MENU

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 409 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

E. Basso
19-01-2017
Prima boekhoudprogramma
E-boekhouden is heel toegankelijk. Ook voor diegenen die weinig tot geen ervaring hebben met boekhouden. Na slechts een uurtje uitleg (gegeven door een ervaren boekhoudkundige), hadden wij het programma al grotendeels onder de knie. Mede doordat het programma zo inzichtelijk is, is het voor een accountant gemakkelijk nakijken. En dat scheelt ons weer in de kosten.


meneer Janssen
18-01-2017
Een begrijpelijk programma voor iedereen
Absoluut aan te bevelen!


Dwars
17-01-2017
GEWELDIG voor elke ZZP-er met weinig of geen kennis van boekhouden.
Hartstikke spannend om zelf je boekhouding (in) te voeren. Per 01 juni begonnen. De eerste boekingen gingen prima. En toen het iets ingewikkelder werd ? Tik de 'support' knop aan en er volgt een heldere / duidelijke uitleg. Twijfel je dan nog? Ook geen probleem, dan bel je even. (Maar 1 keer nodig gehad overigens.) Mijn eerste kwartaal BTW aangifte bij de ficus? Probleemloos ! Bijkomend voordeel als startende ZZP-er is dat het eerste jaar gratis is ! Na 6 maanden je accountant mee laten kijken? Geen probleem, met een druk op de knop en een wachtwoord kijkt hij waar nodig met je mee op afstand. (handig voor de belastingaangifte).Ik heb nog geen nadelen kunnen vinden dus dat wordt dan gewoon een 10 !


Dhr. Smeets | Rentertainment
13-01-2017
E-boekhouden groeit met je mee
Vorig jaar ben ik begonnen met het startersaccount voor starters en ik moet zeggen dat het pakket bijzonder goed is bevallen. E-boekhouden heeft een deskundige supportafding en het pakket is makkelijk in gebruik en dat heeft mij zonder twijfel doen besluiten om met deze fijne club door te gaan.


meneer Beek
13-01-2017
Fijn programma
Ik gebruik e-Boekhouden.nl met veel plezier. Het bespaart mij enorm veel tijd op de boekhouding.


Stephen
13-01-2017
Snelle sympathieke service
Altijd snel antwoord gehad (meestal binnen een uur). Ze zijn behulpzaam, denken mee en gaan een stapje verder dan nodig.


Harry Boerma
12-01-2017
Een kind kan de was doen!
Als ZZP’er ben ik zeer content met de gebruikersvriendelijkheid van e-Boekhouden en de uitgebreide mogelijkheden. Het is een absolute aanrader voor iedere ZZP’er.


MUZIEKLESKADOBON.nl
12-01-2017
Kwalitatief uitstekende oplossing
E-boekhouden is top! Het werkt op alle browsers, heeft een app, heeft een erg goede supportafdeling, koppelingen met de banken en webshops werken velkkeloss, is goedkoop en ze blijven vernieuwen. Wat ons betreft een dikke tien en een echte aanrader.


Pluim
11-01-2017
Heldere indeling en snelle klantenservice
Dit boekhoudprogramma heeft een duidelijke indeling en is erg gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel en behulpzaam.


Petra Bloemen | HJB Engineering
09-01-2017
Goed werkend en eenvoudig boekhoudpakket
alles is overzichtelijk ondergebracht. lekker eenvoudig. en het werkt goed.


Leon Koudijzer | Wijn aan de Kade BV
09-01-2017
Boekhouden is leuk!
Heel fijn pakket waardoor we nu dagelijks de boekhouding (in een paar minuten) bijhouden. Geeft heel veel inzicht en rust. Aanrader.


Tiffany
30-12-2016
Snelle en vriendelijke klantenservice
Fijn programma om mee te werken, nog steeds soms even uitzoeken hoe het zit maar je komt er altijd wel uit. Als je vragen hebt kun je ook terecht bij de klantenservice die mij al vaak hebben weten te verbazen met de snelheid en vriendelijkheid in de antwoorden. vaak binnen een paar minuten al antwoord met uitleg of een verwijzing naar een stuk met de uitleg. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.


Karina de Vries - Veenstra | Panta Rhei
29-12-2016
Eenvoudig & overzichtelijk
e-Boekhouden.nl is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoud-programma. Alles wijst zich eigenlijk vanzelf en het is uitermate flexibel, dus naar eigen wensen in te richten. Ik gebruik het als zp'er nu ruim anderhalf jaar en het bevalt uitstekend. Zeker aan te raden!


Almast Diedrich, ByDway B.V.
29-12-2016
Uitstekend boekhoudprogramma
e-Boekhouden is een uitstekend boekhoudprogramma. Doet alles wat het moet doen en is in het gebruik redelijk intuïtief. De handleiding heb ik nauwelijks hoeven te raadplegen en contact met een helpdesk was niet nodig. Ideaal pakket voor een ZZP-er, maar ook voor meer gecompliceerde administraties met kostenplaatsen. Ook prima geschikt voor verenigingen met ledenadministratie en boekhouding geïntegreerd. Kan prima concurreren met de grote leveranciers van boekhoudprogramma's. Ben zelf overgestapt naar e-Boekhouden en heb daar geen moment spijt van gehad.


Mevrouw Bouwman | Kynologenclub Arnhem eo
29-12-2016
goed veelzijdig pakket
fijn pakket, veel mogelijk. moet mijzelf er nog wel verder in verdiepen maar ik kreeg een lach op mijn gezicht, vooral omdat je overal kunt inloggen.


Taxi Forever Maastricht
28-12-2016
Uitstekend
Gemakkelijk in gebruik, ook als je geen verstand van boekhouden hebt.


meneer Rovers | Stichting Wijnu
28-12-2016
Eenvoudig en uitstekend
Ook voor een niet boekhoudkundige is het programma uitstekend geschikt om de financiële zaken van vereniging of stichting bij te houden. Een programma waar alles inzet wat je nodig hebt. Daarbij komt nog eens de duidelijke uitleg ondersteund met voorbeelden.


I AMazing
22-12-2016
een nieuw programma is altijd even wennen. E-Boekhouden went gelukkig heel snel en is erg gebruiksvriendelijk.
Een compleet programma, waar je direct en efficiënt mee aan de slag kunt.


Paul Huizinga | Paul's Butler Service
21-12-2016
Prima service!
Een fantastisch gebruikersvriendelijk boekhoudprogramma. Geen gedoe met grootboekrekeningen en nummers, gewoon "bonnetje", geld ontvangen of uitgegeven. Ook rechtstreeks BTW aangifte. En heb je te weinig aan het aantal mutaties kun je het simpel en snel uitbreiden. En voordelig! Een echte aanrader!


Pascal
07-12-2016
Erg makkelijk
Makkelijke boekhouden. Erg goede support en uitleg met Gratis cursus. Handleidingen, filmpjes zijn erg duidelijk. Uitgebreid pakket, voldoende mogelijkheden.


Fred Scheurwater | Theme Machine
07-12-2016
Mooi spul
Goed gedaan en het werkt


Atelier Nanda
07-12-2016
gebruiksvriendelijk en goede hulpdesk
Het programma is gebruiksvriendelijk en een snelle, goede hulpdesk. Zeer tevreden.


Lissy-Marion Brouwer
02-12-2016
prima service
Dit bedrijf heeft en helpt me verder om de kneepjes van het online boekhouden onder de knie te krijgen. De helpdesk is vriendelijk en begripvol zodat je makkelijk om hulp vraagt! Mijn advies is om vooral door te gaan en vast te houden het niveau wat jullie thans over beschikken en met ons clienten delen!


Klant
01-12-2016
Prima programma!
Fijn om mee te werken en een goed bereikbare, kundige helpdesk!


Danny schaap
29-11-2016
Zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk
Na het kijken van de minicursus video gelijk aan de slag. Alle bankafschriften geïmporteerd via automatisch proces. Gebruikers vriendelijk en toch uitgebreid genoeg.


Meer resultaten

Close