MENU
Gratis account
inclusief 1 gratis administratie

Rabobank

Gratis volautomatische koppeling met Rabobank

Koppel uw zakelijke rekening van Rabobank Internetbankieren Professional aan een online administratie van e-Boekhouden.nl. Normaal voert u banktransacties handmatig in of importeert u afschriften. Maar dankzij de bankkoppeling tussen Rabobank en e-Boekhouden.nl is handmatig invoeren niet meer nodig. Afschriften worden iedere nacht automatisch in uw boekhouding geplaatst.

Uw boekhouding volautomatisch bijgewerkt

Met deze bankkoppeling wordt uw boekhouding dagelijks volautomatisch bijgewerkt. Alle mutaties van uw zakelijke rekening worden verwerkt. Hierdoor heeft u altijd goed overzicht van uw financiële situatie.

Betaalopdrachten direct aanmaken

Wanneer u een inkoopfactuur invoert in e-Boekhouden.nl, verstuurt u met één klik een betaalopdracht naar uw bankomgeving. Uw betaalopdracht wordt verwerkt en de banktransactie wordt gekoppeld aan uw inkoopfactuur.

Uw incasso-opdrachten koppelen

Net zoals het aanmaken van betaalopdrachten, is het aanmaken van incasso-opdrachten een fluitje van een cent. Op basis van een reeks facturen maakt u in e-Boekhouden.nl een incassobestand aan. Dit bestand levert u met de koppeling direct aan bij Rabobank.

Importfunctie Rabobank

Naast de automatische bankkoppeling maakt u ook eenvoudig gebruik van de gratis importfunctie. U importeert hiermee in een paar minuten de bankgegevens vanuit uw Rabobank-rekening in uw online administratie. Zo verwerkt u met één klik wel honderden banktransacties in uw boekhouding.

Voordelen e-Boekhouden.nl

  • 24/7 toegang tot uw online administratie
  • Eenvoudig elektronisch btw- en ICP-aangifte doen
  • Gratis toegang voor uw accountant of boekhouder
  • Geen jaarcontract: maandelijks opzegbaar

Koppeling is gratis

De koppeling met Rabobank Internetbankieren Professional is geheel gratis voor alle gebruikers van e-Boekhouden.nl. Binnen enkele minuten heeft u de bankkoppeling aangemaakt. Lees de handleiding en activeer de koppeling direct.

Lees voor meer informatie de handleiding bankkoppeling Rabobank.

Probeer gratis uit

Probeer e-Boekhouden.nl én de koppeling met de Rabobank nu gratis uit en ervaar direct alle voordelen van online boekhouden. 

 

Gratis account
inclusief 1 gratis administratie

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback