Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Kies zelf hoe jouw klanten betalen

Of jouw klanten een factuur handmatig overmaken, betalen via automatische incasso of via een betaallink: met e‑Boekhouden.nl kan het allemaal.

Automatische incasso

Als je een incassocontract met jouw bank hebt afgesloten, kun je bij het invoeren van een factuur direct aangeven of het factuurbedrag geïncasseerd moet worden. Je voert vervolgens de gegevens van de machtiging in, waarna e‑Boekhouden.nl de incasso-opdracht automatisch toevoegt aan jouw incassobestand. Zodra je een incassoronde wil doen, exporteer je met één druk op de knop het incassobestand, welke je vervolgens direct bij jouw bank kunt uploaden.

Betalen via een betaallink

Als je gebruikmaakt van een Payment Service Provider (PSP), ook wel betaalprovider genoemd, kun je betalingen accepteren via bijvoorbeeld iDeal en creditcard. Nadat je éénmalig de gegevens van jouw Payment Service Provider binnen e‑Boekhouden.nl hebt geconfigureerd, kun je vervolgens een betaallink op jouw facturen en betalingsherinneringen plaatsen. Op die manier kan jouw klant de factuur direct bij ontvangst betalen.

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Graag nodig ik jou uit om alle functies van e‑Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit te proberen. Aanmelden is zo gedaan en je kunt meteen aan de slag. Jouw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus je zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie