MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 575 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

WCr
16-04-2018
Een verademing na een mislukte start met reeleezee
Een verademing na een mislukte start met reeleezee.nl Wordt misschien nog wel een vijfde ster binnenkort.


meneer Verrijt | Stichting Werkgroep Een Aarde
12-04-2018
Heel erg gebruikers-vriendelijk…
Heel erg gebruikers-vriendelijk programma dat een strakke administratie tot gevolg heeft. Alleen maar lof over alles, ook de helpdesk. Mvrgr, J.Verrijt


R.S. Homsma
12-04-2018
Bijzonder eenvoudig op te starten,in te…
Bijzonder eenvoudig op te starten,in te richten (De meeste stamgegevens die vooraf zijn ingevuld zijn in de praktijk goed bruikbaar) en te gebruiken. Programma bevat geen moeilijke "toeters en bellen" alleen dat wat je als kleinere ondernemer nodig hebt. Als je het even niet zeker weet staat een goede helpfunctie ter beschikking met praktische voorbeelden.


Klant
12-04-2018
Zeer tevreden over e- boekhouden
Zeer tevreden over e- boekhouden. Ik heb met 1 dingetje een probleem, maar dat ligt vast en zeker aan het feit dat ik er te weinig tijd aan besteed om het te begrijpen en er mee om te gaan.


mevrouw Visser-Vink | HairDsign Arnhem
11-04-2018
Duidelijk en makkelijk voor iedereen…
Duidelijk en makkelijk voor iedereen die niet veel ervaring heeft met boekhouden. Goede helpdesk en uitgebreide video s voor uitleg.


Ruud Billenkamp | Billenkamp Piano Techniek
11-04-2018
Van Queen naar E-Boekhouden in de Cloud
Van een pakket overgestapt naar E-Boekhouden. De inrichting en werking ging vlot en makkelijk. Foutjes kon ik makkelijk herstellen. Ben zooo blij met de overzichten die het programma maakt. Omzet, openstaande posten te ontvangen/betalen, mutaties, af te dragen/reserveren btw, winst, liquiditeit. Er ging een wereld voor me open met de eenvoudige toegangelijkheid van alle gegevens.. Afschriften van de bank verwerk ik liefst handmatig. Het automatiseren hiervan gaat voor mij te snel en dan zie ik niet meer wat er gebeurt, ik ben geen boekhouder :))) Fijn programma, fijn taalgebruik! Gewoon geld uitgegeven en geld ontvangen ipv CR/Deb. Ik doe mijn administratie nu met een grijns van plezier!


Peter Faber
11-04-2018
Mooi pakket
Mooi pakket, heeft alles wat ik nodig heb. Snelle helpdesk.


meneer de Kievit | Jandek BV
16-03-2018
Geweldig!!
Dit programma is zo gebruikersvriendelijk dat je kunt boekhouden, zelfs als je niet kunt boekhouden. De helpdesk is bovendien super!


Maurice
05-03-2018
Erg prettig boekhoud programma
Erg prettig boekhoud programma . Simpel en inzichtelijk. Ik gebruik het programma nu een jaar en sinds pas ook de factuur en offerte module . De service is top , erg snel reactie op vragen en altijd netjes geholpen . Dikke aanrader. Maurice Garant Vloeren


M.J. Raven
01-03-2018
Top programma
Top programma! Eenvoudig in gebruik, snel en vlot.


Frits
20-02-2018
Geen pakket is perfect maar e-Boekhouden komt een eind.
Ik gebruik e-Boekhouden nu enige tijd en ben er erg tevreden over. Ik ben relatief dure en uitgebreide pakketten gewend waarin beslist meer luxe zit maar wat e-Boekhouden levert voor het geld is uitstekend. In de aanloop een paar keer de zeer snelle en vriendelijke helpdesk aangesproken en loopt het als een trein. Verbeterpuntjes zijn er nog wel: >>Bij het inboeken van facturen staan de gegevens van de vorige factuur nog in het scherm. Dat is een gek gezicht als je een inkoopfactuur in gaat boeken dat de gegevens van de laatste verkoopfactuur... daar nog staan. Dat schreeuwt om fouten! >>Bij het inboeken van ingescande facturen moet je nog wel eens wat rommelen om je factuur ook in beeld te krijgen naast het inboekscherm maar dat lukt uiteindelijk altijd wel. >>e-Boekhouden maakt geen onderscheid tussen debiteuren en crediteuren. Dat is soms niet handig. e-Boekhouden draait al een tijd mee en dat zie je aan de interface. Die is wat verouderd. Voordeel is dat alles goed werkt. Een van de weinige online oplossingen die zo uitgebreid zijn, zonder ingewikkeld te worden, in deze prijsklasse die ook helemaal geschikt is voor de BV. De meesten zijn voor ZZP-ers (eenmanszaak) gemaakt.


meneer van der Broeck
16-02-2018
e-boekhouden, zeer zeker voor verenigingen!
Zeer gebruiksvriendelijk, ook voor hen met geen boekhoud-achtergrond!


theo polman
10-02-2018
Duidelijk met veel ondersteuning !.
Duidelijk met veel ondersteuning !.


meneer Klaassen | M.F.M. klaassen BV
09-02-2018
Zeer goede prijs/prestatie verhouding
Zeer goede prijs/prestatie verhouding. In vergelijking met andere cloudoplossingen heeft E-Boekhouden een gebruikersvriendelijke oplossing.


Pool - de Fretes
08-02-2018
Top service gehad toen ik mijn …
Top service gehad toen ik mijn artikelen niet meer kon koppelen aan een grootboekrekening. Ze hebben dit tot op de bodem uitgezocht en uiteindelijk opgelost. Correspondentie verliep ook vlot.. netjes hoor!


Aupro Autoreparatie - Margriet de Bruin
04-02-2018
Enthousiast!
Het werkt ideaal, makkelijk toegang, overal handleidingen voor en als je al ergens niet uitkomt, kun je bellen of mailen en krijg je direct reactie met een oplossing!


meneer Ipskamp | Senioren Big Band Rotterdam
04-02-2018
Ik heb niet zo veel verstand van …
Ik heb niet zo veel verstand van boekhouden, maar door de uitgebreide hulp van e-Boekhouden heb ik er nu wat meer verstand van.


Steven Elfring | Bagan C & P
29-01-2018
Duidelijk programma
Duidelijk programma, zonder teveel poespas. Prima helpdesk-functie.


mevrouw Blaauw | Stichting Dierenbemiddeling
29-01-2018
Een fijn programma om mee te werken
Een fijn programma om mee te werken. Duidelijke uitleg en vriendelijke mensen als je advies nodig hebt


Carla de Bree
27-01-2018
prima en eenvoudig
Eenvoudige handleiding, wijst zich meestal zelf, snelle reacties bij vragen, helaas behoort een jaarrekening niet tot de mogelijkheden


Muziekvereniging KSW
25-01-2018
Gebruik E-boekhouden nu enkele weken en …
Gebruik E-boekhouden nu enkele weken en ben zeer enthousiast, zowel over de gebruiksvriendelijkheid als over de functionaliteiten.


Frederiks Interim Management en Controlling
25-01-2018
Heerlijk eenvoudig en correct.
Heerlijk eenvoudig en correct. Belastingaangifte "geruisloos" en intuïtief. Direct bevestiging van de fiscus. Zo hoort het perfecte boekhoud pakket te zijn, en e-Boekhouden doet dat !


Juffermans | Body & Spirit for wellness & healing
25-01-2018
Zeer tevreden
Zeer tevreden, uitstekende service bij vragen.


R. Stuivenberg | Stichting Scholen vh Rozenkruis
25-01-2018
Uitstekend boekhoudprogramma
Uitstekend boekhoudprogramma, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, flexibel. Heel geschikt voor een schooladministratie.


Wesley Bosman | FittestBody
25-01-2018
Veelzijdig en erg innovatief
Veelzijdig en erg innovatief. Goede koppelingen met alle(volgens mij) banken. Mutaties en boekingen zijn erg overzichtelijk en het wijst voor zich qua functies.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close