Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 991 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Jos
23-10-2020
To the point oplossing
Dank voor de to the point oplossing van Kelly Slaets op mijn vragen. Ik was binnen enkele minuten geholpen.


Consultant
15-10-2020
Goede hulp!
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijke medewerker, duidelijk antwoord en hulp. Prima!


Peter Frunt
14-10-2020
E-boekhouden een aanrader
Het boekhoudpakket is voor onze vereniging een uitkomst. Het vastleggen van de mutaties gaat gemakkelijk en de te verkrijgen overzichten zijn super snel te produceren. Het werken met kostenplaatsen, in ons geval 3, is voor ons onmisbaar.


Ursula (Treasurer van het LCH)
14-10-2020
Supertevreden met onze keuze voor e-boekhouden met ledenadministratie!
Voor onze vereniging dit pakket met ledenadministratie gekozen en ben er nog steeds erg blij mee. Het is duidelijk, gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt ergens over wordt deze snel en goed beantwoord.


Truus Kessing
14-10-2020
Ik heb geen opmerkingen
Ik heb geen opmerkingen. Het programma doet voor mij wat ik ervan verwacht.


Nancy
14-10-2020
Het systeem heeft nog wat puntjes op de…
Het systeem heeft nog wat puntjes op de i te zetten, maar dat zal wel goed komen aangezien er met regelmaat naar gevraagd wordt. Het is makkelijk in gebruik en is iets onduidelijk, dan werkt de support naslagwerk goed.


Martin Jazet
14-10-2020
e-boekhouden werkt super makkelijk
e-boekhouden werkt super makkelijk, scheelt uren per week. Ook support bij onduidelijkheden is goed.


Frank van den Ouden
08-10-2020
Werkbaar pakket, maar wel met 1 minpunt
Goed werkbaar pakket, waarmee je als ondernemer (het grootste deel van) je boekhouding makkelijk zelf kunt doen. Factuurmodule is een aanrader! Een vet minpunt is dat het automatisch ontvangen van facturen meestal niet werkt. Ik heb nog niet 1 leverancier gehad waar het in 1 keer goed ging. Drama!


Gertjan
07-10-2020
Super!
Het is makkelijk om met e-Boekhouden te werken en het maakt de admimistratie erg inzichtelijk. Toen ik een probleem had, werd ik goed geholpen door de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden!


Servicemaster
06-10-2020
E-boekhouden is goedkoop en eenvoudig
E-boekhouden is een goedkoop, eenvoudig en fantastisch programma voor de kleine ondernemer. Ook je vragen kun je online chatten, dus meteen antwoord. De antwoorden zijn heel precies gegeven en kunnen meteen uitgevoerd worden.


Mevr. van Boxtel
02-10-2020
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam


Rob
02-10-2020
Zeer tevreden over de servicedesk
Zeer tevreden over de administratie-module van e-boekhouden en de zeer goede service van de medewerkers bij vragen via de chat of telefonisch. De facturatie-module is voor ons te beperkt want het is niet mogelijk om procentuele korting in te voeren per artikelregel bij het opstellen van een factuur. Er is wel een omweg door elke factuurregelkorting zelf met een rekenmachine uit te rekenen en in te voeren maar dat kan toch niet de bedoeling zijn. Voor de facturatie hebben we gelukkig een perfect alternatief gevonden dus dat probleem is opgelost.


G. Mugenyi
28-09-2020
Klantenservice is GOUD waard!!!
Vanaf het begin dat ik dit programma gebruik, heeft de klantenservice mij elke keer op goede wijze geholpen. Geen vraag te groot of klein. Ook duurde het gesprek wat lang; altijd een behulpzame en geduldige stem die mij hielp. Bellen, chatten of mailen altijd vriendelijke service!! Programma is zeer gebruikersvriendelijk!!! Echt een aanrader!!!


Meneer Verhagen
24-09-2020
Goed boekhoud programma
Goed boekhoud programma en makkelijk in gebruik. Het zou nog makkelijker zijn als ze een paar kleine dingen zouden aanpassen. Dit al een paar keer aangegeven maar nog niet veranderd.


Helga de Maan
16-09-2020
Makkelijk en zeer doeltreffend boekhoud…
Makkelijk en zeer doeltreffend boekhoud -en facturatiepakket voor mijn onderneming. Een aanrader voor iedere ondernemer.


Henk van Ed
16-09-2020
Op het eerste gezicht dat ik dat…
Op het eerste gezicht dat ik dat e-Boekhouden.nl een duur en ingewikkeld boekhoudprogramma was. Maar nu ik een er mee aan de slag ben gegaan ben ik compleet verrast. Erg gebruiksvriendelijk, handige koppelingen met de bank en een snelle en accurate supportafdeling die ook nog eens erg vriendelijk is. Ik ben zeer tevreden!


Carolien
16-09-2020
Ontzettend fijne helpdesk
Ontzettend fijne helpdesk! Ik was lichtelijk in paniek en dacht helemaal opnieuw te moeten beginnen. Dankzij een paar slimme tips klopt alles weer als een bus :-).


Eltjan Landewé
16-08-2020
Na een vraag via de chat of mail
Na een vraag via de chat of mail, altijd een duidelijk antwoord.


De mondhygienistenpraktijk
13-08-2020
Ideaal programma. Ook voor de niet boekhouder.
Heel fijn dat we dit programma kunnen gebruiken. Het kostte even werk om het op te zetten en ons goed in te lezen maar nu ervaren we veel voordeel van dit programma. De helpfunctie is ook goed toegankelijk en duidelijk geschreven. Bijzonder handig dat onze belastingconsulent kan inloggen en direct toegang heeft tot de noodzakelijke gegevens.


Mevrouw van Neerven
29-07-2020
Top service!
Al een aantal keren de helpdesk gevraagd om hulp. Wat een verademing zeg! Ze zijn snel te bereiken, klantvriendelijk en ook nog is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen en functies binnen het programma. Ik ben zeer tevreden en raad e-Boekhouden.nl zeker aan!!


Maria Peters
10-07-2020
gemakkelijk mee te werken
gemakkelijk mee te werken


Thijs van de Nieuwenhof | Thij-S Consultancy
10-07-2020
e-Boekhouden, gewoon top!
e-Boekhouden is een pakket dat mij, als (startende) ondernemer, laat focussen op datgeen wat écht belangrijk is. Door de overzichtelijke structuur in de administratie en de vriendelijke assistentie via de chat, had ik binnen no-time mijn boekhouding ingericht zodat ik weer terug kon naar het uitvoeren van mijn bedrijf. De bankkoppeling, werkt fantastisch. Het inzicht dat e-Boekhouden mij geeft in mijn financiële situatie zoals openstaande posten, winst-verlies en uren werkt verhelderend. Ondanks dat het inregelen wat meer energie heeft gekost, heeft het support-team mij uitstekend bijgestaan om mijn financiële sjablonen goed in te richten. De offertes en facturen worden nu in mijn ontworpen huisstijl verstuurd. Inmiddels heb ik mijn administratie uit handen gegeven en met de accountant-koppeling, zo heb ik nu nog meer vrijheid om de focus op mijn bedrijf te houden. Tot nu toe is ieder contact, vraag of issue, op een servicegerichte manier opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Dit samen met de mogelijkheden binnen de administratie maakt dat ik van plan ben nog lang een tevreden klant te blijven.


Remco
09-07-2020
Heel fijne software
Heel fijne software! Zeker voor de boekhoudkundige leek. Goede helpfunctie en snelle helpdesk. Zeker zijn geld waard!


J Bokhorst
09-07-2020
Prima boekhoudprogramma
Het is een prettig, overzichtelijk en vlug te begrijpen boekhoudprogramma. Zeker met een boekhoudkoppeling met je bank. Ik zie en hoor dat steeds meer mensen in mijn omgeving dit programma gebruiken, o.a. ook mijn accountant, en dat maakt het wel zeer makkelijk in communiceren met mijn accountant. Echt een aanbeveling.


Aad Dolder
09-07-2020
Een gemakkelijk en betrouwbaar…
Een gemakkelijk en betrouwbaar programma. En dat alles ook nog voor een zeer acceptabele prijs


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie