Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1177 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Alie Vos-Doller
16-05-2022
Sinds een paar dagen ben ik begonnen om…
Sinds een paar dagen ben ik begonnen om mijn administratie te gaan bijhouden en in te voeren bij e-boekhouden.nl Wat een verademing, als er in het verleden teleurstelling en weinig communicatie is geweest, hier wordt er van alles gedaan je te helpen. Nu bel ik en er wordt tijd aan je besteed met heel veel geduld, nemen ze alle stappen met je door. Ik ben nu bezig met het invoeren van alle facturen en alle andere gegevens en neem daar even de tijd voor, om het allemaal goed neer te zetten. Rome is immers ook niet in één dag gebouwd en ik weet dat als er iets is, dat ik kan bellen. Top, kan niet anders zeggen. Groet, Alie, namens Albican


Patrick Van Geystelen
08-05-2022
Super programma
Super programma


Franklin van Reem
05-05-2022
Fijne ervaringen
Inmiddels gebruik ik eBoekhouden nog net geen jaar. Ik heb zeker 3 of 4 telefoontjes gehad van medewerkers met de vraag of alles naar wens was en of ik voldoende support krijg. De proactieve houding van dit bedrijf is een verademing en daarom raad ik deze dienst / service aan.


E. Westdijk
29-04-2022
Gewoon goed
Top service. Heel geduldig om, iemand met weinig boekhoudkundige ervaring, door het hele proces te nemen. Eigenlijk gewoon zoals het hoort maar tegenwoordig vaker een uitzondering.


G.J. van Lohuizen
25-04-2022
zeer eenvoudig in te richten en te…
zeer eenvoudig in te richten en te gebruiken, goede duidelijke handleidingen


Kornblum
25-04-2022
Per 1 januari 2022 werk ik met…
Per 1 januari 2022 werk ik met e-boekhouden. Nu is administratie de eerste passie die bij mij opkomt, dat is namelijk ondernemen! Maar eerlijk is eerlijk goede boekhouding hoort nu eenmaal bij het eigen ondernemerschap en is super belangrijk. En wat blijkt? E-boekhouden maakt het je zo makkelijk! Door de handige video’s en instructies is het heel eenvoudig van start gaan. En als het me dan toch echt even niet meer lukt, kan ik altijd telefonisch contact opnemen en krijg ik een antwoord waarmee ik direct verder kan.


Tanja
22-04-2022
De klantenservice is echt zo fijn
De klantenservice is echt zo fijn! Vriendelijk, duidelijk, snel bereikbaar en kijken en doen mee om zaken op orde te krijgen. En het programma is begrijpelijk en overzichtelijk. Met de instructies kan iedereen zo beginnen met zelf de boekhouding doen.


Peters
11-04-2022
snelle service en nette afhandeling
snelle service en nette afhandeling


John Wolvekamp
19-03-2022
Prima programma
Prima programma. Intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Dit de in te voeren regels bespaar je mega veel tijd voor je boekhouding.


Jeroen Korporaal
26-02-2022
E-boekhouden, ik ben enthousiast.
Onlangs gestart met E-boekhouden en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg enthousiast ben over het pakket. De bank en de loonadministratie zijn eenvoudig gekoppeld en zowel de inrichting als het gebruik is erg eenvoudig. Zelf als je geen boekhoudexpert ben kun je met dit pakket echt goed uit de voeten.


ludo wijmans
25-02-2022
E-boekhouden zeer succesvol…
E-boekhouden zeer succesvol geintroduceerd in de boekhouding van onze VvE. Dankzij een goede beschrijving van het systeem de boekhouding probleemloos gekoppeld aan de bank.


Marijke Alders
25-02-2022
Duidelijk en overzichtelijk programma…
Duidelijk en overzichtelijk programma en prima helpdesk


Minette Aalbers
25-02-2022
Prima online boekhoudpakket
Prima online boekhoudpakket. Werkt zoals het werken moet. Mijn boekhouder vindt dat u betere uitleg kunt geven over veranderingen.


A. Deinum
25-02-2022
Eenvoudig doch professioneel pakket…
Eenvoudig doch professioneel pakket tegen een aantrekkelijke prijs


van Wijngaarden
25-02-2022
Helder en eenvoudig
Helder en eenvoudig. Helpdesk goed te bereiken, zowel met mail als telefoon


B. Harms
24-02-2022
Tevredenheid
Ik vind het concept van E-Boekhouden geweldig, omdat het eenvoudig is te gebruiken, de handleiding super en de mogelijkheid voor support ook duidelijk aanwezig. Verder zijn de mogelijkheden enorm groot en ook uit te breiden. Ik zal het graag aanprijzen bij nieuwe mensen in mijn omgeving.


EJ Boon van Ostade
23-02-2022
Prettige en gebruikersvriendelijke…
Prettige en gebruikersvriendelijke boekhoud software, een aanrader voor vereningen met leden.


Ronald Hordijk
23-02-2022
Makkelijk, overzichtelijk en betaalbaar!
Makkelijk, overzichtelijk en betaalbaar! Goede helpdesk en service.


VVE Meerzicht
23-02-2022
Zeer efficient programma
Zeer efficient programma! Werkt snel en de output- en exportmogelijkheden naar Excel en PDF zijn uitstekend. Communicatie vanuit de leverancier naar de gebruikers is precies goed. Helpfunctie binnen de applicatie is prima.


peter van laarhoven
22-02-2022
Ben zeer tevreden goed programma…
Ben zeer tevreden goed programma duidelijk en kan makkelijk koppelen aan de bank enz


editoor
22-02-2022
reactie binnen 1 minuut
ik gebruik e-boekhouden al 2 jaar en ben daar erg tevreden over. zeker weer na vandaag; ik had een simpele vraag waar ik echt niet uitkwam en stelde mijn vraag via de contact functie in het programma en kreeg binnen 1 minuut (!!) een persoonlijk antwoord. dat zie je niet vaak. ik zou 10 sterren geven als die mogelijkheid er was.


Theo Bosters
22-02-2022
Gebruiksvriendelijk boekhoudpakket
Heel gebruiksvriendelijk en toegankelijk boekhoudpakket voor de ondernemer. Intuïtief opgezet en daardoor zeer gemakkelijk eigen te maken. Handige cursus die goed als naslagwerk is te gebruiken. Kortom prima product.


Anil Soekdew
22-02-2022
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Support op de site helder en begrijpelijk. Koppeling met verschillende api's eenvoudig zelf te doen. Al met al een goed boekhoudprogramma.


Jos Vijn
21-02-2022
e-Boekhouden is een must voor verenigingen
Een uitstekende webapplicatie voor de ondersteuning voor een vereniging van haar ledenadministratie en het financiële gedeelte via de boekhoudmodule. En de app, die realtime nota's, foto's ,etc. upload en overzichten geeft over de actuele financiële status. Een goede ondersteuning van de helpdesk (online) en handleiding met voorbeelden in de webapplicatie. Een voordeel is ook de doorlopende boekjaren. De facturen, bonnetjes e.d. zijn zichtbaar bij de grootboekrekeningen waaraan ze gekoppeld worden. Ik ben zeer tevreden met dit pakket.


Edwin Westerhof
18-02-2022
Een genot! Dit passende boekhoudpakket.
Een genot om een passend boekhoudpakket te kunnen gebruiken. De heldere en uitgebreide online cursus met de fantastische support maakt het plaatje compleet.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie