MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 489 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Willem-Hans Muller
21-09-2017
Makkelijk voor wie geen boekhouder is …
Makkelijk voor wie geen boekhouder is en het ook niet wil worden


RGS-Onderhoud
17-09-2017
Heel fijn en duidelijk …
Heel fijn en duidelijk boekhoudprogramma om mee te werken. Voor iemand zonder echt van verstand van boekhouden goed te begrijpen en wanneer je wel wat meer ervaring hebt is ook extra informatie makkelijk te krijgen.


Bert Bast
15-09-2017
Natuurlijk gaat niet alles helemaal …
Natuurlijk gaat niet alles helemaal vanzelf; je moet er even induiken, maar de instructies zijn duidelijk. En als je er dan nog niet uitkomt, is er een prima helpdesk: vlot, terzake kundig en vriendelijk.


wiebe van der werk
14-09-2017
Hoe Simpel Kan Het Zijn
Makkelijk en overzichtelijk voor een zeer redelijke prijs,wat wil een mens nog meer.


Jonathan van Hurk
13-09-2017
Gemakkelijk bonnetjes en facturen invoeren
Gemakkelijk bonnetjes en facturen invoeren en inzicht in de financiële situatie van de firma. De bankkoppeling bespaart veel tijd en aan het eind van ieder kwartaal staat de btwaangifte automatisch klaar. En dit allemaal tegen een zeer voordelig tarief.


mevrouw Wijnands
13-09-2017
Ik wil niets anders meer!
Hoewel boekhouden nooit mijn grootste hobby is geweest, zie ik er dankzij e-Boekhouden niet meer tegenop mijn boekhouding te verwerken. De automatische koppelingen zorgen ervoor dat persoonlijke handelingen tot een minimum worden beperkt. Wanneer ik, bij wijze van uitzondering, geen antwoord op mijn vraag kan vinden in de database, word ik direct geholpen door de vriendelijke medewerkers van de helpdesk. Kortom: e-Boekhouden.nl - dat gaat pas snel!


Nikki Valentijn
13-09-2017
E-Boekhouden is een ideaal programma om …
E-Boekhouden is een ideaal programma om je boekhouding in bij te houden. Je hoeft geen boekhouder zijn om in dit programma te kunnen werken. Wat ik heel ideaal vind is de gratis cursus boekhouden, de handleidingen en de videotrainingen! Ook de helpdesk is zeer deskundig!


Storm
13-09-2017
De helpdesk is snel en goed bereikbaar …
De helpdesk is snel en goed bereikbaar en erg kundig.


mevrouw Pasmans
13-09-2017
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik en de ondersteuning is heel fijn. Duidelijk uitleg


J. Kamps
13-09-2017
Heel makkelijk!
Nog niet eerder zo'n makkelijk boekhoudpakket gebruikt. Scheelt me veel tijd met oa invoeren van facturen!


meneer van Veen
13-09-2017
Voor een vers uit school gekomen …
Voor een vers uit school gekomen startende ondernemer zoals ik, is dit een ideaal progromma. Het programma bevat veel uitleg zodat, ik het zonder boekhoudachtergrond toch snap en tegen een lage prijs.


Noortje van Wal | Adviesbureau Noortje
12-09-2017
Gemakkelijk online boekhouden
Ik heb diverse malen problemen gehad met mijn Excel boekhouding sheets. Daarom ben ik nu overgestapt e-Boekhouden en dat had ik eerder moeten doen. Erg gemakkelijk programma en ik kan veel automatiseren, gebruikmaken van de bankkoppeling en alles wordt veilig in de cloud opgeslagen.


Verdraaid Communicatie
12-09-2017
e-boekhouden is een heel fijn programma!
e-boekhouden is een heel fijn programma!


Rachel Walraven - Walraven WebWerk
07-09-2017
Heel fijn boekhoudprogramma!
Heel fijn boekhoudprogramma!


Blaauw
30-08-2017
Ik kan dit zeker aanbevelen als U op …
Ik kan dit zeker aanbevelen als U op zoek bent naar een eenvoudige, duidelijke boekhouding. De uitleg is zeer duidelijk en ook het telefonisch contact is prima. Vriendelijke, behulpzame mensen. Het programma is heel eenvoudig aan te passen aan de eigen wensen en kan op ieder moment verder worden uitgebreid of bewerkt worden. Het opzoeken van gegevens is ook zeer eenvoudig. Ja een echte aanrader.


de Bruijne
28-08-2017
Heel tevreden
Ik ben ontzettend tevreden over de service van e-Boekhouden. Ik heb meerdere malen met de service-desk gebeld en ben zeer vriendelijk te woord gestaan.


M. de Blieck | Personal Paws
25-08-2017
Echt een aanrader!
Ik ben in februari 2016 gestart met mijn bedrijf en was op zoek naar een makkelijk boekhoudprogramma. E-boekhouden sprak mij meteen aan en het eerste jaar was het zelfs gratis! De klantenservice is super, altijd heb je snel antwoord terug via de mail.


mevrouw Hoevenaars | VVE De Graaff Waalwijk 1
24-08-2017
Eenvoudig
Eenvoudig, snel, het bespaart je een hoop tijd.


meneer Dekkers | Stichting Het Ware Noorden
23-08-2017
Gebruiksvriendelijk
- Zeer gebruiksvriendelijke interfase en opzet. - Bruikbaar voor veel organisatievormen - Heldere en toegankelijke handleiding/video's en voorbeelden


Jeffrey de Ruiter
17-08-2017
Tien met een griffel!
Wat een geweldig programma, in het begin wel even puzzelen, maar er zijn zat bronnen die informatie geven over hoe het programma werkt. Kom je er alsnog niet uit, San een bericht naar de klantenservice die of dezelfde dag of de volgende ochtend reageert met tips en uitleg waar je echt wat aan hebt. Waar vindt je dat nog? Niks kastje muur wat je helaas tegenwoordig tegenkomt bij veel bedrijven. Direct persoonlijk en vriendelijk contact met precies die informatie waar je om vroeg. En voor starters nog 1e jaar gratis ook!


C.J. Vink
28-07-2017
Prima programma
“Ben enige tijd geleden benoemd bij een plaatselijke vereniging en een Stichting tot penningmeester, maar beide hadden geen geautomatiseerde administratie. Om dit te veranderen ben ik na een korte zoektocht op de site van E-Boekhouden.nl terechtgekomen en de keus gemaakt om met dit programma in zee te gaan. Gewoonweg verbluffend de snelheid waarmee het geheel geregeld werd en vooral het gemak om met het programma te werken. Heb jaren gewerkt met Exact-boekhoudprogramma maar dit programma E-Boekhouden doet in het geheel niet onder voor Exact. Zelfs met een beperkte boekhoudkennis en samen met de aanwezige video instructies is er een geweldig overzichtelijke administratie van te maken. Heb nog geen moment spijt gehad van mijn keus”.


P. Gerrits | De Grunneger Sproak
28-07-2017
Eenvoudig te bedienen programma
Eenvoudig te bedienen programma. Werkt snel (bij normaal werkende internetverbinding). Btw-aangifte rechtstreeks in te dienen vanuit het programma. Voldoet prima bij niet al te complexe administraties. Relatief goedkoop. Sommige veiligheidsaspecten kunnen beter.


John van Dijk
27-07-2017
Prima boekhoudpakket met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik werk nu ruim 1 jaar met e-boekhouden.nl. Mijn ervaring is dat dit een eenvoudig te begrijpen boekhoudpakket is met veel extra mogelijkheden zoals koppelingen met bankafschriften e.d. Ook de helpdesk en de vele mogelijkheden om vanuit het pakket informatie te krijgen hoe bepaalde boekingen kunnen worden uitgevoerd zijn van hoge kwaliteit. Een echte aanrader dus.


Wencel Bruins
24-07-2017
Een groot compliment
Graag wil ik e-Boekhouden een groot compliment geven. Sinds we enkele maanden geleden zijn overgestapt van Exact op e-boekhouden is onze administratie voor ons een stuk duidelijker en overzichtelijker geworden. Het is even wennen aan een andere manier van invoeren, maar het gaat allemaal soepel en snel. De helpdesk is helemaal geweldig. We krijgen snel antwoord op onze vragen en gelukkig zijn er een duidelijke handleiding en videotrainingen. Ik kan het iedereen aanraden. Allemaal hartelijk bedankt.


meneer Coenen | CijferAdvies Vestiging Kerkrade
19-07-2017
Top!
Hallo allemaal, Als penningmeester van een vereniging werk ik sinds 2011 met E-boekhouden, vanaf 2013 beroepsmatig als administratiekantoorhouder. Dit met alle plezier en tot volle tevredenheid! Het pakket is gebruikersvriendelijk en buitengewoon geschikt voor het kleine MKB. Mocht je hulp nodig hebben, dan staat de helpdesk je echt met raad en daad ter zijde.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close