Gratis uitproberenZonder verplichtingen

KVK Startersdag

Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten? Dan is de KVK Startersdag misschien wel iets voor jou. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement speciaal voor startende ondernemers. Hier worden al je vragen over het ondernemerschap beantwoord. De KVK Startersdag wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Wat valt er te beleven?

De Startersdag staat in het teken van presentaties, inspiratiesessies en een nuttige informatiemarkt. Tijdens deze dag leer je over het ondernemerschap, doe je inspiratie op en kun je netwerken. Daarnaast heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan professionals.

Als startende ondernemer loop je vaak rond met ontzettend veel vragen. Begrijpelijk, want een eigen bedrijf starten is geen kleinigheidje. In veel gevallen betekent het een nieuwe stap in jouw carrière en dat is spannend. Om voorbereid aan dit avontuur te beginnen is een bezoek aan de KVK Startersdag een goede keuze.

KVK Startersmagazine

Wanneer je de KVK Startersdag bezoekt, ontvang je daar ook het KVK Startersmagazine. Dit is een magazine met allerlei tips en tricks rondom het ondernemerschap, verhalen van succesvolle ondernemers en do’s en dont’s. Dit magazine bevat dus ook veel informatie die nuttig kan zijn in de eerste fase van je onderneming.

Locaties KVK Startersdag

De KVK organiseert Startersdagen op meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Breda en Zwolle. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Speciale actie voor startende ondernemers

Zoals je misschien al weet, moeten ondernemers een boekhouding bijhouden. e‑Boekhouden.nl is een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee je jouw boekhouding grotendeels kunt automatiseren. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten. Uiteraard begrijpen wij dat jij als startende ondernemer niet meteen geld wil uitgeven aan een boekhouding. Dus dat hoeft ook niet! e‑Boekhouden.nl is namelijk de eerste 15 maanden van jouw onderneming helemaal gratis. Dat betekent boekhouden én factureren, zonder extra kosten. Na de actieperiode beslis je helemaal zelf of je met ons verdergaat, je zit nergens aan vast. Het proberen waard, toch?

Nieuwsgierig wat e‑Boekhouden.nl na de actieperiode kost? Bekijk onze prijzenpagina!

 

Claim nu
15 maanden gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie