Gratis uitproberenZonder verplichtingen

MultiSafepay

Automatisch gegevens importeren vanuit MultiSafepay

Je importeert in een handomdraai automatisch de betalingen vanuit de PSP-rekening in jouw boekhouding. Handmatig gegevens invoeren is dus niet (meer) nodig.

Lees voor meer informatie de Multisafepay Handleiding.

De automatische MultiSafepay-koppeling wordt aangeboden door onze partner Pspbetalingen.nl. Zij bieden de koppeling tegen een geringe vergoeding aan. Het leggen van de koppeling doe je via het systeem van Pspbetalingen.nl. 

Plaats een betaallink

Stuur je jouw facturen ook met e‑Boekhouden.nl? Plaats dan heel gemakkelijk een betaallink van MultiSafePay op je facturen. Zo betalen je klanten de facturen direct online.

Over MultiSafepay

MultiSafepay is een Payment Service Provider waarmee je veilig de online betalingen van jouw klanten regelt. Ook voor klanten die via hun smartphone betalen. Ook koppel je eenvoudig jouw MultiSafepay-rekening aan je administratie in e‑Boekhouden.nl. Zo verwerk je de betalingen in enkele minuten in jouw boekhouding. Dat scheelt je veel tijd!

Gebruik je (nog) een andere Payment Service Provider?

Kijk in ons overzicht voor al onze koppelingen met PSP’s. Staat jouw PSP er niet bij? Neem contact met ons op. Voor iedere (online) betaalmethode hebben we een passende oplossing.

Gratis uitproberen

Heb je nog geen account op e‑Boekhouden.nl? Probeer het gratis uit! Je zit nergens aan vast. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie