Gratis uitproberenZonder verplichtingen

PSD2

Misschien heeft u al iets gehoord over PSD2. Wat is het en wat betekent het voor u? We leggen het hier uit.

PSD2 is de nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten. De richtlijn moet zorgen voor meer concurrentie en innovatie op de betalingsmarkt. Zo wordt het voor rekeninghouders mogelijk om verschillende dienstverleners toegang te geven tot hun betaalrekening. Alle dienstverleners die met PSD2 gaan werken hebben een speciale vergunning nodig en komen onder toezicht te staan van De Nederlandsche Bank (DNB). We zijn druk bezig om deze vergunning te krijgen, zodat u ook bij e-Boekhouden.nl straks profiteert van de nieuwe PSD2-richtlijnen.

Toestemming geven

Als u een partij toegang wil geven tot uw bankgegevens, moet u deze actief toestemming geven. Heeft u een koppeling met een bepaalde partij? Dan kunt u toestemming geven voor maximaal 90 dagen. Daarna moet u dit opnieuw doen. Uiteraard is de koppeling ook op ieder moment in te trekken.

Wat moet u doen?

Voor u verandert er nu nog niets. We zijn achter de schermen druk bezig om ervoor te zorgen dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van de bestaande bankkoppelingen. Uiteraard met de betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. U hoeft nu dus nog niets te doen. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom PSD2.

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie