Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Koppelen met Visionplanner

Visionplanner is het online rapportageplatform dat accountants- en administratiekantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Visionplanner koppelt met alle gangbare boekhoudpakketten, salarissoftware en biedt importmogelijkheden uit branchesoftware. Ook is er een AI-assistent voor de cijferanalyse. Open API's zorgen voor een soepele gegevensuitwisseling met boekhoud-, HR- en salarissoftware en authenticatietools.

Het platform heeft twee hoofdfuncties.

Visionplanner Compilation; voor het samenstellen van jaarrekeningen, SBR-rapportages en dossiervorming van alle type entiteiten. De software:

  • is altijd up-to-date en in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving zoals NVCOS4410;
  • is voorzien van vaktechnische content van Auxilium, SRA, Extendum, Fiscount en Novak. Kantoorspecifieke content toevoegen is ook mogelijk;
  • biedt keuzevrijheid in risicogericht beknopt, risicogericht uitgebreid en traditioneel samenstellen.

Visionplanner Insights voor rapportages als tussentijdse cijfers, benchmarks, begrotingen, consolidaties en prognoses. De software;

  • bevat 40 standaard en branche dashboards waardoor eigen rapportages bouwen overbodig is. Toch is het mogelijk om eigen presentaties te maken.
  • creëert compleet inzicht in het verleden, heden en de toekomst van de onderneming;
  • is eenvoudig aan te passen aan jouw organisatie. Je kiest zelf wie toegang krijgt tot welke functies van de software.

Daarnaast is Visionplanner eenvoudig te integreren met boekhoud-, HR, en salarissoftware voor een soepele gegevensuitwisseling.

Integratie met e‑Boekhouden.nl

De cijfers uit e‑Boekhouden.nl komen automatisch en veilig in Visionplanner. Voordeel is dat de cijfers in Visionplanner altijd actueel zijn. Het goede nieuws is; het leggen van de koppeling kan je zelf met een paar klikken.

Meer informatie: www.visionplanner.com

Gebruik je andere rapportagesoftware?

Bekijk het overzicht voor alle samenwerkingen met rapportagepakketten. Staat jouw pakket er niet bij? Neem contact met ons op. Voor iedere rapportagesoftware hebben we een oplossing. Bijvoorbeeld via een XML-bestand, dat je eenvoudig importeert in jouw rapportageprogramma.

Nog geen gebruiker van e‑Boekhouden.nl?

Probeer ons boekhoudprogramma gratis en vrijblijvend uit. Wil je meer weten over e‑Boekhouden.nl of de koppeling met Visionplanner? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie