Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

MultiSafepay

Automatisch gegevens importeren vanuit MultiSafepay

U importeert in een handomdraai automatisch de betalingen vanuit de PSP-rekening in uw boekhouding. Handmatig gegevens invoeren is dus niet (meer) nodig.

Lees voor meer informatie de Multisafepay Handleiding.

De automatische MultiSafepay-koppeling wordt aangeboden door onze partner Pspbetalingen.nl. Zij bieden de koppeling tegen een geringe vergoeding aan. Het leggen van de koppeling doet u via het systeem van Pspbetalingen.nl. 

Plaats een betaallink

Stuurt u uw facturen ook met e-Boekhouden.nl? Plaats dan heel gemakkelijk een betaallink van MultiSafePay op uw facturen. Zo betalen uw klanten de facturen direct online.

Over MultiSafepay

MultiSafepay is een Payment Service Provider waarmee u veilig de online betalingen van uw klanten regelt. Ook voor klanten die via hun smartphone betalen. Ook koppelt u eenvoudig uw MultiSafepay-rekening aan uw administratie in e-Boekhouden.nl. Zo verwerkt u de betalingen in enkele minuten in uw boekhouding. Dat scheelt u veel tijd!

Gebruikt u (nog) een andere Payment Service Provider?

Kijk in ons overzicht voor al onze koppelingen met PSP’s. Staat uw PSP er niet bij? Neem contact met ons op. Voor iedere (online) betaalmethode hebben we een passende oplossing.

Gratis uitproberen

Heeft u nog geen account op e-Boekhouden.nl? Probeer het gratis uit! U zit nergens aan vast. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie