MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 855 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Hesseling
23-01-2020
Compleet, eenvoudig en handig in gebruik met goede support
Een compleet, eenvoudig in te richten en te gebruiken boekhoudprogramma met veel overzicht mogelijkheden, handige koppelingen en oplossingen om vanuit het programma te factureren, te offreren en projectadministraties bij te houden. Duidelijke support en prima service.


Lotte
23-01-2020
Overzichtelijk pakket en duidelijke…
Overzichtelijk pakket en duidelijke help functies, en een klantenservice die echt meedenkt. Hele fijne service!


Finance | BusinessCRM B.V.
23-01-2020
Wij zijn nu bijna een jaar actief met…
Wij zijn nu bijna een jaar actief met dit fijne, duidelijke en gebruikersvriendelijke boekhoudpakket. Ook ons Acountantskantoor is zeer enthousiast over het gemak van het EB systeem! Daarbij zijn we niet alleen heel tevreden over het systeem maar ook zeker over de persoonlijke contacten met EB. De telefoon wordt snel beantwoord, ze zijn vriendelijk en hebben veel kennis. Wij zijn bijzonder tevreden!


Ton Lof
23-01-2020
e-Boekhoudprogramma ideaal de penningmeester van verenigingen.
Als penningmeester van een vereniging bespaar je veel tijd door e-boekhouden te gebruiken. De bank is gekoppeld en de betalingen en uitgaven verwerken is zo gedaan en worden netjes verwerkt in de boekhouding. Heb je hulp nodig geen punt mailen of bellen en altijd een oplossing voor je vraag.


Jean Chaigneau
23-01-2020
Eenvoudig en simpel in gebruik en…
Eenvoudig en simpel in gebruik en duidelijk boekhoudprogramma. Met alle functies die je nodig hebt en met goede ondersteuning.


Meneer J.W. Reinders Administratiekantoor JWR A'da
23-01-2020
Perfect pakket voor zzp'ers en kleine…
Perfect pakket voor zzp'ers en kleine ondernemers


Noah de Jongh
22-01-2020
Dikke 10+
Kort geleden heb ik mij aangemeld bij e-boekhouden.nl en ik was meteen verkocht. Offertes & facturen maken zonder problemen en alles wordt automatisch geregistreerd in de boekhouding. Kind kan de was doen, letterlijk! Oja, bel ze maar eens op als je een vraag hebt. Je wordt meteen vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerker.


Erwin Kappert
20-01-2020
Zeer snel en adequaat geholpen bij het…
Zeer snel en adequaat geholpen bij het oplossen van mijn probleem.


Sylvia
17-01-2020
Compleet pakket
Compleet pakket E-boekhouden is een zeer compleet boekhoudpakket. Niet alleen het verwerken van de boekhouding, facturen etc. werkt goed, tevens heeft het pakket een goede CRM functionaliteit voor de MKB-er. B.v. het maken van offertes, sturen van emails en de prolongeren van abonnementen.


klant
16-01-2020
Goed programma ik vind het super handig
Goed programma .Ik vind het super handig. Als ik vragen heb mail ik en heb ik altijd snel antwoord...tweede jaar nu bij eboekhouden. Mn vaste activa worden automatisch afgeboekt .zelf het jaar afgesloten.en ik had geen verstand van boekhouden..Ben ook een kleine ondernemer....


Jeroen Sondern
16-01-2020
Adequate en snelle helpdesk
Zeer stabiel en fijn programma om mee te werken. Zijn nu reeds 5 jaar klant en zeer tevreden. Altijd adequate en snelle hulp via de helpdesk. Alle benodigde automatische koppelingen die veel werk uit handen nemen. Jaarrekeningen met de boekhouder zijn een fluitje van een cent.


Mike Brouwer
15-01-2020
Het pakket is uitermate stabiel en…
Het pakket is uitermate stabiel en altijd beschikbaar. De koppeling met de bank werkt perfect. Wijzigingen doorvoeren als het nieuwe BTW ID zijn echt maar een paar klikken. De instructies voor minder frequente handelingen zoals jaar-afsluiting zijn compleet en eenvoudig stap-voor-stap te volgen. Je hebt geen boekhouder meer nodig. Dit scheelt echt enorm veel tijd (en geld)!


Hans
15-01-2020
Goed overzichtelijk boekhoudprogramma…
Goed overzichtelijk boekhoudprogramma met een duidelijke helpfunctie.


Mevrouw van Dam-Nijburg
13-01-2020
Zelfs met weinig kennis van boekhouden…
Zelfs met weinig kennis van boekhouden is hiermee een goede belastingtechnische administratie bij te houden.


Paul Grundmeijer
09-01-2020
Beste financieel pakket met een meer dan perfecte ondersteuning.,
Geweldig pakket, duidelijke structuren, de koppelingen met de bank en belastingdienst werken altijd goed. De helpdesk is altijd vriendelijk en doortastend. Ik ken geen beter pakket.


Meneer van der Hoorn
09-01-2020
Werkt makkelijk
Werkt makkelijk


D. de Voor
08-01-2020
Eenvoudig en veel voorbeelden
Ik doe graag de boekhouding van mijn eenmanszaak zelf maar de meeste online pakketten zijn daarvoor mij te ingewikkeld. e-Boekhouden.nl heeft mij over de streep getrokken door de eenvoud en de vele voorbeelden en tips. En voor alles wat desondanks toch niet beschikbaar is in de knowledge base reageren ze altijd snel op vragen via e-mail.


Cees van Pelt
03-01-2020
Super ondersteuning
Als startend ondernemer is het lastig om een keuze te maken uit de verschillende boekhoudpakketten. Wij werken nu 5 jaar met e-boekhouden en nog elke dag blij met mijn keuze. Bij e- boekhouden begrijpen ze mijn, soms wat lastige wensen en denken altijd mee naar passende oplossingen. Vaak hebben we al binnen 30 minuten een reactie maar ook de medewerkers aan de telefoon weten waar ze over praten. Kortom, wij zijn zeer tevreden.


Sjanine-fotografie
30-12-2019
Eenvoudig, betrouwbaar & super snel
Bij het opstarten van mijn bedrijf kreeg ik het advies om met e-boekhouden te gaan werken. Het is de beste tip ooit! Heel makkelijk te gebruiken, overal krijg je online uitleg over. Een betrouwbaar boekhoud programma met een fijne service. Als er iets aan de hand is wordt je snel geholpen. Hartelijk dank! Sjanine Schippers


Marissa Roy
20-12-2019
Prima programma
Prima programma Goede en snelle service


Het Catshuys M. Kasche
17-12-2019
Zeer gebruiksvriendelijk voor een goede prijs!
e-Boekhouden is een heel gebruiksvriendelijk administratiepakket met veel mogelijkheden en handige tools en dat alles voor een gunstige prijs. Ook wordt continue gewerkt aan innovatie en vernieuwing om het gebruik nog makkelijker te maken! Voor mij is e-Boekhouden een perfect administratie systeem wat ik zeker kan aanraden!


Meneer van Krey
16-12-2019
Eenvoudig online boekhouden.
Eenvoudig online boekhouden.


Frans Renders
13-12-2019
Niet te ingewikkeld
Niet te ingewikkeld, goed te volgen.


Annegien
13-12-2019
Erg behulpzaam
Snelle en goede service


J.M. ten Veen
10-12-2019
Supersnelle reactie
Supersnelle reactie (3 minuten), waarmee een technisch probleempje direct was verholpen. TOP!


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback