MENU
Gratis account

Accountantslijst

Uw klantenbestand uitbreiden?

Ondernemers zijn vaak op zoek naar een accountant of boekhouder ter ondersteuning en controle van hun boekhouding. Deze ondernemers oriënteren zich voornamelijk online bij de zoektocht naar een geschikte accountant of boekhouder. 

Zichtbaar voor potentiële klanten

Op onze website tonen wij een accountantslijst waarop accountants en boekhouders worden vermeld die ondernemers kunnen contacteren ter ondersteuning en controle van hun boekhouding. Op deze accountantslijst worden uitsluitend kantoren vermeld die gebruik maken van e-Boekhouden.nl. Ondernemers hoeven dus niet bang te zijn dat de vermelde accountantskantoren of boekhoudkantoren onvoldoende ervaring hebben met e-Boekhouden.nl. 

Uw vermelding op de accountantslijst

Onze accountantslijst wordt dagelijks honderden keren geraadpleegd! Voor u een uitgelezen kans om kosteloos uw klantenbestand uit te breiden. Wilt u zich aanmelden voor een vermelding op onze accountantslijst, dan dient u minimaal één actieve administratie te voeren of u controleert een administratie in e-Boekhouden.nl. In uw accountantsomgeving kunt u de benodigde gegevens invoeren en u wordt vervolgens geheel gratis vermeld!

 

Gratis account
inclusief 1 gratis administratie

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback
Close