Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1134 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Truelly Massage
22-10-2021
Nieuw grootboek aanmaken
Ik moest een nieuw grootboek aanmaken, ivm een nieuw zakelijk rekeningnummer. helaas mijn eigen accountant niet aanwezig, dus moest het zelf uitzoeken. Contact opgenomen met de telefonische helpdesk van e-boekhouden. Daar de vriendelijke Kelly aan de lijn gekregen en die heeft mij stap voor stap geholpen om dit nieuwe grootboek aan te maken. Binnen 3 minuten was het gepiept. Zo fijn en duidelijke uitleg en hulp! Ben erg blij met jullie, al 15 jaar lang gebruiken we jullie programma en nog nooit problemen gehad. Bij vragen altijd direct hulp. Dank jullie wel. Hier kun je echt op bouwen. FIjn weekend gewenst. Groetjes Elly. Truelly Massage


ELISE
04-10-2021
Superfijn boekhoudpakket -ook voor dummies!
Tot nu toe geweldige ervaring met het programma zelf EN de ondersteuning. Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon, die zeer behulpzaam en respectvol omgaan met iemand die minimale boekhoudervaring heeft. TOP!


Henk Schutte
04-10-2021
Geen complimenten nodig!
Wij gebruiken e-boekhouden nu 2 jaar tot volle tevredenheid. Het programma is perfect: gemakkelijk en intuïtief. Het enige dat stoort zijn de regelmatige verzoeken om een review. Wie volmaakt is heeft geen complimenten nodig!


C. van Droffelaar
02-10-2021
Werk sinds 2012 met dit programma
Werk sinds 2012 met dit programma, heb jaren zakelijk met exact gewerkt maar dat is privé en voor een kleine zaak veel te duur. Dit programma werkt perfect en is makkelijk in gebruik het heeft hier en daar wat beperkingen maar daar valt mee te werken.


IJ.H.C. Orij
02-10-2021
Goede software!
Goed programma! Ik heb echter al een aantal malen aangegeven dat ik graag dingen veranderd zie / aangepast, hier volgt geen reply op en er veranderd ook niks… Dit vind ik niet prettig. Ik raad de software wel aan!


Chris Schut
02-10-2021
Het werkt zeer eenvoudig met…
Het werkt zeer eenvoudig met e-boekhouden, nauwelijks storingen en bij vragen acteert de servicedesk inhoudelijk voortvarend en vriendelijk


Vincent
29-09-2021
Makkelijk en leuk.
Zeer intuitieve user inteface, erg goed gestructureerd en daarom (bijna) zonder handleiding te gebruiken. En ook nog vrij compleet qua functionaliteit. iPhone app is vooral om te zien waar je staat, maar dat is prima. Jammer dat Rabo PSD2 koppeling niet werkt, maar dat ligt waarschijnlijk aan de bank.


Monique van Emmerik
27-09-2021
Ik ben zeer tevreden omdat e-boekhouden…
Ik ben zeer tevreden omdat e-boekhouden een uitkomst is, het is voor iedereen toegankelijk! En het is dan ook een aanrader. Je kunt altijd met je vragen terecht en dat verloopt ook prettig. Plus het bespaart je veel kosten.


Wim Hilhorst
25-09-2021
E-boekhouden is een aanrader
E-boekhouden is, ook voor gebruikers die geen achtergrond in boekhouden hebben, makkelijk in gebruik. Op alle mogelijke manieren kun je geïnformeerd worden over het gebruik van E-boekhouden. Er zijn handleidingen, webinars, you tube-filmpjes, cursusdagen. Tevens is er een helpdesk die snel en accuraat helpt, via de mail of telefonisch. Door E-boekhouden kunnen wij meer tijd aan onze eigen onderneming besteden, juist omdat het boekhouden weinig tijd kost. Daarnaast kun je koppelingen maken met je bank, de belastingdienst (btw opgave), je accountant etc.


penningmeester SVR
14-09-2021
Goed en toch goedkoop
Heel tevreden met pakket. De mogelijkheid van kostenplaatsen is prima maar voldoet (nog) niet aan alle wensen. Verder is het een begrijpelijk pakket dat zelfs met weinig boekhoudkundige kennis kan worden opgestart. Geen dikke manuals of ingewikkelde video's.


Leon Schipper | LS Finance
14-09-2021
Voor een uitstekende prijs- en…
Voor een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding is e-Boekhouden een prima online boekhoudpakket. Uitgaande facturen kun je aanmaken in e-Boekhouden en inkomende facturen kun je naar je eigen digitale archief toesturen en daar in een handomdraai verwerken in de financiële administratie. Zakelijke bankrekeningen kun je eenvoudig koppelen met e-Boekhouden wat onwijs veel tijd bespaard en de kans op invoerfouten minimaliseert. Daarnaast heeft e-Boekhouden een handige app die je op je telefoon kunt downloaden. Een grote pré van de app is dat je foto’s kunt maken van bonnetjes die direct in je eigen digitale archief staan om te verwerken. De helpdesk is vriendelijk en goed bereikbaar. LS Finance is tevreden als klant van e-Boekhouden!


Erwin Jonkart
09-09-2021
Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf! Zeer snelle hulp> ADHOC! Heb met meerdere helpdesk medewerksters contact gehad (Lieke,Aniek) Erg fijne hulp.! Dank!


H. Nyborn
08-09-2021
zeer duidelijk programma
zeer duidelijk programma, met goede uitleg en demo filmpjes. eenvoudig te installeren en te benaderen via laptop of PC of mobiletje


Jan Uitbeijerse
06-09-2021
Weer een hele goede ervaring met de…
Weer een hele goede ervaring met de helpdesk, binnen paar minuten is "probleem" opgelost. Fijn en vooral betaalbaar boekhoudpakket.


Jeroen Slee
29-08-2021
Fijne ondersteuning voor een aantal…
Fijne ondersteuning voor een aantal vragen waar ik boekhoud technisch tegenaan liep.


René Lemmen
28-08-2021
Wat een uitstekend product
Wat een uitstekend product. Eenvoudige administratie, goede bankkoppeling, btw aangifte met 1 druk op de knop en altijd bijgewerkte balans en vw rekening en jaarstukken.


Maria Peters
28-08-2021
Gemakkelijk om mee te werken.
Gemakkelijk om mee te werken.


F.T.W. Sesink
27-08-2021
top…
Uiterst tevreden,een makkelijk te gebruiken programma,duidelijk en overzichtelijk


A Spijksma
27-08-2021
prima pakket
prima pakket


P.L.M. van der Hoek
24-08-2021
Doeltreffend
Een doeltreffend, begrijpelijk boekhoudprogramma. Ik had hiervoor geen enkele ervaring en er zijn ongetwijfeld meer (on)mogelijkheden, maar er is altijd een goed bereikbare helpdesk.


Marthe
24-08-2021
Makkelijk en goed programma
Een gemakkelijk en voordelig programma met goede service en support!


Kester
15-07-2021
e-boekhouden is het meest intuitieve
e-boekhouden is het meest intuitieve, gebruiksvriendelijke boekhoudpakket waar ik ooit mee heb gewerkt. Het bijwerken van de boekhouding wordt bijna leuk om te doen!


Ina Winter
15-07-2021
SUPER makkelijk online boekhouden
Het was voor mij een Pipi Langkous actie. Ik had het nog nooit gedaan, maar dacht dat ik het met E-boekhouden wel zou kunnen. De hele boekhouding vanaf scratch opgezet voor het bedrijf van mijn opdrachtgever en steeds uitgebouwd met iets meer functionaliteit. Nu ook factureren vanuit e-boekhouden én met 1 druk op de knop de BTW aangifte gedaan. Super gebruikersvriendelijk én een hele goede helpdesk die snel antwoord op je vragen. Zo kan écht iedereen boekhouden.


FS
07-07-2021
Fantastische helpdesk
Fantastische, vriendelijke en deskundige helpdesk met zeer snelle reactietijd per e-mail.


Daniel
04-07-2021
Werkt heel makkelijk
Werkt heel makkelijk, met goede handleiding. Daarnaast lange gratis proefperiode.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie