Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Beveiliging gegevens

Iedere 24 uur back-up 

Wanneer u gaat boekhouden in de cloud, wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. e-Boekhouden.nl zorgt voor een bevoegde toegang en uw administratie is beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland. Iedere 10 minuten maken wij een tussentijdse back-up.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met e-Boekhouden.nl kan alleen binnen een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Uw gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat uw gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Om technische problemen te voorkomen maakt e-Boekhouden.nl dagelijks reservekopieën. U kunt daarnaast op ieder gewenst moment een volledige export maken van vrijwel alle ingevoerde gegevens en deze op uw eigen computer opslaan. Met de speciaal ontwikkelde offline-module van e-Boekhouden.nl kunt u te allen tijde uw administratie inzien. De offline-module kunt u geheel gratis downloaden en op uw computer installeren.

Extra toegangsbeveiliging door unieke inlogcodes

Onze standaardbeveiliging bestaat uit een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit uitbreiden met onze extra beveiliging. e-Boekhouden.nl stuurt u dan iedere keer dat u inlogt, een nieuwe activatiecode toe.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

e-Boekhouden.nl gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om. e-Boekhouden.nl is uiterst kritisch als het gaat om haar eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht. 

Iedere 24 uur een veiligheidscheck

e-Boekhouden.nl neemt de beveiliging van uw boekhoudomgeving uiterst serieus. De online boekhoudsoftware wordt iedere 24 uur doorgelicht. Dat wil zeggen dat er elke dag op alle mogelijke hackmethodes een veiligheidsscan wordt uitgevoerd. Zo wordt de toegang tot privacygevoelige informatie, koppelingen naar gevaarlijke websites, ‘phishing’ (internetfraude) en andere online gevaren, dagelijks getest. 

Maximale uptime garantie

e-Boekhouden.nl kan u een uptime garantie geven van 99,9% omdat de netwerk-, -stroom- en koelvoorzieningen van onze servers meervoudig zijn uitgevoerd. Onze datacenters zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd.

12 maanden bereikbaarheidsgarantie

We hebben met onze hostingprovider een regeling getroffen, waardoor we een waarborging van 12 maanden kunnen garanderen. Mocht e-Boekhouden.nl op een of andere manier haar betalingsverplichtingen niet kunnen nakomen, kan de hostingprovider de kosten verrekenen met de waarborgsom die aan de provider betaald is. Hierdoor blijft e-Boekhouden.nl altijd nog minimaal 12 maanden bereikbaar.

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie