Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Eenvoudig boekhouden

Snel en simpel boekhouden, met e‑Boekhouden.nl

Boekhouden is (helaas) verplichte kost voor ondernemers, stichtingen en verenigingen. Daarom streven we bij e‑Boekhouden.nl naar eenvoudig boekhouden voor iedereen. Zodat u zo snel mogelijk van dit vervelende klusje af bent en weer aan het werk kunt.

Eenvoudig boekhouden

Hoe kunnen we boekhouden eenvoudiger en sneller maken? Dat is de vraag die we in 2000 stelden. Het resultaat was e‑Boekhouden.nl, een van de eerste online boekhoudprogramma’s van Nederland. Sinds die tijd werken we iedere dag aan een manier om boekhouden nog eenvoudiger te maken voor u.

Online boekhouden = eenvoudig boekhouden

Doordat e‑Boekhouden.nl volledig online te gebruiken is, heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. U uploadt uw bonnetjes via onze app en koppelt gemakkelijk meerdere gebruikers aan uw boekhouding.

Tijd besparen

Dankzij handige snufjes en koppelingen maken we online boekhouden nog sneller. Koppel bijvoorbeeld uw bankrekening aan uw boekhouding en bespaar een hoop tijd bij het verwerken van banktransacties. Maar we hebben ook koppelingen voor bijvoorbeeld webshops en kassasystemen. Zo bent u minder tijd kwijt aan de boekhouding en hoeft u steeds minder zelf te doen.

Eenvoudig boekhouden, met e‑Boekhouden.nl

e‑Boekhouden.nl is eenvoudig online boekhouden voor starters, zzp’ers, mkb’ers, verenigingen & stichtingen én accountants & boekhouders.

Gratis boekhouden voor starters

Startende ondernemers maken het eerste jaar helemaal gratis gebruik van e‑Boekhouden.nl.

Eerste administratie gratis voor accountants & boekhouders

Voor accountants en boekhouders is de eerste administratie helemaal gratis. Gebruik dit account als demo-omgeving of voor een van uw klanten.

Speciaal tarief voor verenigingen en stichtingen

Verenigingen en stichtingen profiteren van onze speciale tarieven. En via ons sponsorprogramma krijgt u nog eens 15% korting.

Eenvoudig boekhouden uitproberen

Wilt u ook het gemak van online boekhouden ervaren? Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis en vrijblijvend uit. U krijgt ruim de tijd om ons boekhoudpakket uit te proberen én u zit nergens aan vast.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie