Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar! Lees meer >

KvK Startersdag

Bent u van plan om een eigen bedrijf te starten? Dan is de KvK Startersdag misschien wel iets voor u. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement speciaal voor startende ondernemers. Hier worden al uw vragen over het ondernemerschap beantwoord. De KvK Startersdag wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Wat valt er te beleven?

De Startersdag staat in het teken van presentaties, inspiratiesessies en een nuttige informatiemarkt. Tijdens deze dag leert u over het ondernemerschap, doet u inspiratie op en kunt u netwerken. Daarnaast heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen aan professionals.

Als startende ondernemer loopt u vaak rond met ontzettend veel vragen. Begrijpelijk, want een eigen bedrijf starten is geen kleinigheidje. In veel gevallen betekent het een nieuwe stap in uw carrière en dat is spannend. Om voorbereid aan dit avontuur te beginnen is een bezoek aan de KvK Startersdag een goede keuze.

KvK Startersmagazine

Wanneer u de KvK Startersdag bezoekt, ontvangt u daar ook het KvK Startersmagazine. Dit is een magazine met allerlei tips en tricks rondom het ondernemerschap, verhalen van succesvolle ondernemers en do’s en dont’s. Dit magazine bevat dus ook veel informatie die nuttig kan zijn in de eerste fase van uw onderneming.

Locaties KvK Startersdag

De KvK organiseert Startersdagen op meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Breda en Zwolle. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Speciale actie voor startende ondernemers

Zoals u misschien al weet, moeten ondernemers een boekhouding bijhouden. e-Boekhouden.nl is een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee u uw boekhouding grotendeels kunt automatiseren. Zo bespaart u tijd en voorkomt u fouten. Uiteraard begrijpen wij dat u als startende ondernemer niet meteen geld wilt uitgeven aan een boekhouding. Dus dat hoeft ook niet! e-Boekhouden.nl is namelijk de eerste 15 maanden van uw onderneming helemaal gratis. Dat betekent boekhouden én factureren, zonder extra kosten. Na de actieperiode beslist u helemaal zelf of u met ons verdergaat, u zit nergens aan vast. Het proberen waard, toch?

Nieuwsgierig wat e-Boekhouden.nl na de actieperiode kost? Bekijk onze prijzenpagina!

 

Claim nu
15 maanden gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie