Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Stichting

Gemakkelijk boekhoudprogramma voor uw stichting

Als stichting heeft u te maken met diverse vormen van inkomsten. U ontvangt als stichting meestal inkomsten uit fondsenwerving en het zogenoemde gemeentepotje. Daarnaast heeft u onder andere te maken met giften, donateurs en sponsoren. Dat vraagt om een boekhoudprogramma dat speciaal is ingericht voor uw stichting, zodat u alle vormen van inkomsten gemakkelijk verwerkt.

Gereduceerde tarieven

Wij denken graag met u mee! Daarom hanteren wij een laag tarief voor de boekhoudmodule. Voor € 9,50 per maand heeft u uw hele administratie online. Inclusief kostenplaatsen en budgetteren, zonder bijkomende kosten. Neemt u deel aan het sponsorprogramma, dan ontvangt u 15% korting bovenop de huidige abonnementsprijs. e-Boekhouden.nl is geen gratis boekhoudprogramma, maar wel bijna gratis. Voor een klein bedrag per maand kunt u de gehele administratie van uw stichting bijhouden. 

Boekhouding stichting:

  • Met meerdere gebruikers tegelijkertijd boekhouden
  • Verzenden van nieuwsbrieven
  • Koppeling met internetbankieren
  • Tal aan import- en exportmogelijkheden

Nieuw bestuurslid? Geen probleem!

Bij e-Boekhouden.nl is het geen enkel probleem wanneer een bestuurswissel plaatsvindt en de online boekhouding moet worden overgedragen. U zet de administratie eenvoudig voort. De inloggegevens worden overgedragen of gewijzigd. Het nieuwe bestuurslid kan direct verder boekhouden.

Boekhoudprogramma stichting uitproberen

e-Boekhouden.nl is hét boekhoudprogramma voor stichtingen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Waar wacht u nog op? Probeer e-Boekhouden.nl 14 dagen gratis uit!

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie