MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 600 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Bart
15-06-2018
Uitstekende support / ondersteuning.
Uitstekende support / ondersteuning.


Hugo Wierix
14-06-2018
Perfect boekhoudprogramma voor een startende onderneming!
Voor een startende onderneming is e-boekhouden zeker een aanrader. In het begin kan het wel onoverzichtelijk zijn, maar na een korte cursus boekhouden is alles super gemakkelijk bij te houden. Een bijzonder goed punt van e-boekhouden is de klantenservice, ik heb een aantal vragen gesteld per een contact formulier, waar dit normaal meestal 1 à 2 werkdagen duurt, kreeg ik van e-boekhouden onder de 15 minuten reactie. Dit zorgt er voor dat ik dus vlot door kan werken en geen overbodige energie moet besteden aan mijn boekhouding! E-boekhouden is zeker een aanrader!


Bart Verhaegh
13-06-2018
Hulp met implementeren API
Snel en goed geholpen!


Otto (leek in boekhouden)
11-06-2018
Duidelijk programma en goede service.
Voor een boekhoud-leek als ik, is het programma goed te begrijpen. De online help pagina met de filmpjes maken het gebruik erg makkelijk. En kom je er niet alleen uit, dan kan je een mailtje sturen.Je krijgt pas snel een persoonlijk antwoord. Dit bedrijf is zeer toegankelijk en daar houd ik van. Toppie!!


R. Venema
08-06-2018
e-Boekhouden maakt verwachtingen waar
Na het beoordelen van meerdere online boekhoudpakketten gekozen voor e-Boekhouden. Vooral vanwege de gebruikersvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden voor zelf inrichten van de factuuropmaak en de vele handleidingen/video's. Inmiddels in gebruik genomen en het pakket heeft nog nergens teleurgesteld. Een uitstekend administratiepakket voor de ondernemer die graag onderneemt met een professionele up-to-date onderhouden administratie!


BA Schotanus
05-06-2018
Makkelijk en volledig in gebruik
Makkelijk en volledig in gebruik, goede videotraining/e-learning om op te starten, zeer complete help-sectie, en snelle reactie bij vraag om support. Alleen de facturatie module vind ik niet makkelijk en overzichtelijk.


Linda
04-06-2018
Snel
Snel, vriendelijk en kundig


R. Resida
24-05-2018
De perfecte boekhoudprogramma!!!
Ik vind het ronduit de perfecte boekhoudprogramma om je gehele boekhouding in te doen. Het is overzichtelijk en duidelijk. Dit programma raad ik een ieder aan!


Kelvin
23-05-2018
E-boekhouden is een compleet product.
E-boekhouden is een compleet, en eenvoudig boekhoudpakket. Bied alle functionaliteit met name voor de beginnende ondernemer. straight to the point functionaliteit en aan vrijwel alles is gedacht. Grafisch voelt E-boekhouden wat gedateerd aan. Echter is dit geen storende factor. Al bij al beveel ik dit product zeer zeker aan. tot slot ben ik van mening dat dit een uitstekend pakket is om als lespakket aan te bevelen voor scholen. Mvgrt Kelvin Stroes, Nivcom.


Deveda.nl
22-05-2018
Super boekhoudprogramma
Super boekhoudprogramma. Makkelijk en fijn in gebruik en een super vlugge en deskundige helpdesk.


Marion
22-05-2018
Bijzonder fijne service!
Altijd zeer snelle, vriendelijke en adequate beantwoording van alle vragen via mail of telefoon. Handig boekhoudprogramma waarmee zelfs ik, als boekhoudleek, al 9 maanden tot tevredenheid mee uit de voeten kan en een eigen boekhouding kan voeren.


anoniem
18-05-2018
helder en duidelijk
helder en duidelijk


Khalid Hamdan
16-05-2018
Top product
Top product. Gebruiksvriendelijk en support ging snel.


Piet Bertens
16-05-2018
E-boekhouden is echt makkelijk
E-boekhouden is echt makkelijk. Ook als je geen verstand hebt van boekhouden. Goede hulp ook als je er niet uitkomt. Kan het iedereen aanraden.


Nico Verzijden
15-05-2018
Werkt simpel en goed
Een recht-toe-recht-aan boekhoudprogramma dat goed werkt en redelijk simpel is. Betaalbestanden exporteren en bankbestanden importeren werkt soepel, net als inlezen van inkoopfacturen. Btw-aangiftes kun je direct versturen vanuit het programma, heel handig. Soms kun je iets te makkelijk bedragen aanpassen en een flitsend dashboard heeft het niet...


meneer v.d. Brugge | Biljartvereniging BVBZ
11-05-2018
Goede support
Goede support, bijna niet nodig gehad ... Programma is zeer logisch van opzet en elke kascontrole comm. wordt hier vrolijk van.


Helga Teunissen
01-05-2018
Gebruikers vriendelijk programma en…
Gebruikers vriendelijk programma en snelle en vriendelijke helpdesk!


meneer Hoekstra | Pearl Laren Consulting
01-05-2018
Waar is het addertje?
Eerste jaar gratis is altijd prettig maar wellicht zit er een addertje onder het gras... je weet het nooit natuurlijk. Inmiddels 2 jaar klant en het gemak van e-boekhouden bevalt me nog uitstekend. Daarnaast ook contact gehad met klantenservice waarbij ze me zeer begripvol en klantgericht hebben geholpen. Het addertje is er dus gewoon niet. Mijn complimenten!


Tynke van Dijk
30-04-2018
Prettig werken
Prettig werken, overzichtelijk. Ook voor wie niet zoveel verstand van boekhouden heeft heel goed te gebruiken. En erg goede support!


Bodille Branderhorst
30-04-2018
Ik ben dik tevreden met e-Boekhouden!
Ik vind e-Boekhouden een betaalbare, gemakkelijke, overzichtelijke en praktische tool om mijn administratie mee bij te houden en heb prima ervaringen met de service. Het systeem laat mij ook nooit in de steek (vastlopen, storingen etc. nog niet meegemaakt het eerste jaar).


Ireen
27-04-2018
Als je nog weinig weet van boekhouden…
Als je nog weinig weet van boekhouden vind ik het nog best lastig om het programma op de juiste wijze te gebruiken. Echter met de 'support'-optie kom je wel al een stuk verder; veel zoekwoorden worden herkend zodat je vraag vaak al tussen de zoekresultaten eronder verschijnt. En zo niet, dan kun je je vraag stellen a.d.h.v. het contactformulier, waarbij ik op alle vragen binnen een kwartier het antwoord kreeg, zo fijn om gelijk verder te kunnen! Ik ben erg tevreden met het programma, hoop in de toekomst nog wel een boekhoudcursus te kunnen volgen want daarmee kan ik nog meer uit dit programma halen en ook goed begrijpen wat de conclusies zijn van de gegevens die ik heb ingevoerd.


Nelleke de Wit
26-04-2018
Zeer overzichtelijk
Zeer overzichtelijk; geen black box. Wat erg fijn is zijn de importregels die je kunt opstellen waardoor boekingen vanuit de bank automatisch geboekt kunnen worden. En de automatische koppeling met de bank, waardoor het grootste deel eigenlijk automatisch geboekt wordt. Wat een berg tijd scheelt dat zeg! Hupla, factuur erbij opslaan en klaar is kees :-D. Ik zou dit pakket zeker aanbevelen.


mevrouw Theinert | Levensmozaïek
25-04-2018
Boekhouden kan ook mooi zijn ...
Als beginnende zzp'er maakte ik me veel zorgen over hoe ik een goede boekhouding kon doen, gezien ik op dat gebied geen ervaring heb en ook weinig affiniteit met alles wat erbij hoort. Ik ben erg blij dat ik e-Boekhouden ben tegen gekomen, want dat maakt boekhouding zelfs voor mij makkelijk. En, wonderlijk, ik doe het niet meer met tegenzin, maar met voldoening. Het programma is eenvoudig, duidelijk, overzichtelijk, en alles goed vindbaar. Ik kan het van harte aanbevelen!


| 2B-Alive Coaching en Counselling
25-04-2018
Feedback e-Boekhouden
Het boekhoudsysteem van e-Boekhouden heeft voor mij het grote voordeel dat het zeer gebruikersvriendelijk is, vooral voor mensen zoals ik die beperkte kennis hebben van boekhouden. De cursus (die inbegrepen is) is ten allen tijde toegankelijk en antwoorden op vragen worden snel en vakkundig gegeven. Perfect!! Je kunt meteen aan de slag!


Paul Verschoor
24-04-2018
Geen onnodige toeters en bellen
Geen onnodige toeters en bellen, simpel, recht-toe-recht-aan boekhoud pakket.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close