Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Doe zelf btw-aangifte

De btw-aangifte is een noodzakelijk kwaad. Je bent verplicht deze periodiek te doen, maar het kost je alleen maar tijd. Gelukkig regelt e‑Boekhouden.nl de btw-aangifte bijna helemaal automatisch.

e‑Boekhouden.nl stelt zelf jouw btw-aangifte op

Tijdens het invoeren van je facturen en bonnetjes houdt e‑Boekhouden.nl precies bij welke btw je moet afdragen en welke btw je terug krijgt (voorbelasting). Zodra je de btw-aangifte wil doen, staat deze al helemaal ingevuld voor jou klaar, waarna je de aangifte met 1 druk op de knop naar de Belastingdienst verzendt. Je hebt hiervoor geen extra gebruikersnaam en wachtwoord nodig en ook geen ingewikkeld certificaat. Alle complexe zaken met betrekking tot de btw-aangifte hebben wij voor jou geregeld. Zodra de Belastingdienst jouw aangifte ontvangen heeft, krijg je per e-mail bericht.

Zaken met het buitenland

Ook als je klanten of leveranciers in het buitenland hebt (binnen of buiten de EU) wordt de btw-aangifte helemaal automatisch voor jou opgesteld. Als je zakelijke klanten in het buitenland binnen de EU hebt, moet je tevens periodiek de opgaaf ICP insturen. Hiermee geef je aan voor welk bedrag je aan welke onderneming in het buitenland binnen de EU hebt verkocht. Ook dat is een fluitje van een cent binnen e‑Boekhouden.nl. De opgaaf ICP staat gelijktijdig met de btw-aangifte voor je klaar en kun je met 1 druk op de knop versturen.

Gratis en vrijblijvend op proef

Natuurlijk hoef je ons niet op ons woord te geloven. Wij bieden je graag een gratis en vrijblijvend proefaccount aan, waarmee je alle functies en mogelijkheden volledig gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Aanmelden is zo gedaan en je kunt meteen aan de slag. Jouw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus je zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie