Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Doe zelf btw-aangifte

De btw-aangifte is een noodzakelijk kwaad. U bent verplicht deze periodiek te doen, maar het kost u alleen maar tijd. Gelukkig regelt e-Boekhouden.nl de btw-aangifte bijna helemaal automatisch.

e-Boekhouden.nl stelt zelf uw btw-aangifte op

Tijdens het invoeren van uw facturen en bonnetjes houdt e-Boekhouden.nl precies bij welke btw u moet afdragen en welke btw u terug krijgt (voorbelasting). Zodra u de btw-aangifte wilt doen, staat deze al helemaal ingevuld voor u klaar, waarna u de aangifte met 1 druk op de knop naar de Belastingdienst verzendt. U heeft hiervoor geen extra gebruikersnaam en wachtwoord nodig en ook geen ingewikkeld certificaat. Alle complexe zaken met betrekking tot de btw-aangifte hebben wij voor u geregeld. Zodra de Belastingdienst uw aangifte ontvangen heeft, krijgt u per e-mail bericht.

Zaken met het buitenland

Ook als u klanten of leveranciers in het buitenland heeft (binnen of buiten de EU) wordt de btw-aangifte helemaal automatisch voor u opgesteld. Als u zakelijke klanten in het buitenland binnen de EU heeft, moet u tevens periodiek de opgaaf ICP insturen. Hiermee geeft u aan voor welk bedrag u aan welke onderneming in het buitenland binnen de EU heeft verkocht. Ook dat is een fluitje van een cent binnen e-Boekhouden.nl. De opgaaf ICP staat gelijktijdig met de btw-aangifte voor u klaar en kunt u met 1 druk op de knop versturen.

Gratis en vrijblijvend op proef

Natuurlijk hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvend proefaccount aan, waarmee u alle functies en mogelijkheden volledig gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Aanmelden is zo gedaan en u kunt meteen aan de slag. Uw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus u zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie