MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 803 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Werkvlak Re-integratie, coaching en training
17-10-2019
Gewoon doen!
Vanaf het eerste moment duidelijk en uitstekend. Alles werkt direct en overal is een goede helpfunctie met uitleg die geen vragen meer laat. Het werkt snel, bruikbare app, en ook met weinig tot geen boekhoudkennis kan je al snel aan de slag. Voldoende functies, gemakkelijk facturen maken, uren bijhouden. En je BTW aangifte? Buiten het geld dat je liever in de knip hield, zonder moeite en met een grote glimlach. Servicedesk is uitstekend, vriendelijk en correct. Zeker als je net start, met een lange (gratis) proefperiode, gewoon doen!


K. Melissen
16-10-2019
Vriendelijk
Vriendelijk, vlot en deskundig


P.C. Eriks
15-10-2019
Peter's Bierservice
Uitstekende keuze, vooral omdat je dit 1 jaar gratis mag uitproberen. Werkt heel prettig. Prettige ervaring met de klantenservice. Men neemt de tijd, legt het rustig en helder uit, eventueel door mee te kijken op afstand. Met dit programma wordt/is boekhouden lust i.p.v last!


mevrouw Bouman
14-10-2019
Geweldig.
Bijzonder bereidwillig, deskundig en vriendelijke ondersteuning. Het programma werkt heel prettig en ben dan ook super tevreden.


Olivier de Jonge
14-10-2019
Zeer aan te raden online boekhoudprogramma
Dit online boekhoudprogramma is voor iedereen aan te raden. Ook zeer goede ervaringen met support en niet te vergeten de klantenservice. Altijd goed bereikbaar en hulp is er direct.


Mevrouw van der Hoeven - de Geest
14-10-2019
Zeer tevreden!
We zijn zeer tevreden over e-boekhouden. Makkelijk te bedienen met een duidelijke support.


Stichting Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij
11-10-2019
Heel prettig en makkelijk programma.
Heel prettig en makkelijk programma.


klant
11-10-2019
Snelle reacties op je hulpvragen !!
Hulpvragen die ik tot nu toe had worden snel beantwoord Ik ben nog maar net met dit programma gestart en heb dan ook echt niets met cijfers hahha dus heb wel veel vragen. Voel je vooral niet opgelaten als je veel vragen hebt want daar heb je je zelf mee ... gewoon vragen en je krijgt antwoord


F. Dannouni
11-10-2019
perfecte service!
perfecte service! Dank jullie wel voor het geduld en snelle service zonder jullie was het me nooit gelukt. Ik was best lastig. Wiesje nogmaals dank voor al je hulp.


Gebruiker
09-10-2019
Helemaal goed service prima
Helemaal goed service prima, het aanspreek niveau mag wat mij betreft omlaag naar jij/je, past namelijk beter bij jullie vriendelijkheid. U creëert bij mij een afstand die niet nodig is.


Bart Van Oostrum
09-10-2019
Uitstekende service
Uitstekende service! Supportmedewerkers staan altijd voor je klaar, zijn en blijven vriendelijk al bel je 4 keer op een dag! Deskundig Team!


Meneer Meesters
09-10-2019
Makkelijk in gebruik tegen lage kosten.
Makkelijk in gebruik tegen lage kosten.


Jos
08-10-2019
Ik had ruzie met een factuur template…
Ik had ruzie met een factuur template en kreeg het zelf maar niet opgelost. e-boekhouden (Aniek) heeft dit toen fijn opgelost.


M.E.P Kuystermans
08-10-2019
Hele goede begeleiding en uitleg van…
Hele goede begeleiding en uitleg van Femke via chat.


Gerald
04-10-2019
Ouderwets bellen om daarna modern te automatiseren
1045 uur bellen helpdesk. Er wordt meteen opgenomen. 2 vragen en deze worden binnen een paar minuten zeer duidelijk uitgelegd. Ik kan verder met automatiseren mede door een gesprekje van nog geen 5 minuten. Dank voor de hulp


Rob
02-10-2019
Niet verwacht, maar wel gekregen
Niet verwacht dat het pakket zo compleet zou zijn in verhouding tot de prijs. Maar echt onder de indruk ben ik van de helpdesk. Geen vraag is teveel, ze helpen zeer adequaat, het kennisniveau is heel hoog. Keer op keer ben ik uitstekend geholpen. Denk je er over na? Neem de proefperiode en overtuig jezelf. Heb ik ook gedaan.


SCT
30-09-2019
In mijn werk als boekhoudkantoor
In mijn werk als eigenaar van een boekhoudkantoor, gespecialiseerd voor kleine zelfstandige adviseer ik vaak e-boekhouden. Het is een heel betaalbaar en betrouwbaar programma. En uitermate geschikt voor de éénmanszaak. Daarnaast is het heel geschikt om met de ondernemer mee te kijken. SCT Etten-Leur


Jurgen
29-09-2019
e-boekhouden recommended
easy to use and excellent instant customer support


meneer Driessen | Driessen Helmond Beheer b.v.
27-09-2019
Ben een leek wat betreft boekhouden
Ben een leek wat betreft boekhouden. Maar met dit boekhoudprogramma is het een fluitje van een cent. Het is een zeer gebruikersvriendelijk programma.


heteigenvermogen
27-09-2019
Goed en gebruikersvriendelijk
Goed en gebruikersvriendelijk


Mevrouw Novali
27-09-2019
Eenvoudig en goed geprijsd programma
Eenvoudig en goed geprijsd programma. Ook de knockledge base is heel uitgebreid waardoor je zonder hulp snel aan de slag kunt ook zonder veel boekhoud ervaring.


Eza groep
24-09-2019
Prettig werkend programma
Prettig werkend programma. Service desk kundig en goeie uitleg en hulp


JanWalter
24-09-2019
Goed
Goed, goedkoop, begrijpelijk, helpdesk bereikbaar


klant
23-09-2019
Mijn verwachtingen zijn overtroffen
Ondanks dat ik pas een paar uur klant was van het gratis account werden mijn vragen binnen een kwartier beantwoord en wel zodanig dat ik direct verder kon. Dit overtreft mijn verwachtingen.


P. van Baarle
23-09-2019
Gebruikersvriendelijk programma
Het is een gebruikersvriendelijk programma. Best logisch en simpel pad om te komen waar je wilt zijn . Factuursjablonen kon ik niet meer uploaden, maar support heeft dit voor mij in orde gemaakt: top!


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback