MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Mail & Herken en Scan & Herken

Plaats uw facturen en bonnetjes eenvoudig in het digitaal archief van e-Boekhouden.nl met Mail & Herken en Scan & Herken. Upload of mail uw facturen en bonnen, of gebruik de e-Boekhouden.nl app.

Bewaar het overzicht

Nooit meer documenten kwijtraken? In het digitaal archief bewaart u uw documenten veilig en overzichtelijk online.

Automatisch herkennen

Nog meer tijd besparen? Laat uw facturen en bonnen automatisch herkennen. e-Boekhouden.nl herkent, voor zover mogelijk, automatisch de gegevens op een factuur of bon. Zo hoeft u deze niet meer handmatig in te voeren. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

In 3 stappen uw in- en verkoopfacturen automatisch verwerken

Documenten plaatsen

Plaats uw factuur of bon in e-Boekhouden.nl door handmatig uploaden of mailen. Of maak een foto van uw document met de e-Boekhouden.nl app.

 
Automatisch herkennen

e-Boekhouden.nl herkent de gegevens op een factuur of bon en zet deze automatisch om in een boeking. Het systeem leest bijvoorbeeld van wie u een factuur of bon heeft ontvangen, op welke datum en om welk bedrag het gaat.

 

Mutaties invoeren
U controleert de gegevens die e-Boekhouden.nl uit de bon of factuur heeft gehaald en bevestigt de boeking. Het systeem slaat deze op, met de foto van uw factuur of bon als bijlage.

Kosten

Voor het uploaden en bewaren van uw facturen en bonnen tot 1 gb betaalt u geen extra kosten. U kunt uw datalimiet op ieder gewenst moment verhogen.

Het automatisch herkennen van documenten gebeurt aan de hand van credits. Deze krijgt u aan het begin van uw proefperiode 10 cadeau. Nieuwe credits bestelt u vanaf € 0,09. Per herkend document betaalt u 1 credit.

Datalimiet verhogen

1 gb 0,00 /maand
2,5 gb 4,95 /maand
5 gb 8,95 /maand
10 gb 15,95 /maand
25 gb 34,95 /maand

Credits bestellen

50 credits 12,50 (0,25 /stuk)
250 credits 47,50 (0,19 /stuk)
1000 credits 120,00 (0,12 /stuk)
2000 credits

180,00 (0,09 /stuk)

Voor meer informatie bekijkt u de handleiding of de videotraining.

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close