Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beoordelingen via Trustpilot

Op de onafhankelijke review-website Trustpilot.nl kunnen onze klanten hun mening geven. Hieronder leest u wat u kunt verwachten als u gaat boekhouden met e-Boekhouden.nl.

Uitstekend

Gebaseerd op 1078 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Erica
13-04-2021
Door onze boekhouder werden we gewezen…
Door onze boekhouder werden we gewezen op eboekhouden. Eerst voor mijn man met zijn transportbedrijf nu ook voor mijn kapsalon in gebruik. We zijn zeer tevreden. De facturen van mijn man zijn keurig netjes met logo en snel gemaakt. De bonnen zijn zo ingevoerd dankzij de koppeling met de bank.


Liesbeth
13-04-2021
Makkelijk programma en prima service.
Makkelijk programma en prima service.


Joost Bongers
13-04-2021
Het programma is helder en de helpdesk is bijzonder goed.
ben net gestart met E-boekhouden via mijn accountant. Het programma is helder en de helpdesk is bijzonder goed.


Morsink
13-04-2021
Heel goed geholpen
Ik had en aantal boekingen niet goed verwerkt, en had een aantal vragen. Uitermate goed geholpen door een hele vriendelijke dame. Top service


Hossein Sabouri
12-04-2021
TOP programma en TOP services
TOP programma en TOP services. Ik ga zeker na mijn proefperiode dit mooie pakket betaald gebruiken.


Ilja Huigen
12-04-2021
Ik maak inmiddels gebruik van e-boekhouden
Ik maak inmiddels gebruik van e- boekhouden sinds februari van dit jaar. Het is een superprogramma, zeer gebruiksvriendelijk, en goede support Iedereen die de lagere school afgemaakt heeft kan hier mee werken. Altijd realtime overal je gegevens inzien en bijwerken. Afschrijving van hardware gaat automatisch per maand, en kun je in de verlies en winstrekening terugzien. Je ziet onmiddellijk aan je bank of kassaldo wanneer je een invoerfout hebt gemaakt, en dit kun je dan weer in de mutaties terugzien, en je gemaakte fout herstellen. (het programma maakt geen fouten, het lijkt op mijn vrouw) Einde van het kwartaal de btw aangifte met 1 druk op de knop gedaan. De software genereert automatisch het betalingskenmerk, dat je ook van de belastingdienst per post hebt gekregen. Ik heb ter controle, ook zelf de btw uitgerekend, en dat klopte uiteraard. Daarna via e-boekhouden verzonden naar de belastingdienst, en dezelfde dag van hen een mail gekregen dat de aangifte geaccepteerd is door de belastingdienst. Ik had dit veel eerder moeten doen, dat had mij duizenden euro s bespaard aan boekhoud en accountantskosten. Qua tijd ben ik niet meer kwijt dan vroeger, toen mijn boekhouder alle aangiftes verzorgde.


Richard Loomans
06-04-2021
E-boekhouden als voorbeeld voor servicegerichte organisaties.
E-boekhouden is een organisatie die staat voor wat de naam als verteld. Het is een tool voor online boekhouden. De klantvriendelijkheid en dienstverlening is zeer goed te noemen. Medewerkers zijn behulpzaam en servicegericht. Ik kan , als zelfstandige ondernemer ( Seichin Consulting) E-boekhouden zowel de organisatie als het product van hart aanbevelen.


Oebele, Voedselbank Drachten
03-04-2021
Boekhoudpakket voor een lokale Voedselbank
Wordt gebruikt om de administratie van een Voedselbank in te verwerken. Mijn vragen worden steeds goed beantwoord. Het kennis maken en werken met het programma vraagt even tijd en energie, maar daarna komt het rendement in de vorm van gemak en inzicht. Aanbevolen door andere lokale Voedselbanken


Henny Remmers
02-04-2021
Prima
Prima programma, ook als geen boekhouder bent


Ron
30-03-2021
E-Boekhouden werkt simpel en effectief
E-Boekhouden werkt simpel en effectief. Alle essentiële functies zijn in de basis opgenomen. Andere gebruikers toevoegen met machtigingen geeft bij verenigingen eenvoudig de mogelijkheid voor controles van bestuur en kascontrole. Het digitale archief maakt het pakket (bijna) compleet. Het enige wat ik in het basispakket mis is een simpele begrotingsmodule.


Dhr. J. Groenhof
30-03-2021
Een geweldig boekhoud programma.
Een geweldig boekhoud programma.


MH Renkema
29-03-2021
Prachtige software en superieure ondersteuning!
Hele mooie, vooral intuïtieve software. Maar bovenal een superieure help- en supportdesk. Hun tutorials (video kanaal op Youtube) zijn helder en to the point. Ik kan het van harte aanraden. Ik gebruik het voor mijn éénmansbedrijf.


Margre Fokkens-Kooij
22-03-2021
We zijn heel tevreden over het…
We zijn heel tevreden over het boekhoudpakket! We krijgen snel antwoord als we vragen hebben!


Frans
19-03-2021
Ik ben erg blij met het programma het…
Ik ben erg blij met het programma het is heel duidelijk. De support is erg goed een echt pluspunt.


Cedric Olivier
18-03-2021
Zeer goede en bizar snelle…
Zeer goede en bizar snelle klantenservice. 5 sterren.


Adri
16-03-2021
Gister probleem met activalijst .Na wat…
Gister probleem met activalijst .Na wat heen een weer bellen en mailen uiteindelijk hulp bij het invoeren van de door hen voorgestelde correctie en probleem is opgelost. Snelle en geduldige service, uitstekende kennis van het product. Aanrader!


Gertrud Potveer
15-03-2021
Snelle service zodat ik direct verder…
Snelle service zodat ik direct verder kan. Top!


Nina Brands
12-03-2021
Zonder boekhouding ervaring toch alles inzichtelijk
Ik heb totaal geen boekhouding ervaring. Maar als zzp'r wel belangrijk. Dus ben ik met e-boekhouden begonnen en ben er zo blij mee! Alles is nu inzichtelijker, mijn BTW aangifte met een druk op de knop. Je ziet nu pas echt goed wat er in en uit gaat. Kortom een echte aanrader, ook als je weinig of geen ervaring hebt meet boekhouden.


Jeroen
11-03-2021
Telefonisch support zeer goed
Telefonisch support zeer goed. Snel geholpen en zijn ook kundig. Dit heb ik in het verleden anders meegemaakt bij andere partijen. Dus hier scoren ze een dikke 5 op. Het pakket zelf is ook als je het doorhebt makkelijk en ook de cursus die ze aanbieden bied veel inzichten als startende ondernemer of als referentie als iets niet helemaal lekker loopt.


SEDIQI
09-03-2021
Het heel handig programma ik ben er …
Het heel handig programma ik ben er heel blij mee


Nieuwpoort, Hans
08-03-2021
Een prima boekhoudpakket met snelle Help Desk
Ik ben vorige week begonnen met het opzetten van een boekhouding in e-boekhouden en echt een fantastisch overzichtelijk boekhoudpakket en meest belangrijke is dat er een telefonische help desk is zonder wachtrij en met kennis van zaken zodat mijn vraag vanochtend snel beantwoord kon worden.


Ans Boot
08-03-2021
Prima Service!
Per abuis was er een adminsitratie verwijderd, binnen een uur was de administratie weer gekoppeld en konden wij deze weer gebruiken.


Rob
08-03-2021
Compleet
Compleet, overzichtelijk en veel waarde voor een acceptabele prijs.


Jacky Vanderkroft
05-03-2021
Lekker om mee te werken
Lekker om mee te werken. Zeker als je een bankkoppeling hebt.


Ron van de Sande
05-03-2021
Ik heb voor e-Boekhouden gekozen om te kunnen factureren
Ik heb voor e-Boekhouden gekozen om te kunnen factureren. Dat lukt uitstekend. Het is allemaal vrij eenvoudig in te stellen naar eigen wens. Voor extra functionaliteiten heb ik ook gekozen voor de module boekhouden. Ben erg tevreden over het programma én de support. Helpen direct.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie