Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Boekhoudprogramma voor verenigingen

De boekhouding is voor een vereniging een belangrijk onderdeel van het beheren van een succesvolle organisatie. Het is voor een vereniging essentieel dat financiën goed worden beheerd en dat alle transacties nauwkeurig worden bijgehouden. Boekhouden voor verenigingen omvat het volgen van alle dagelijkse tot wekelijkse transacties. Ook het informeren van leden over de actuele financiële situatie, is een onderdeel waar de boekhouding in kan ondersteunen. Het gebruiken van ons boekhoudprogramma e‑Boekhouden.nl helpt om de financiën te beheren.

Boekhoudprogramma voor verenigingen

Een vereniging is een organisatie die geen doel heeft om winst te maken en bestaat uit minimaal 2 leden. Meestal organiseert een vereniging maatschappelijke activiteiten voor lokale inwoners van een gemeente, zoals een club, sport- of buurtvereniging. Een vereniging mag wél winst maken doormiddel van een onderneming. Mits er aan de voorwaarde voldaan wordt dat je deze winst gebruikt voor de maatschappelijke activiteiten van de vereniging. De winst mag niet onder de leden verdeeld worden.

Automatiseer je ledenadministratie

Bespaar tijd door je ledenadministratie te automatiseren. Ontvang via automatische incasso de contributie van je leden. Importeer je huidige ledenbestand, zodat je meteen aan de slag kunt.

Voordelen e‑Boekhouden.nl

  • Ingericht speciaal voor verenigingen
  • Boekhouden, factureren én ledenadministratie
  • Gratis cursus boekhouden
  • Best beoordeelde boekhoudpakket: 8,6

 

 

Het beste boekhoudprogramma voor jouw vereniging

e‑Boekhouden.nl is hét boekhoudpakket met alle functies voor verenigingen. Inclusief ledenadministratie en gratis deskundige helpdesk.

Het belangrijk om een gedetailleerde administratie bij te houden van alle inkomsten en uitgaven. Hieronder valt het vastleggen van alle donaties of lidmaatschapsgelden die zijn ontvangen, en daarnaast alle uitgaven die verband houden met het runnen van de club. Denk hierbij aan uitgaven zoals benodigdheden of evenementkosten. Bovendien is het belangrijk om eventuele investeringen van de vereniging te volgen om er zeker van te zijn dat ze goed worden beheerd.

Nadat alle financiële gegevens up-to-date zijn gehouden, is het belangrijk om deze gegevens regelmatig te controleren om de juistheid ervan te waarborgen. Bovendien kan ons boekhoudprogramma worden gebruikt om financiën van jouw vereniging efficiënter te beheren door taken zoals facturering of het volgen van betalingen te automatiseren.

 

Het ideale boekhoudprogramma voor een vereniging

 

Boekhoudprogramma

Gebruik e‑Boekhouden.nl voor de zakelijke administratie van jou vereniging, zodat je eenvoudig een balans op kunt stellen.

Meld je nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Belastingaangifte voor verenigingen

Wanneer het tijd is voor de belastingaangifte, is het hebben van nauwkeurige financiële gegevens essentieel voor verenigingen. e‑Boekhouden.nl helpt jou bij het maken van de belastingaangifte en de online betaling ervan. Door het hele jaar door een nauwkeurige administratie bij te houden, kan de belasting van jou vereniging eenvoudig en zonder problemen of vertragingen ingediend worden.

Al met al is de boekhouding voor clubs en verenigingen een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvolle organisatie. Door een gedetailleerde administratie van inkomsten en uitgaven bij te houden en deze administratie regelmatig te controleren, kunnen verenigingen hun financiën efficiënter beheren.

Probeer e‑Boekhouden.nl nu tijdelijk gratis en vrijblijvend uit

Voor verenigingen die al een langere periode zakelijk actief zijn hebben we een proefperiode van 14 dagen. Wanneer je korter dan 15 maanden geleden met jouw vereniging gestart bent, dan is e‑Boekhouden.nl gedurende de eerste 15 maanden van je vereniging volledig gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Meld je nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie