Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e‑Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1301 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Vahdet Donmez
28-09-2023
Altijd zo simpel en gemakkelijk!
Altijd zo simpel en gemakkelijk!


John de Groot
23-09-2023
goed bereikbaar en dienstverlened
bij e-boekhouden zijn goed bereikbaar en krijg je direct goede ondersteuning. Bij andere partijen krijg je een ticket...en wachttijd


Angel
21-09-2023
Uitleg is altijd duidelijk.
Uitleg is altijd duidelijk.


Hans
19-09-2023
Duidelijk programma
Duidelijk programma, simpele verwerking. Top!


L Lemoine
19-09-2023
Simpele maar effectieve software!
E-Boekhouden is een goede simpele boekhoudsoftware dat makkelijk is in gebruik. Het heeft niet zo veel functies als andere aanbieders, echter heeft het genoeg functies om een volledige administratie bij te houden voor een groot bedrijf. Het enige nadeel dat wij ervaren is dat de administratie nadat er heel veel mutaties in zitten erg traag wordt. Wij hebben momenteel meer dan een miljoen mutaties in E-Boekhouden en dit resulteert in tragere laadtijden, traag importeren van boekingen en dit maakt het gebruik minder fijn. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over E-Boekhouden en wij willen deze software dan ook voorlopig nog blijven gebruiken. Wellicht zou het een mooie toevoeging zijn als de software extern gehost kan worden waardoor het programma sneller is. Dit zal mijn review van 4 naar 5 sterren veranderen. Een echte aanrader voor starters, kleine bedrijven of middelgrote bedrijven!


Frits van Kouwen
13-09-2023
niet alleen kennisoverdracht maar ook sociale vaardigheden.
Ik kreeg een dame, "Haags hopje", aan de telefoon, die mij uitstekend heeft geleid door de valkuilen van de administratie. Buiten dat ik een helder en perfect antwoord kreeg op mijn vragen over budgettering ed. was het een plezierig gesprek. Behalve het feit dat ik als digibeet alles toch snel door kreeg, had de medewerkster ook de kennis in huis om dit op een plezierige manier te brengen. Chapeau!!


Hascotech
11-09-2023
Uitzonderlijke tevredenheid
Snelle reactie en uitstekende klantenservice.


Depremievergelijker.nl
09-09-2023
Uitstekend pakket
Uitstekend pakket, zeker gezien de schappelijke prijs. Vlotte helpdesk.


Albert Veldhuizen
08-09-2023
Nieuw boekhoudprogramma
Vrij onverwacht moest ik over naar een nieuw boekhoudprogramma. Op internet het één en ander uitgeprobeerd en recensies gelezen. e-Boekhouden kwam er uit als één van de betere. Ik had de 14 dagen introductie niet nodig om te besluiten met dit programma verder te gaan. Je moet even door hebben hoe het werkt met leden en lidmaatschappen maar dan werkt het prima. Ook de support is erg goed, zowel de chatfunctie als ook de beantwoording van vragen per e-mail. Ook de uitvoerige beschrijvingen en filmpjes zijn in voorkomende gevallen een prima oplossing


Richard Toussaint
08-09-2023
Sinds ik gebruik maak van e-Boekhouden…
Sinds ik gebruik maak van e-Boekhouden is mijn administratieve leven er sterk op vooruit gegaan. Niks meer bonnetjes verzamelen en facturen kwijtraken. Scannen en hupsakee klaar.


Klaas Fokkema
07-09-2023
Gewoon probleemloos en perfecte mondelinge reacties bij vragen’
Ervaringen met e-boekhouden en de mondelinge ondersteuning perfect. Geen opmerkingen, alles werkt zoals verwacht. Enige boekhoudkennis is handig om snel het pakket in te richten en van start te gaan.


Judith
07-09-2023
Heel goede service
Ik vind soms de wachttijd wat lang, maar de service is echt zeer goed. Vriendelijk en adequaat, ze blijven met je meekijken tot het probleem is opgelost.


Henk Rotgans
05-09-2023
Prima boekhoudprogramma dat doet wat…
Prima boekhoudprogramma dat doet wat het moet doen. Zelfs voor iemand met beperkte of geen ervaring een mooie tool. De kracht van e-boekhouden.nl zit m zeker ook in de klantenservice. Bij een vraag wordt snel en adequaat gereageerd. Absoluut een aanrader dus!


Dubbele ten Napel
02-09-2023
E- Boekhouden maakt het gewoon leuk, geen gezucht als je weer achter het bureau moet, gewoon even lekker op kantoor
E- Boekhouden maakt het gewoon leuk, altijd en overal inzicht en voor een redelijke prijs. Boekhouden is geen loden last zoals veel ondernemers dat ervaren. Ik vind het een aanrader! De bankkoppellingen werken ook feilloos, mutaties worden automatisch ingelezen en waar mogelijk automatisch verwerkt. Het scheelt enorm veel tijd allemaal


Diecke
31-08-2023
Blij met de support vanuit…
Blij met de support vanuit E-Boekhouden. Binnen een paar minuten antwoord, waardoor ik vlot verder kon! Super!


Anja de Hoog
28-08-2023
Veel instructievideo's
Er zijn veel instructievideo's. Snel beantwoordde vragen via de mail en een sterke handleiding.


Wouter van der Heijden
28-08-2023
Fijn boekhoudprogramma
Fijn boekhoudprogramma


Jeannedarc
25-08-2023
E-boekhouden is zeer prettig boek houden!!!
E-boekhouden is een zeer goed geoutilleerde organisatie. Het was ook heel prettig om 15 maanden lang gratis gebruik te maken van e-boekhouden. Inmiddels betaalt mijn bedrijf een schappelijk bedrag. Als ik het even niet weet, hoe het ook weer moet, dan kan ik bellen naar een supportnummer en word ik altijd door een zeer vriendelijke dame geholpen die mij heel duidelijk uitlegt hoe het moet. Echt super fijn !!


I.K.
24-08-2023
Zeer goede en prettig advies en hulp…
Zeer goede en prettig advies en hulp bij vragen . Meedenken in oplossingen en zeer kundig. Heel blij mee


Nick van Lawick
24-08-2023
Zeer tevreden over het product en support
Gebruik e-boekhouden.nl al jaren en vrij weinig support nodig gehad. De enkele vragen die ik heb gesteld zijn altijd binnen minuten beantwoord. Prima dienstverlening!


LS
21-08-2023
Super support ervaring!
De support medewerker wist mij binnen 2 minuten antwoord op mijn vraag te geven en aan te geven wat ik in voorkomende gevallen moet doen.


JG
21-08-2023
Na omweg, erg goed geholpen!
Ondanks dat ik het helpdesk nummer van de accountant belde, kwam ik volgens mij bij de sales binnen. Werd daarna doorverbonden en erg goed en snel geholpen!


lancia club nederland
21-08-2023
Je kunt ze altijd bellen voor uitleg, nemen de tijd voor je.Je ghebt niet het gevoel dat je op moet schieten. Goed programma, soms gaat er iets fout, maar dat komt niet altijd door het programma
Je kunt ze altijd bellen voor uitleg. Nemen de tijd vo


Dennis Konings
21-08-2023
Erg fijn boekhoudprogramma!
Erg fijn boekhoudprogramma!


Lauri
28-07-2023
Enthousiaste gebruiker.
Ik ben sinds jaren enthousiaste gebruiker van E-boekhouden. Wat mij zo enthousiast maakt is de eenvoud waarmee dit programma functioneert. Ja, ik moet bekennen, dat ik uit de branche kom, desondanks schittert dit boekhoudprogramma uit, door eenvoud en professionaliteit. Steeds weer updates en uitbreidingen. Zeker ook de mogelijkheid van aangiften omzetbelasting doen, is zeer goed geregeld. Graag zo verder gaan. Mij verliest u niet meer als gebruiker. Veel succes.


Meer resultaten

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie