Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Kies zelf hoe uw klanten betalen

Of uw klanten een factuur handmatig overmaken, betalen via automatische incasso of via een betaallink: met e-Boekhouden.nl kan het allemaal.

Automatische incasso

Als u een incassocontract met uw bank heeft afgesloten, kunt u bij het invoeren van een factuur direct aangeven of het factuurbedrag geïncasseerd moet worden. U voert vervolgens de gegevens van de machtiging in, waarna e-Boekhouden.nl de incasso-opdracht automatisch toevoegt aan uw incassobestand. Zodra u een incassoronde wilt doen, exporteert u met één druk op de knop het incassobestand, welke u vervolgens direct bij uw bank kunt uploaden.

Betalen via een betaallink

Als u gebruikmaakt van een Payment Service Provider (PSP), ook wel betaalprovider genoemd, kunt u betalingen accepteren via bijvoorbeeld iDeal en creditcard. Nadat u éénmalig de gegevens van uw Payment Service Provider binnen e-Boekhouden.nl heeft geconfigureerd, kunt u vervolgens een betaallink op uw facturen en betalingsherinneringen plaatsen. Op die manier kan uw klant de factuur direct bij ontvangst betalen.

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Graag nodig ik u uit om alle functies van e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit te proberen. Aanmelden is zo gedaan en u kunt meteen aan de slag. Uw proefaccount wordt niet automatisch verlengd, dus u zit echt nergens aan vast.


Gratis uitproberenZonder verplichtingen
 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie