Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Koppeling Storecove

Facturen eenvoudig in e-Boekhouden.nl plaatsen

Heeft u een account bij Storecove? Koppel uw Storecove-account aan e-Boekhouden.nl! Zo worden uw facturen van leveranciers en portals (bijvoorbeeld van Vodafone, bol.com of Tankpas.nl) automatisch in uw boekhouding geplaatst. U hoeft dus nooit meer bij iedere leverancier apart in te loggen om de facturen op te halen en in e-Boekhouden.nl te importeren.

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan bij Storecove en kies voor e-Boekhouden.nl.
  2. Vul uw e-Boekhouden.nl-mailadres in (administratienummer@e-Boekhouden.nl, bijvoorbeeld 12345@e-Boekhouden.nl). U vindt uw administratienummer in e-Boekhouden.nl onder Beheer > Uw account > Uw gegevens.
  3. Selecteer in Storecove de leveranciers die u wilt koppelen.
  4. Voeg Storecove toe aan uw relaties in e-Boekhouden.nl. Log in op e-Boekhouden.nl, ga naar Relaties > Toevoegen. Vul alleen de bedrijfsnaam Storecove en het e-mailadres support@storecove.nl in.
    Vink vervolgens de optie "Mag facturen mailen naar klantnummer[herken]@e-boekhouden.nl" aan.

Vragen?

Heeft u vragen over het koppelen met Storecove of het gebruik van e-Boekhouden.nl? Neem contact op met onze gratis helpdesk, we helpen u graag verder. 

Gratis uitproberen

Wilt u het gemak ervaren van e-Boekhouden.nl en de Storecove-koppeling? Probeer het gratis en vrijblijvend uit. Om vaker gebruik te kunnen maken van de manuele Storecove koppeling heeft u een abonnement op Storecove (betaald) en e-Boekhouden.nl nodig.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie