MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 669 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

PAM Janssen
14-12-2018
SNEL EN GOEDKOOP
na een computer crash gezocht naar een oplossing voor mijn verenigings-administratie. Deze gevonden tegen zeer aantrekkelijk tarief. Zeer eenvoudig te gebruiken. Super snel in het genereren van overzichten.


MDH Fotografie & Design
08-12-2018
Prima boekhoudpakket!
Boekhouden is eenvoudig met E-boekhouden.nl Met koppelingen naar de diverse banken wordt je mutaties automatisch ingeladen en verwerkt!


Mevrouw Pennings
28-11-2018
Super fijn pakket..als.je niet veel van…
Super fijn pakket..als.je niet veel van boekhouden weet kun je voor.weinig geld.prima werken. Makkelijke btw aangifte met correctie als je iets in een verkeerde maand boekt of vergeet. Ik vind alleen de memo boekingen niet handig


Michelle
27-11-2018
Ideaal programma
Ideaal programma voor het bijhouden van je boekhouding. Waar ik mij het meest druk om maakte voor ik als ZZP'er begon waren alle administratieve zaken, maar met e-boekhouden heb ik het gewoon perfect onder controle.


Jan Ravesteijn
08-11-2018
Prima boekhoudprogramma!
Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ‘knowhow’ van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk.


mevrouw Gunther | T. Gunther Beheer
07-11-2018
door zelf werken zeer eenvoudig accountantsbesparend
gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt


Steenbergen & Klooster Juristen
07-11-2018
Makkelijk in gebruik en goede…
Makkelijk in gebruik en goede dienstverlening. Prima prijs/ kwaliteit verhouding!


Andries Pasterkamp
07-11-2018
Is echt heel goed boekhoudprogramma
Is echt heel goed boekhoudprogramma. Eenvoudig, volledig. Handleidingen echt perfect. Kind kan de boekhouding doen Bestanden inlezen en notas etc. Werkt echt prima


Penningmeester sociëteit
07-11-2018
Zeer gebruiksvriendelijk…
Zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met voldoende ondersteuningsmiddelen.


Irene
05-11-2018
Goed pakket
Goed pakket, overzichtelijk, aanrader!


GJ
02-11-2018
Absolute aanrader, eenvoudig, snel en precies
Als het Rijk ook zo precies zou boekhouden, zijn grote tegenvallers de wereld uit! Is een prima programma voor MKB & ZZP, dat heldere overzichten en bijna real-time inzichten geeft en dat het inboeken van facturen en betalingen tot een minutenklusje maakt. Koppelingen met bank en Belastingdienst (daar doen we het uiteindelijk toch voor.....?) werken prima. Foutloos, zonder storingen en een uitstekende, snelle helpdesk, die ik één keer nodig had om een door mij gemaakte fout te herstellen. Ik had jaren eerder dit programma moeten gaan gebruiken.


KBO Seniorenvereniging Bergharen-Hernen-Leur
25-10-2018
E-boekhouden is voor onze kleine vereniging met 500 leden een prima bruikbaar boekhoudpakket
E-boekhouden is een duidelijk boekhoudpakket voor verenigingen, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om een btw administratie te voeren. Via een support pagina die compact en helder informatie verschaft. Terugval op een helpdesk is, indien nodig, snel en kwalitatief prima


Bert de Graaf | Orkest SDG Tienhoven Ut
25-10-2018
e-Boekhouden voldoet aan de verwachtingen
In deze tijd van automatisering in combinatie met in de cloud werken, is e-Boekhouden een uitstekend werkend programma gebleken. Er bliujkt geen verschil in snelheid tussen een offline pakket en dit. De mate van flexabiliteit om met m,eerdere personen is voor een vereniging al niet meer weg te denken. Als muziekvereniging gebruiken we het leden- en administratiepakket tot volle tevredenheid. Ook de service die geboden wordt voldoet aan de eisen, met name de snelheid waarmee gereageerd wordt op gestelde vragen. Kortom: een aanrader!


Linda van Sluisveld
18-10-2018
Gebruiksvriendelijk, ook voor beginners
Gebruiksvriendelijk programma, ook voor beginnende ondernemers zonder boekhoudkundige ervaring. Dankzij de 'support' online worden al vele vragen beantwoord. Maar ook telefonische hulp is snel, direct en meedenkend. Kortom een erg praktisch programma, altijd bij de hand, snel en doeltreffend. Met 1 druk op de knop is de BTW aangifte verstuurd.


meneer Driessen | Driessen Helmond Beheer b.v.
15-10-2018
Heb jarenlang het dure Exact online…
Heb jarenlang het dure Exact online programma gehad. Maar boekouden.nl werkt voor mij een stuk makkelijker en beter.


mevrouw Janssen | TO BE TOUCHED
07-10-2018
e-Boekhouden is een overzichtelijk…
e-Boekhouden is een overzichtelijk programma. Voor iemand die weinig kaas heeft gegeten van boekhouden is dit voor mij een systeem dat helpt om overzicht te krijgen over mijn financiën. Ik heb inzicht in de inkomsten en uitgaven, doordat ik ze zelf inboek en een plaats kan geven. Dit in tegenstelling tot de complete pakketten waarbij je alleen de cijfers doorgeeft.


J. Keune (Joan's Hobbywereld)
06-10-2018
Ik ben erg blij met E-boekhouden.
E-boekhouden geeft mij beter inzicht in mijn administratie. E-boekhouden heeft een prettige/duidelijke interface. Zonder boekhoudervaring makkelijk mee te werken. De supportknop geeft voor mij een oplossing op de meeste vragen. Via de chatfunctie ook snel antwoord op mijn vragen. De online training en filmpjes zijn erg duidelijk. De prijs is zeer aangenaam t.o.v. andere oplossingen. Een tevreden gebruiker!


Jan Odijk | Odijk-IT
06-10-2018
Zeer tevreden over Prijs/prestatie…
Zeer tevreden over Prijs/prestatie verhouding. Ideaal voor het bijhouden van mijn boekhouding als ZZP-er. Vaste activa registreren met automatische afschrijvingen gaf bij mij de doorslag t.o.v. de concurentie.


Anoniem
05-10-2018
Erg tevreden
Erg tevreden. Zeer veel mogelijkheden en toch erg gebruiksvriendelijk.


mevrouw de Vries | Dorpshuis De Schans
05-10-2018
E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken.
E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken. Ook kan het eenvoudig aangepast worden naar eigen wensen. Daarnaast zijn er heel duidelijke instructiefilmpjes, waardoor iedereen ermee kan werken. Ook mensen met weinig boekhoudervaring.


D. Martijn
05-10-2018
Een must have voor iedereen die een boekhouding voert
E-boekhouden is het meest complete pakket die super gebruiksvriendelijk is. Werkelijk iedereen kan met dit pakket overweg.


meneer Wichers Schreur | Winkelwagenonline
05-10-2018
E-Boekhouden wordt door ons nu zo'n 4…
E-Boekhouden wordt door ons nu zo'n 4 jaar naar alle tevredenheid gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid en snelheid en natuurlijk de prijsverhouding in vergelijking met ander pakketten is zeer goed


mevrouw Staats
03-10-2018
Boekhouden met weinig kennis is goed te doen met e-Boekhouden.nl
Boekhouden zonder veel kennis is bij e-Boekhouden.nl goed te doen. De schriftelijke cursus en de handleidingen zijn erg duidelijk, zodat je voor de problemen die je tegenkomt toch vrij makkelijk tot een oplossing komt. Een aanrader voor iedereen met weinig kennis van zaken mbt boekhouden en belastingaangiften.


José
21-09-2018
Ik ben sinds januari dit jaar de…
Ik ben sinds januari dit jaar de boekhouding zelf gaan doen (voorheen accountantskantoor). Het programma is super, gebruiksvriendelijk, duidelijk, en je hebt altijd inzage in de actuele stand van zaken. BTW-aangifte is ook fluitje van een cent met dit programma. Er staan handleidingen en er is een videotraining, en als je er dan nog niet uitkomt, staan de professionals van e-boekhouden.nl voor je klaar en geven je het antwoord als je ze een mail stuurt. Top! Ik ben een zeer tevreden klant!


Jantine Martens - Flow Mantelzorgmakelaar
17-09-2018
Ik vind e-boekhouden geweldig
Ik vind e-boekhouden, na even zoekwerk en wat telefoontjes, een heel prettig programma! Voor zowel bijhouden van uren, als kosten als het maken van facturen in mijn eigen sjabloon! Als startende ZZP'er is dit programma een uitkomst! Ook erg fijne helpdesk met heldere uitleg


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback