Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1125 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

penningmeester SVR
14-09-2021
Goed en toch goedkoop
Heel tevreden met pakket. De mogelijkheid van kostenplaatsen is prima maar voldoet (nog) niet aan alle wensen. Verder is het een begrijpelijk pakket dat zelfs met weinig boekhoudkundige kennis kan worden opgestart. Geen dikke manuals of ingewikkelde video's.


Leon Schipper | LS Finance
14-09-2021
Voor een uitstekende prijs- en…
Voor een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding is e-Boekhouden een prima online boekhoudpakket. Uitgaande facturen kun je aanmaken in e-Boekhouden en inkomende facturen kun je naar je eigen digitale archief toesturen en daar in een handomdraai verwerken in de financiële administratie. Zakelijke bankrekeningen kun je eenvoudig koppelen met e-Boekhouden wat onwijs veel tijd bespaard en de kans op invoerfouten minimaliseert. Daarnaast heeft e-Boekhouden een handige app die je op je telefoon kunt downloaden. Een grote pré van de app is dat je foto’s kunt maken van bonnetjes die direct in je eigen digitale archief staan om te verwerken. De helpdesk is vriendelijk en goed bereikbaar. LS Finance is tevreden als klant van e-Boekhouden!


Erwin Jonkart
09-09-2021
Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf! Zeer snelle hulp> ADHOC! Heb met meerdere helpdesk medewerksters contact gehad (Lieke,Aniek) Erg fijne hulp.! Dank!


H. Nyborn
08-09-2021
zeer duidelijk programma
zeer duidelijk programma, met goede uitleg en demo filmpjes. eenvoudig te installeren en te benaderen via laptop of PC of mobiletje


Jan Uitbeijerse
06-09-2021
Weer een hele goede ervaring met de…
Weer een hele goede ervaring met de helpdesk, binnen paar minuten is "probleem" opgelost. Fijn en vooral betaalbaar boekhoudpakket.


Jeroen Slee
29-08-2021
Fijne ondersteuning voor een aantal…
Fijne ondersteuning voor een aantal vragen waar ik boekhoud technisch tegenaan liep.


René Lemmen
28-08-2021
Wat een uitstekend product
Wat een uitstekend product. Eenvoudige administratie, goede bankkoppeling, btw aangifte met 1 druk op de knop en altijd bijgewerkte balans en vw rekening en jaarstukken.


Maria Peters
28-08-2021
Gemakkelijk om mee te werken.
Gemakkelijk om mee te werken.


F.T.W. Sesink
27-08-2021
top…
Uiterst tevreden,een makkelijk te gebruiken programma,duidelijk en overzichtelijk


A Spijksma
27-08-2021
prima pakket
prima pakket


P.L.M. van der Hoek
24-08-2021
Doeltreffend
Een doeltreffend, begrijpelijk boekhoudprogramma. Ik had hiervoor geen enkele ervaring en er zijn ongetwijfeld meer (on)mogelijkheden, maar er is altijd een goed bereikbare helpdesk.


Marthe
24-08-2021
Makkelijk en goed programma
Een gemakkelijk en voordelig programma met goede service en support!


Kester
15-07-2021
e-boekhouden is het meest intuitieve
e-boekhouden is het meest intuitieve, gebruiksvriendelijke boekhoudpakket waar ik ooit mee heb gewerkt. Het bijwerken van de boekhouding wordt bijna leuk om te doen!


Ina Winter
15-07-2021
SUPER makkelijk online boekhouden
Het was voor mij een Pipi Langkous actie. Ik had het nog nooit gedaan, maar dacht dat ik het met E-boekhouden wel zou kunnen. De hele boekhouding vanaf scratch opgezet voor het bedrijf van mijn opdrachtgever en steeds uitgebouwd met iets meer functionaliteit. Nu ook factureren vanuit e-boekhouden én met 1 druk op de knop de BTW aangifte gedaan. Super gebruikersvriendelijk én een hele goede helpdesk die snel antwoord op je vragen. Zo kan écht iedereen boekhouden.


FS
07-07-2021
Fantastische helpdesk
Fantastische, vriendelijke en deskundige helpdesk met zeer snelle reactietijd per e-mail.


Daniel
04-07-2021
Werkt heel makkelijk
Werkt heel makkelijk, met goede handleiding. Daarnaast lange gratis proefperiode.


Sellu Sowa
04-07-2021
Prettig programma om te gebruiken
Prettig programma om te gebruiken, help documentatie en video prima op orde, verder de helpdesk en chat werken prima.


Sven Roetert Steenbruggen
01-07-2021
E-boekhouden is top!!!
Zonder enige boekhoudervaring ben ik in maart 2021 met boekhouden begonnen toen mijn zoon als ZZP'er is gestart. Een hele uitdaging waarbij de klantenservice van e-boekhouden mij keer op keer uiterst vriendelijk en geduldig te woord staat als ik vragen heb of iets niet snap. De ene keer kost dat een paar minuten tijd maar ik heb ook weleens een uur met hen gebeld. Verder is e-boekhouden heel gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Kortom, hier spreekt een zeer tevreden klant die een ieder e-boekhouden kan aanraden!!!


Denise
01-07-2021
Ik ben vandaag super geholpen
Ik ben vandaag super geholpen! Ik kreeg het niet voor elkaar mijn factuur te voorzien van logo en adresgegevens. Aniek heeft mij super goed geholpen! Ben heel blij dat ik nu mooie en strakke facturen kan versturen. Nogmaal super bedankt Aniek!


Caps & More
30-06-2021
werk prima is duidelijk heb je vragen…
werk prima is duidelijk heb je vragen krijg je een passend antwoord


Rien
27-06-2021
Eenvoudig en duidelijk programma
Eenvoudig en duidelijk programma. Goed te begrijpen voor de zogenaamde werkman. Ook de helpdesk is snel en duidelijk met antwoorden. Een aanrader


Dhr. Dirk Slager
22-06-2021
Ondersteuning
Snelle en duidelijke telefonische ondersteuning door vriendelijke en deskundige medewerkers.


Annie Snoeks
21-06-2021
Geweldige service en support !!
Goed en duidelijk programma en geweldige service en support !!


Vincent
04-06-2021
Super goede hulp bij vragen!
Super goede hulp bij vragen!


Grafiek
03-06-2021
Een lastige boekingskwestie waar ik niet uit kwam
Ik had een lastige boekingskwestie waar ik zelf niet uit kwam. Telefonisch contact gezocht en netjes, aardig, behulpzaam en goed geholpen. We hebben samen de boekingen doorlopen en had daarbij geen moment het idee dat men het snel zou willen afraffelen. Integendeel. Top!


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie