MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)
088 6500 200
Bel nu

Hét boekhoudpakket voor zzp'ers en freelancers

e-Boekhouden.nl biedt alles wat u als zzp’er of freelancer nodig heeft. Eenvoudige invoerschermen, hoge mate van automatisering en ongeevenaarde gebruiksvriendelijkheid. Boekhouden en factureren op een manier die u begrijpt! 

Urenregistratie, factureren en boekhouden in één

Voer periodiek uw facturabele uren in, klik vervolgens op ‘Facturen maken’ en alle facturen worden opgemaakt. Deze facturen zijn opgemaakt in uw eigen huisstijl met logo. Nadat u deze facturen goed bevonden heeft, stuurt u deze als pdf-bestand naar uw klanten of u print ze uit om per post te verzenden.  Iedere 24 uur worden uw afschriften automatisch in de boekhouding geplaatst. Kortom, het overgrote deel van uw boekhouding is al klaar!

Zelf boekhouden = kosten besparen

Boekhouden met e-Boekhouden.nl is makkelijker dan u denkt. Als u de facturen, bonnetjes en afschriften klaar heeft liggen, dan kunt u aan de slag. Door zelf de boekhouding te doen kunt u een flinke kostenbesparing realiseren. Komt u er toch niet uit, dan staat onze deskundige en razendsnelle helpdesk u graag te woord!

Boekhouden in de cloud

e-Boekhouden.nl is zonder installatie, vanaf iedere locatie, met ieder apparaat met internetverbinding te gebruiken. U kunt dus altijd uw financiële situatie inzien. Wij zorgen ervoor dat e-Boekhouden.nl blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgevingen en zorgen voor een dagelijkse back-up.

Boekhouden met uw Mac

De meeste populaire boekhoudpakketten zijn geschreven voor Windows versies. Werkt u met een Mac? Bij e-Boekhouden.nl hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. e-Boekhouden.nl is uitermate geschikt voor het het besturingssysteem Mac Os X.   

Online boekhouding gratis voor starters

Voor de startende ondernemer hebben wij een abonnement waarmee u gedurende uw eerste ondernemersjaar gratis kunt boekhouden en factureren. Bent u geen startende ondernemer, dan bieden wij evengoed een abonnement dat afgestemd is op uw wensen. Kies uit de boekhoudmodule, de facturatiemodule of een combinatie van beide en u kunt direct starten met een professionele online boekhouding!

 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Close