Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Trotse partner van de Keuken Kampioen Divisie

Vanaf juli 2023 zijn wij official partner van de Keuken Kampioen Divisie. Wij zijn trots op deze driejarige samenwerking. Zo verbinden wij ons met één van de meest spannende en vooruitstrevende voetbalcompetities van Nederland.

Gezamenlijk partnership

De Keuken Kampioen Divisie is een onmisbare schakel in het Nederlands voetbal. Binnen deze divisie draait alles om ontwikkeling. Voor zowel de club, de persoon als de professional. Hierbij krijgt talent de ruimte om te groeien. Een positie waar wij ons ook aan meten. Of je nu net bent gestart of al jarenlang onderneemt, wij zijn toegankelijk voor iedere gebruiker en maken boekhouden hiermee laagdrempelig. Met dit partnership willen wij naast ons landelijk bereik, regionaal het verschil maken voor ondernemend Nederland.

Keuken Kampioen Divisie Keuken Kampioen Divisie Keuken Kampioen Divisie

Samen scoren

Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een winnende combinatie is. Net zoals de clubs in de Keuken Kampioen Divisie hun krachten bundelen om tot geweldige resultaten te komen, werken e‑Boekhouden.nl en de Keuken Kampioen Divisie samen om succes en groei te bevorderen.

Ook Marc Boele, Algemeen Directeur Coöperatie Eerste Divisie, is erg blij met de gloednieuwe samenwerking. ”We zijn heel blij met e‑Boekhouden.nl als nieuwe partner, met name omdat onze kernwaarden ontwikkeling, toegankelijkheid en regionale impact naadloos aansluiten op de waarden waar e‑Boekhouden.nl voor staat. Het partnership met e‑Boekhouden.nl is een bevestiging van de sterke groei die de Keuken Kampioen Divisie heeft doorgemaakt de afgelopen jaren."

Schuine lijn

Keuken Kampioen Divisie

De Coöperatie Eerste Divisie (CED) is een sterk collectief dat de belangen behartigt van alle clubs die aangesloten zijn bij de Keuken Kampioen Divisie. Het CED is ook gesprekspartner van alle stakeholders, zoals de KNVB, Eredivisie en de (lokale) overheid.

Keuken Kampioen Divisie
 
Schuine lijnen

Scoor nu gratis

Wij ondersteunen startende ondernemers, accountants, boekhouders en verenigingen of stichtingen bij het behalen van hun doelen door het bieden van een stabiele boekhoudbasis. Ervaar zelf de voordelen van ons online boekhoudprogramma en ontdek waarom duizenden ondernemers vertrouwen op e‑Boekhouden.nl.

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie