkundige is dit een zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket. Een absolute aanrader, maar ook de koppelingsmogelijkheden met bv Yoobi CRM pakket of ING bank is meer dan fantastisch. Dit pakket scheelt een hoop aan accountants kosten.


C.J. Vink
20-12-2017
Het gebruikers gemak van dit programma …
Het gebruikers gemak van dit programma slaat in feite alles. Je kunt in feite zonder administratieve kennis starten met dit programma


meneer van der Poel | VOF van der Poel-Nelissen
15-12-2017
E Boekhouden
Een duidelijk, eenvoudig en compleet boekhoudpakket. Volledig online. Gemak door automatisch inlezen en verwerken van bankmutaties, het verzorgen van de btw aangiften etc. voor een goede prijs. Top.


Jan Seijerlin | ICT Projectmanagement Anssems
14-12-2017
Makkelijk en overzichtelijk …
Makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma. Vereist weinig echte boekhoudkennis, dus zeer aan te bevelen voor iedereen die die kennis niet heeft. Klantenservice is goed bereikbaar en geeft direct goede respons. Video's met 'how to' informatie zijn heel handig. Ondanks de eenvoud toch heel compleet, koppelingen met bank, belastingdienst, boekhoud/accountantskantoren en tal van andere opties. Heel overzichtelijke rapportages.


meneer Moerland | Desire
14-12-2017
Eenvoudig te gebruiken programma voor Vereniging
wij gebruiken deze voor een vereniging met 50 leden. Dit is een eenvoudig programma dat helpt om snel en goed de administratie te doen.


Bill G.H. Lubliek | Flair Recruiters
13-12-2017
Prima software en erg …
Prima software en erg gebruikersvriendelijk, ik zou deze software zeker aanbevelen, je hoeft geen SPD I & SPD II te hebben om er mee te werken. Met 10 vingers de PC te kunnen bedienen hoeft niet je hebt je ontvangsten, uitgaven en tegenrekeningen en je hebt natuurlijk je verkoopfacturen en inkoopfacturen en/of bonnen. Het is goed opletten hoe je de BTW verwerkt en je kunt telkens na het boeken van de dagelijkse mutaties, direct je Verlies & Winstrekening bekijken, ook je Balans, met uitgewerkte spreadsheet van de Proefbalans & je Saldibalans en natuurlijk ook het saldo van je Bank checken met hetgeen je geboekt hebt. Prima systeem!


Emmo
13-12-2017
Zeer tevreden gebruiker!
Recent ben ik voor het eerst een boekhoudprogramma gaan gebruiken na jaren mijn boekhouding mbv Excel te hebben gedaan. E-boekhouden biedt precies wat ik nodig heb en vast ook nog wel meer. Het programma oogt eenvoudig en is dat eigenlijk ook. Zelfs voor iemand die niet veel kennis van deze materie heeft. Heel fijn is ook de zeer goede hulp. Op e-mails wordt nagenoeg direct gereageerd en de telefonische ondersteuning is ook perfect. Aanrader!


meneer Eggengoor | Suits and business - online
13-12-2017
Top boekhoud pakket
Ik gebruik e-boekhouden nadat ik een blauwe maandag met excel had proberen te boekhouden. E-boekhouden werkt super handig en is enorm overzichtelijk. Ik doe de boekhouding van zowel mijn eigen bedrijf als van een ander met dit programma en zonder hiervoor enige opleiding gehad te hebben werkt dit als vanzelf. Super handig en raad het iedereen aan.


A. Schepers | Historische Vereniging Old Reurle
08-12-2017
Altijd goed boekhouden
Prettig programma


birdexpress spoedkoerier motorkoerier
07-12-2017
Goed te doen en overzichtelijk
Goed te doen en overzichtelijk


Marjolein S.
06-12-2017
Boekhouden top, offertes/projecten heeft nog verbeterpunten
Voor eenvoudig boekhouden is het een uitstekend en gebruiksvriendelijk pakket. Al is het even wennen dat het pakket niet met dagboeken werkt. Voor de niet-boekhouder is dat wellicht juist heel prettig. Bankkoppeling en Scan&herken functie is super handig! Een onderdeel dat kan worden verbeterd is het offerte en project onderdeel. ik mis de volgende dingen: - offerte die opdracht wordt kunnen overhevelen naar projecten om uren op te kunnen boeken en te kunnen bewaken - een uurtarief per medewerker bij "gebruikers" te kunnen instellen. er is 1 tarief per project mogelijk, of je moet per gebruiker, per activiteit, per project afwijkende tarieven invoeren, iets wat met 10 projecten en 10 activiteiten en 4 medewerkers tot 400 mutaties leidt. Dit kan heel eenvoudig worden opgelost door een medewerker een tarief te kunnen geven. - bij projecten zou je op "diensten" (uit de offerte) uren willen kunnen boeken, maar die mogelijkheid is er niet (alleen boeken op activiteiten). Het zou fijn zijn als de diensten als fase of item daar worden toegevoegd (of dat je dat via een systeeminstelling aan of uit kan zetten, ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedere e-boekhouder wenselijk is). - als je via de offerte factureert, kan je niet op regie factureren, dat is jammer. Je kan wel via uren>facturen factureren, maar dan verschijnt je factuur weer niet bij de offerte waar deze factuur betrekking op heeft. - als je via de offerte een gedeelte van de offerte factureert, kan je niet zien wat je al hebt gefactureerd. het zou mooi zijn als het reeds gefactureerde bv in grijs wordt aangegeven, zodat je in 1 oogopslag ziet wat al is gefactureerd en wat nog niet. Nu kan je eenvoudig offerteregels dubbel factureren, en fouten liggen dus op de loer als je zelf niet oplet. Ik zou graag met jullie mee willen denken om tot een betere offerte/projectmodule te komen!


Fuksi-Art
05-12-2017
Ik heb niet veel ervaring met …
Ik heb niet veel ervaring met boekhouden maar met e bookhouden gaat het bijna vanzelf. Hetgeen waar ik niet uikwam heb ik even voir gebeld en aan de telefoon werd ruimschoots de tijd genomen om het uit te leggen. Ik ben heel tevreden over ebookhouden. Het enige nadeel vind ik de maandelijkse kosten. Het is niet veel maar aangezien ik nog niet veel omzet is alles eigenlijk teveel. Toch de keuze gemaakt om beter iets te betalen wat goed is dan zelf te modderen.


meneer de Soet | TTM Simson
01-12-2017
Een zeer gebruikersvriendelijk …
Een zeer gebruikersvriendelijk boekhoudpakket en door de koppeling met onze bankrekeningen is het eenvoudig om de boekhouding te doen. Ook de ledenadministratie is erg handig.


Onafhankelijke Senioren Capelle aan den IJssel
30-11-2017
goed programma
goed programma, vele mogelijkheden, wij gebruiken met voorkeur de ledenadministratie met daaraan gekoppeld de boekhouding, betaalrekeningen en grootboek. Gemis is echter het aantal vrije velden en bij afboeken debiteuren het kiezen in alle openstaande facturen om daaruit een keuze te kunnen maken.


meneer van Lamoen | Vereniging de Waag
30-11-2017
Klantvriendelijk en betrouwbaar systeem.
Klantvriendelijk en betrouwbaar systeem.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close