Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 974 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Mevrouw van Neerven
29-07-2020
Top service!
Al een aantal keren de helpdesk gevraagd om hulp. Wat een verademing zeg! Ze zijn snel te bereiken, klantvriendelijk en ook nog is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen en functies binnen het programma. Ik ben zeer tevreden en raad e-Boekhouden.nl zeker aan!!


Maria Peters
10-07-2020
gemakkelijk mee te werken
gemakkelijk mee te werken


Thijs van de Nieuwenhof | Thij-S Consultancy
10-07-2020
e-Boekhouden, gewoon top!
e-Boekhouden is een pakket dat mij, als (startende) ondernemer, laat focussen op datgeen wat écht belangrijk is. Door de overzichtelijke structuur in de administratie en de vriendelijke assistentie via de chat, had ik binnen no-time mijn boekhouding ingericht zodat ik weer terug kon naar het uitvoeren van mijn bedrijf. De bankkoppeling, werkt fantastisch. Het inzicht dat e-Boekhouden mij geeft in mijn financiële situatie zoals openstaande posten, winst-verlies en uren werkt verhelderend. Ondanks dat het inregelen wat meer energie heeft gekost, heeft het support-team mij uitstekend bijgestaan om mijn financiële sjablonen goed in te richten. De offertes en facturen worden nu in mijn ontworpen huisstijl verstuurd. Inmiddels heb ik mijn administratie uit handen gegeven en met de accountant-koppeling, zo heb ik nu nog meer vrijheid om de focus op mijn bedrijf te houden. Tot nu toe is ieder contact, vraag of issue, op een servicegerichte manier opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Dit samen met de mogelijkheden binnen de administratie maakt dat ik van plan ben nog lang een tevreden klant te blijven.


Remco
09-07-2020
Heel fijne software
Heel fijne software! Zeker voor de boekhoudkundige leek. Goede helpfunctie en snelle helpdesk. Zeker zijn geld waard!


J Bokhorst
09-07-2020
Prima boekhoudprogramma
Het is een prettig, overzichtelijk en vlug te begrijpen boekhoudprogramma. Zeker met een boekhoudkoppeling met je bank. Ik zie en hoor dat steeds meer mensen in mijn omgeving dit programma gebruiken, o.a. ook mijn accountant, en dat maakt het wel zeer makkelijk in communiceren met mijn accountant. Echt een aanbeveling.


Aad Dolder
09-07-2020
Een gemakkelijk en betrouwbaar…
Een gemakkelijk en betrouwbaar programma. En dat alles ook nog voor een zeer acceptabele prijs


meneer Vosman | REFIVE
09-07-2020
Prima boekhoudprogramma
Prima boekhoudprogramma, overzichtelijk en makkelijk te benaderen online.


Pieter Ratten
09-07-2020
Al jaren doe ik de boekhouding voor het…
Al jaren doe ik de boekhouding voor het bedrijf van mijn zoon. Ook al 3 programma's gebruikt, maar ben met e-boekhouden uitermate tevreden. Het is zeer logisch opgezet en ook de app werkt heel erg goed en is meer dan compleet! Altijd alle data bij de hand.


Wim Boot
07-07-2020
Perfect passend bij de behoefte van…
Perfect passend bij de behoefte van onze vereniging! Bij-de-tijd, eenvoudig en helder!


Mart
05-07-2020
Geweldig gemakkelijk programma
Geweldig gemakkelijk programma! Zeer compleet en de helpdesk is zeer goed bereikbaar. Wij zijn er erg blij mee!


Gerinho Troenokarso
03-07-2020
Duidelijk, compleet, gemakkelijk, leerzaam, échte support, betaalbaar. Geweldig.
e-Boekhouden is gewoon geweldig. Het boekhoudprogramma zelf is eenvoudig opgezet en daardoor zeer gemakkelijk te gebruiken, maar biedt ook genoeg diepte om geavanceerde dingen te doen. Automatisch koppelen met je bank, automatisch herkennen van factuurbetalingen, bijna automatisch je btw-aangifte doen, beheer van je kostenposten / relaties / uren / kilometers, steeds meer koppelingen met andere applicaties out-of-the-box (voor ons bijv. Hostfact) en zelfs een API.. alles aan het programma zelf is denderend goed. En dan heb ik het nog niet eens over de support: sinds dag één ben ik adequaat geholpen en ben ik het support team ontzettend dankbaar dat ze me op weg hebben geholpen om een goede boekhouding te voeren. Daarbij is de documentatie van e-Boekhouden helder en zo begrijpelijk mogelijk opgezet. Dankzij deze opzet gecombineerd met het support team leer ik écht boekhouden en dat is denk ik nog het meest waardevolle. Beginner of gevorderd, en wat je motivatie momenteel ook mag zijn voor een overweging van een boekhoudprogramma, ik raad e-Boekhouden iedereen aan.


Meneer van Gool
01-07-2020
Prima en eenvoudig te gebruiken
Prima en eenvoudig te gebruiken programma. Wat minder zijn de mogelijkheden voor het opnemen van een ledenbestand. Deze heeft, wat mij betreft te te weinig mogelijkheden dus deze wordt doormij niet gebruikt. Er is ook een app. Het zou mooi zijn als een heel jaar grafisch weergegeven kan worden. Nu is deze beperkt tot 6 maanden.


Marjon Grootens
30-06-2020
Geweldig boekhoud programma maar vooral…
Geweldig boekhoud programma maar vooral super snel begeleiding als je hierom vraagt! Ook de feedback nadien =TOP


Meneer Vredenbregt
30-06-2020
Ook voor niet boekhouders
Een jaar geleden hebben wij als stichting van een hardloopevenement e-Boekhouden.nl aangeschaft. Niet meer met Excel je boekhouding doen maar overzichtelijker en soms automatisch. Na enige tijd van invoeren van de basisgegevens en het koppelen van de pinautomaat, kon het inschrijven van start. Ook de gegevens van de bankrekening worden bijna automatisch verwerkt. Het scheelt je veel tijd. Het opmaken van de jaarrekening is bijna kinderspel als mede ook de begroting voor het komende jaar. Prima programma voor een redelijke prijs.


Tom
30-06-2020
Volledig en heel toegankelijk.
Volledig en heel toegankelijk.


Klaasje van Iersel
27-06-2020
Het programma is makkelijk in gebruik…
Het programma is makkelijk in gebruik met duidelijke uitleg. Kom je er toch niet helemaal uit, dan is er altijd nog de kundige en vriendelijke klantenservice!


Meneer Vermaas
25-06-2020
Fijn programma
Fijn programma - kwaliteit-prijsverhouding is enorm goed. Onder support kan je alle informatie terugvinden mocht je iets niet weten of niet kunnen vinden. Verder zijn er ook veel video's beschikbaar met uitleg hoe je met het programma aan de slag kunt gaan. Klantenservice staat bij E-Boekhouden echt boven aan.


R. Venema
17-06-2020
Administratie voor iedereen op orde!
Ik ben geen administratief deskundige, maar met e-Boekhouden.nl lijkt het daar inmiddels wel op. Met de logische indeling van het pakket én niet in met minst de gebruikersvriendelijkheid, wordt administratie voeren bijna leuk. De uitgebreide supportsite maakt het geheel compleet.


Chris Schut
17-06-2020
Goed en snel
E-boekhouden is eenvoudig in gebruik en wordt daar waar toch nodig ondersteund door een kwalitatief goede en gelijktijdige servicedesk


Peter van Nederpelt
17-06-2020
Zeer gebruikersvriendelijk en met veel handige functies.
Heel erg gebruikersvriendelijk en vol handige functionaliteiten. Koppelingen met belastingdienst en banken werkt super. Boeken gaat super efficient.


Tekenburo Megens
17-06-2020
Zeer gebruiksvriendelijk
Zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor wat minder ervaren mensen inzake boekhouding.


M.S.
17-06-2020
Een goede ervaring met chat en bel…
Een goede ervaring met chat en bel hulp. Een hele vriendelijke mevrouw die rustig hielp bij het verwerken van de gegevens. Ondanks ik nog weinig ervaring heb met dit programma en niet boekhoudkundig onderlegd ben, nam ze alle tijd voor uitleg. ik ga er zeker meer gebruik van maken.


C. Butnaru
15-06-2020
Win je tijd met slimme automatisering van E-Boekhouden
Win je tijd met slimme automatisering! E-Boekhouden is een accountancy software die jouw werk overneemt via automatische bankkoppelingen, intelligente scanning en koppelingen met veel andere online softwareoplossingen. Flexibel en makkelijk in gebruik te nemen. Een complete boekhouding software voor een vriendelijke prijs.


Land of Avalon
11-06-2020
op en top gebruiksvriendelijk
Dit pakket is een verademing.


Danielle van Egmond
11-06-2020
Blij mee.
Het is soms even zoeken, maar ben er heel blij mee. Qua ondersteuning is het top. En je kan ook boekhouders op de site vinden die je kunnen helpen. als je net begint is het eerste jaar gratis, dat is super fijn


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback