Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Offertes in uw eigen huisstijl

Een professionele offerte is het visitekaartje van uw onderneming. Wij begrijpen daarom dat het van groot belang is uw offertes naar eigen wens op te maken. Bij e-Boekhouden.nl gaat dat verder dan alleen het toevoegen van uw logo.

Maak zelf offertesjablonen

In e-Boekhouden.nl werkt u met offertesjablonen. Als u alle offertes er hetzelfde uit wilt laten zien, gebruikt u één sjabloon. Heeft u meerdere handelsnamen waarvoor u offertes maakt, of heeft u een andere reden waarom offertes er verschillend uit moeten zien, dan kunt u zoveel sjablonen toevoegen als u zelf wilt. Het maken van een offertesjabloon is even makkelijk als het maken van een brief in uw favoriete tekstverwerker. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan helpt onze klantenservice u graag weer op weg.

Gratis en vrijblijvend op proef

Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvend proefaccount aan, waarmee u de offertemodule en alle andere functies en mogelijkheden volledig gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Aanmelden is zo gedaan en u kunt meteen aan de slag. Uw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus u zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie