MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 740 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Charles Appel
14-06-2019
makkelijk en niet duur boekhouden
Makkelijk en kwalitatief goed boekhoudprogramma met uitstekende kosten/batenverhouding


birdexpress spoedkoerier motorkoerier
14-06-2019
Eenvoudig in het gebruik ik ben r
Eenvoudig in het gebruik ik ben r Er blij mee


M. Duikersloot
13-06-2019
Prima online financieel pakket waarmee…
Prima online financieel pakket waarmee alle primaire boekhoudfuncties eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Rapportagemogelijkheden zouden uitgebreider mogen. Je krijgt wel waar voor je geld!


Robin Vermeij
12-06-2019
Ideaal voor starters!
Na een korte zoektocht kwam ik al snel uit bij e-Boekhouden.nl. Een zeer voordelig pakket voor beginnende ondernemers. Het eerste jaar voor internetbureau Alles Over Marketing ging als een speer waardoor uitbreiding van het boekhoudpakket noodzakelijk was. Geen enkel probleem natuurlijk voor e-Boekhouden.nl. Door de boekhoudkoppeling kan mijn boekhouder gemakkelijk meekijken. Mocht ik het zelf willen doen dan kan ik altijd nog de kennis en kunde van de medewerkers van e-Boekhouden.nl raadplegen. Geeft toch dat beetje zekerheid voor iemand die niet dagelijks bezig is met boekhouden. Alles Over Marketing is een online marketingbureau gespecialiseerd in webdesign, verbeteren zoekmachine prestaties en social media adverteren.


liesbeth van Schalkwijk
12-06-2019
toegankelijk
Een erg toegankelijk programma voor niet-boekhouders met een handelsonderneming. En de boekhouder zelf vind zijn weg wel :)


Klariska Schussler
05-06-2019
Hele goede ervaring met boekhouden
Hele goede ervaring met boekhouden, raad het iedereen aan om met dit programma aan de slag te gaan. En kom je er niet uit dan is er een hele goede helpdesk die je altijd te woord staan.


Edwin Auto Detailing
03-06-2019
Een absolute aanrader
Ik gebruik e-Boekhouden nu bijna een jaar, en ik kan niet anders zeggen dan dat het uitstekend werkt. Het lijkt in het begin lastig, maar als je er eenmaal mee aan de slag gaat werkt het eenvoudig, snel en nauwkeurig. Ook wanneer er iets niet goed gaat kan je mailen of bellen en wordt je keurig geholpen zodat je weer verder kan. Een aanrader, zeker voor wat het kost


E. Kaandorp
03-06-2019
Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over dit boekhoudpakket. Goede/snelle en fijne helpdesk. Zeer aan te raden aan kantoren en ondernemers die zelf de boekhouding verzorgen. Gebruiksvriendelijk en duidelijke uitleg


Erik Kempen
29-05-2019
Uitstekende en snelle ondersteuning
Uitstekende en snelle ondersteuning, ook voor ingewikkelde boekhoudkundige vragen!


Charles van Ouwerkerk
29-05-2019
Een prima online boekhoudprogramma
Een prima online boekhoudprogramma. Geschikt dus ook voor de Mac. Met een prima servicedesk indien nodig maar met bovenal een uitstekende support bibliotheek waarin alle boekhoudkundige vragen duidelijk, professioneel en op zeer duidelijke wijze (ook middels video) worden beantwoord. Een dienst die ik iedereen van harte kan aanbevelen en ook al aan vele collega ZZP-ers heb aanbevolen.


Simon Maandag
27-05-2019
Contactpersoon was zeer behulpzaam
Contactpersoon was zeer behulpzaam, geduldig en enorm bekwaam. Een verademing om mee te werken.


A van der Vliet
24-05-2019
Perfect pakket om een transparante…
Perfect pakket om een transparante administratie te voeren


HJWA Pisa
17-05-2019
Eenvoudig en voor veel bedrijven goed…
Eenvoudig en voor veel bedrijven goed inzetbaar.


johan van den heuvel
16-05-2019
Soms is het lastig precies te begrijpen…
Soms is het lastig precies te begrijpen wat een medewerker bedoelt omdat boekhouden voor deze mensen een 2e natuur is. Als je dit aangeeft zijn ze meestal vol begrip voor een boekhoudkundige onbenul en proberen het echt met jip en janneke's geduld uit te leggen. Kortom Top!


Maurice Wienholts
14-05-2019
e-boekhouden doet in tegenstelling tot…
e-boekhouden doet in tegenstelling tot andere pakketten precies wat het moet doen. Sterke punt is de eenvoud zonder dat uit het oog wordt verloren dat het wel een boekhoudpakket is.


Ralph tb
13-05-2019
Pay.nl koppeling
Pay.nl koppeling overweegt je automatische koppeling met PAY.NL (PSP service) te gebruiken voor bijv. handige betaallink op facturen? Weet dan dat er in momenteel in e-boekhouden geen optie is om geldigheid van betaallink in te stellen. nu is betaallink slechts 4uur geldig voor factuur ontvanger. Verder geweldig en simpele tool, customer service is goed bereikbaar en vriendelijk!


Linda
10-05-2019
Super service en erg prettig systeem om…
Super service en erg prettig systeem om mee te werken!


J.H.P. Bezuijen
08-05-2019
Inzichtelijk en zeer toegankelijk online boekhouden
Na een uitvoerige en constructieve demo ben ik zeer positief verrast van dit online boekhoudprogramma. Alle boekhoudkundige onderdelen zijn aanwezig. Het gebruik is inzichtelijk en zeer eenvoudig toegankelijk in gebruik. Ook de online samenwerking met de accountant behoort tot de mogelijkheden. Het importeren en exporteren van data verloopt eenvoudig. Conclusie: Dit boekhoudprogramma is een aanrader!!!


J.W. Mulder
08-05-2019
E-Boekhouden is een gemakkelijk…
E-Boekhouden is een gemakkelijk programma, eenvoudig te begrijpen en een zeer compleet pakket. Mogelijkheid tot memoriaal boekingen en afschrijvingen. Het werkt eenvoudig en is ook voor niet- boekhouders makkelijk aan te leren.


P. Klop RA MGA
07-05-2019
Recent kennis gemaakt met e-boekhouden…
Recent kennis gemaakt met e-boekhouden pakket. Ontzettend gebruiksvriendelijk tegen een schappelijke prijs. Aanrader voor kleinere ondernemers!


Wim Reinders
06-05-2019
prima systeem
prima systeem, altijd en overal waar internet is toegankelijk, je moet het systeem leren gebruiken, een redelijke basiskennis van boekhouden is wel vereist


Veraa
06-05-2019
Pakket voldoet aan alle eisen
Pakket voldoet aan alle eisen. Eenvoudig en overzichtelijk. Vragen worden super snel en duidelijk beantwoord. Aanrader.


Roland van Kemenade
06-05-2019
Prima software
Zeer verrast door de compleetheid en gebruiksgemak van de software van e-boekhouden.nl Scan en herken is super fijn Automatische koppeling met bank werkt perfect Goede klantenservice Mooie prijs Als Registeraccountant ben ik erg onder de indruk.


A Sempel
06-05-2019
Een zeer gebruiksvriendelijk systeem…
Een zeer gebruiksvriendelijk systeem met vele mogelijkheden. En een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.


Sueno BV
02-05-2019
Precies wast de sterren betekenen
Precies wast de sterren betekenen: goed pakket, erg makkelijk en goed behandeld. Tot nu toe relatief weinig moeten bellen voor advies over onduidelijkheden.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback