Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1036 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Coen Flach
26-01-2021
Weinig te verbeteren.
Er is weinig te verbeteren aan dit product. Heldere schermen en een prima helpsysteem. Alles wat de niet-boekhouder zou willen zit erin. Relatiebeheer is rudimentair maar voldoende. Boekhouden zonder moeilijke boekhoudtermen.


Iris Bekhuis
25-01-2021
E-boekhouden is een overzichtelijk…
E-boekhouden is een overzichtelijk programma waarin je online de boekhouding kunt bijhouden. Bij mij zijn ze opgevallen door hun sterke service.


A. Fokker - Fokker Finance
23-01-2021
e-Boekhouden is een prima pakket
Prima boekhoudpakket waarmee een ondernemer kan samenwerken met de accountant/boekhouder. Alles zit er in en het werkt vlekkeloos. Factuurlayout aanmaken, facturering, betalingsherinneringen, bonnen en inkoopfacturen, automatische bankkoppeling, aanschaf en afschrijving, btw aangiftes, rapportages etc. Suppport is uitstekend, zowel telefonisch als per mail.


Anton
22-01-2021
Cum Loude
Zeer gebruiksvriendelijk programma. Ben er heel blij mee.


PNM Barendse
17-01-2021
Prima keuze.
Het programma werkt voortreffelijk! Ik beheer meerdere accounts, zowel voor mezelf, voor mijn zoon en voor 2 stichtingen. Mede door mijn adviezen wordt het programma ook door de plaatselijke badminton-vereniging en een grote landelijke vereniging met meer dan 1800 leden gebruikt. ook daarvan hoor ik tevreden geluiden.


Yvy
15-01-2021
Tijd- en kostenbesparend voor elke zzp'er
Klantvriendelijke en resultaatgerichte medewerkers, want mijn vragen worden altijd in duidelijke taal (voor mij als leek) en snel beantwoord. E-boekhouden gebruik ik nu ruim drie jaar naar volle tevredenheid. Zonder enige ervaring met boekhouden verwerk ik makkelijk mijn eigen boekhouding. De support-pagina's in het programma zijn ideaal en anders kan ik altijd bellen en mailen.


Frank
15-01-2021
Lekker makkelijk boekhouden
Lekker makkelijk boekhouden en veel goedkoper dan andere pakketten die mijns inziens onnodig ingewikkeld zijn.


T. Vogelezang
13-01-2021
Zeer tevreden met E-Boekhouden.nl
Het is best wennen als zzp'er een administratie te voeren. Gelukkig is het met e-boekhouden.nl heel goed te doen. En als je vragen hebt of twijfelt over hoe je bijvoorbeeld een lastige rekening moet boeken? dan kun je via de chat of telefoon heel snel professionele hulp krijgen.


Vellinga
13-01-2021
Ik heb al meerder boekhoudprogramma's…
Ik heb al meerder boekhoudprogramma's gehad en qua gerbruiksvriendelijkheid steekt deze met kop en schouders boven de rest uit. Ook de helpdesk is behulpzaam en goed bereikbaar.


Joost Ogink
12-01-2021
Altijd goede service en…
Altijd goede service en boekhoudprogramma werkt makkelijk en overzichtelijk.


meneer Verswijveren | DSD
09-01-2021
Een fijn boekhoudprogramma om mee te…
Een fijn boekhoudprogramma om mee te werken


J.M. Dros
09-01-2021
E-boekhouden: prima pakket voor starters
E-boekhouden is een prima pakket om als beginnende (parttime) ondernemer of Zzp'er mee te werken. De drie dingen die er echt toe doen (boekhouding, facturering en BTW/omzetbelasting) allemaal in één pakket. Niet het gebruiksgemak of visuele toeters en bellen die we van office en/of google gewend zijn, maar het systeem doet wat het moet doen, je kunt alles makkelijk terugvinden en PDF-en.


Ton Hertogs/adm.ktr. Debofin
07-01-2021
Na ruim 18 jaar gebruik te hebben…
Na ruim 18 jaar gebruik te hebben gemaakt van een andere boekhoudsoftware kennis gemaakt met e-boekhouden. Nu na 2 jaar ''testen en pionieren'' klaar voor de volledige overstap naar e-boekhouden voor nagenoeg al mijn relaties. Eenvoudig, duidelijk, makkelijk, snel, overzichtelijk. Dat zijn voor mij en mijn relaties de kernwoorden. Inmiddels zelf ervaring met de helpdesk. Makkelijk en snel bereikbaar, meedenkend, kennis van zaken, openstaand voor problemen waar je tegenaan loopt. Ik ben meer dan tevreden. Ga zo door!


Lauri
05-01-2021
Ik ben van het vak
Ik ben van het vak, dat maakte de start met e-Boekhouden erg eenvoudig. Het systeem functioneert erg eenvoudig en met enige kennis is het zelfs een makkie. Ja, werkt gemakkelijk, biedt veel overzichtsmogelijkheden. Eenvoudig te bedienen en grote output mogelijkheden. Zelfs facturatie is eenvoudig mogelijk. Ben op dit gebied wel wat gewend, maar ben door e-Boekhouden erg verrast en enthousiast geworden. Kan goed meedoen met de grote jongens. Prijs/kwaliteitverhouding is redelijk. Moet absoluut niet duurder worden.


Consumer
05-01-2021
Gebruiksvriendelijk met min-puntje
Ik gebruik e-boekhouden nu een jaar. Het is een stabiel en gebruiksvriendelijk programma. Iedereen kan er mee overweg. Alleen de credits die je moet kopen om inkoopfacturen automatisch te laten herkennen is slecht. (250 voor 47,50) Dit zou gewoon bij abonnement in moeten. En de digitale inbox kan handiger.


Jachtcommissie SUN
02-01-2021
eenvoudig en makkelijk te leren.
eenvoudig en makkelijk te leren.


Coöperatie
30-12-2020
Gemakkelijk gebruik
Gemakkelijk gebruik, ook als je het niet meer weet omdat je er niet iedere dag op inlogt. Super vriendelijke helpdesk en juiste feedback. Om aan te bevelen.


R. Venema
26-12-2020
Eenvoudig regie over je administratie
e-Boekhouden is hét pakket voor de ondernemer die graag zelf de administratie voert maar geen financiele achtergrond heeft. e-Boekhouden is gebruikersvriendelijk, heeft veel mogelijkheden voor het opmaken van de eigen facturen, tal van slimme koppelingen met banken waardoor bankmutaties 100% goed worden verwerkt in de administratie. BTW-aangifte is één druk op de knop. Inkomende facturen automatisch inboeken, bijzonder uitbreide supportsite met tal van uitleg en instructies, etc, etc...


Tom
23-12-2020
Eenvoudig en compleet.
Eenvoudig en compleet.


Johan Apeldoorn
20-12-2020
Geen boekhouder, maar wel een goeie penningmeester.
Dank zij e-boekhouden ben ik een goeie penningmeester, terwijl ik geen boekhouder ben. Ik ben nu een jaar bezig om de boekhouding van een cooperatieve vereniging op te zetten en uit te voeren. Het is best wel complex en veelal nieuw voor me. Ik heb de hoofdstruktuur zelf uitgewerkt en getoetst bij de support van e-boekhouden en andere deskundigen. Ik ben ontzettend tevreden over de support van e-boekhouden. Zij hebben altijd tijd voor mijn vragen en komen ook altijd met antwoorden, waar ik verder mee kan. Zonder hen zou ik gewoon steeds vastlopen. Dank zij hen krijg ik een steeds beter werkend boekhoudsysteem.


EHBO Twello Duistervoorde
14-12-2020
Ik ben erg tevreden over e-boekhouden
Ik ben erg tevreden over e-boekhouden. Het is een perfect programma voor onze EHBO vereniging. Zeker omdat hierin ook de leden administratieve in opgenomen kan worden.


Cora Haanskorf
14-12-2020
Het is een super eenvoudig…
Het is een super eenvoudig boekhoudprogramma. Helaas ben ik zelf niet zo handig met computers dus ik kan ook niet alles eruit halen wat erin zit. Ik weet dat er veel meer mee kan. Hetgeen ik nodig heb voor de administratie kan ik eruit halen.


Huub Cuijpers
14-12-2020
dank het werkt allemaal goed voor mij
dank het werkt allemaal goed voor mij


B. Dorsman
13-12-2020
Goed en eenvoudig hanteerbaar pakket
Goed en eenvoudig hanteerbaar pakket. Memoriaal boekingen zouden ook voor kleine gebruikers toegankelijk moeten zijn. Goede prijsstelling


Fred Worrell
13-12-2020
e-boekhouden is zeer aan te bevelen.
e-boekhouden is zeer aan te bevelen. Erg toegankelijk voor zowel degene die wel ervaring heeft met boekhouden als degene die minder of geen administratieve achtergrond heeft. Ook de prijs is prima en concurrerend. Support ook super.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie